Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,799 Адказаў
|
620,587 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А адкуль інфа? спец не адменяю, пакуль нічога няма, можа наадварот трэба адменіць?) ці ўвесці яшчэ які код?
Нічога яны больш не дадуць
Не на любое. Футбол, баскет, тэніс і яшчэ што-небудзь. У ўмовах бонуса апісана.
дзякуй, паспрабую
Футбол, баскетбол, хакей, валейбол
Змянілі правілы як гама казіно на хаду(не дадуць больш(печалька.
яго можна падзяліць 5 і 5,ці адным бетам?
Ты калі выбярэш падзею або экспрэс з агульным каэфам да 3х, убачыш бегунок пад словамі «use freebet». Там не будзе магчымасці падзяляць гэты фрыбэт
Яны мне такое ў чаце выкінулі. Нас ужо канкрэтна за ідыётаў са склерозам лічаць. Яны кажуць, што спачатку было 50 фрыспінаў і давалі па 25 два дні, а мне вырашылі адразу 50 выдаць. Хоць я і не гуляў на свае, але пасля гэтага смела магу сказаць, што гэта канчаныя людзі, якія так сама могуць кінуць з любой акцыяй, якая за дэпазіт. Трымайцеся далей ад такога лайна, як яны!
Можа ў каго ёсць скрын з акцыяй на 100 фрыспінаў ? Я ўчора сваімі вачыма бачыў 100 фрыспінаў. 2 па 50
Не трэба так рэзка рэагаваць. 100500 раз гэта абмяркоўвалася тут, практычна ўсе казіно ў правілах указваюць пра сваё права мяняць умовы акцыі або зусім адмяняць. І вельмі часта, размаўляючы з лайв-саппортам, можна заплутацца) Там сядзяць такія ж хлопцы і дзяўчаты, як і тут, на лэйтесте)
Я спецыяльна папрасіў яе даведацца ў сваіх. Яна сказала, што такой увогуле не было. Можна проста напісаць, што ўмовы акцыі змяніліся і ўсё. Навошта мне гэты бред пісаць ? Адным пішуць, што РФ пад забаронай. Мне пішуць, што я дурначок і такой акцыі не было і што табе вырашылі адразу выдаць 50 замест 25.
Скрын не дапаможа. Так было ў іх у акцыі 100 спінаў, нават да абеда стаяў, потым памянялі на 50, але даказваць супрацьлеглае няма сэнсу, як кажуць – хазяін заўсёды правы))
Мне на гэтыя спіны пафіг. Хачу, каб яна гэта ўбачыла. Хоць усё роўна ім будзе пафіг, зноў нейкую фігню прыдумае і скажа, што такога не было)
Так, канешне, ім пафіг. І так будзе заўсёды. Адчасткі, па той прычыне, што кюрасао і спрачацца з імі бяссэнсоўна.
Другі пак не далі. А першы сказалі быў налічаны па памылцы, для РФ тыпа недаступны.
Людзі проста плацяць за значок кюрасао
для Беларусі таксама не прыйшло ) затое на пошце новы скам на деп у лісце )
Касаючыся бездэпазітнага бонуса, хутчэй за ўсё. Але калі ў цябе з балансу знікне хоць капейка або гульня завісне ў бонусным раўндзе і выйгрыш не будзе зарахаваны, ліцэнзіят з тым жа значком Кюрасао апрыёры цікавей у параўнанні з неліцэнзійным казіно.
Трымай, дружа
Хлопцы, мне вывялі з run4win, я з РФ 95 USDT, проста адыграў, даслаў докі і паставіў на крыпту, спачатку адмянілі, папрасілі сэлфі з лісточкам менавіта ў клетку, каб была назва казіно і дата, пасля гэтага праз 10 хвілін яны ўжо былі ў базе
У іх у правілах гэта ўжо прапісана, змяненні ад сённяшняга дня.Спрачацца бессэнсоўна,будуць апірацца на пункты з гэтых правілаў.
Павезла,красава!
а гутарок жа было, а вось як яно ў выніку )