Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,853 Адказу
|
623,693 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Яны пра вашыя грошы клапоцяцца). А то ёсць від людзей, якія спецыяльна блакуюцца ў казіно і потым просяць разблакаваць. А казіно грошы любяць і блок здымаюць. Ну і чалавек пачынае залівацца, а потым пачынае пісаць скаргі з просьбай вярнуць дэпізыты.
У Campeonbet атрымалі 200 спінаў і фрыбэт. Фрыбэт даў 3.33 еўра, паставіў на ноунэйм каманду і выйграў. Спіны далі ўсяго 11 еўра, у прагмате працягнуў – жрэ, ні адной бонускі, потым зайшоў у нолуіміт на 25 спінаў – нічога, плэйнго – таксама нічога, на апошнія 3 цэнты лавлю бонуску ў Golden Caravan. Шанс ёсць, магла б даць хаця б 3 еўра і раскруціцца далей, але няма (((
выплата з фрыбэта налічылі табе ці яшчэ не, а то я таксама выйграў, а нічога няма
Яны тармозяць трохі з разлікам,хвілін праз 20 пасля гульні з’яўляліся.
Слот, у якім спіны даюць, на скаміну падобны. За 200 спінаў злавіў 4 бонусныя, 3 пустыя, 4 далі х200. У іх адыгрываць хоць і не трэба. У мяне ўдалося ў Olympus дабіць да выводу.
у бетсамиго так і было, а вось у кампеонбет ужо хутка суткі пройдуць і нічога
Суткі гэта многа.В чат напішы ды даведайся,што заўгодна ужо можна было разлічыць,яны хвілін за 5 адказваюць,толькі лавіць іх трэба,не кругласутачна працуюць.
Cryptoboss з 20 фрыспінаў дало 20 руб. Псіхануў і, не выходзя пасля фрыспінаў, націснуў на спін па 10 р. і адразу злавіў 3 cash сімвалы. Вынік 1800 руб. Трошкі адвярнуў, не ведаючы колькі вэйджар, і паставіў на вывад 3к. Праз 5 хвілін грошы прыйшлі на карту Сбербанка. Не чакаў. Да гэтага быў дэп 500 р з карты.
там жа налічваецца толькі сам выйгрыш без 10-кі, калі кэф 1.32 – то 3.2 $ перайдзе на баланс, за колькі налічылася – не ведаю, удзень зайшоў у акк, было на балансе
Таксама блакуецца.
Дамен змяніце на bet замест me
Цікава а чаму ў іх не змяніўся аўтаматычна на bet?У мяне аўтаматычна змяніўся.
Тое ж зайсці не мог спачатку, думаў тэх. работы якія ідуць. Вось нядаўна зайшоў,аўтаматычна змяніўся дамен.
Давялося скінуць пароль, каб увайсці )))😊
адказ паразіў у самае сэрца, гэта (Слова выдалена сістэмай)
Мы хацелі б паведаміць вам, што мы праверылі код стаўкі 1627314388 і пацвярджаем, што каэф роўны 2,50 – “Мілан” супраць “Інтэра” (0:2).
Паводле ўмоў, бясплатная стаўка павінна быць размешчана на стаўку з максімальным каэфам 3,00, а сума бясплатнай стаўкі будзе вылічана з патэнцыяльнага выйгрышу.
З бясплатнай стаўкай можна рабіць стаўкі толькі на футбол, баскетбол, хакей з шайбай і валейбол.
усім так разлічвалі, калі не цалкам каэф у 3 паставілі не плацілі?
Не, вядома. Ды і менавіта тры каэфіцыент паспрабуй яшчэ хапнуць. Здаецца ўсё лагічна – цытуюць свае правілы, але прычына невыдачы так і не раскрыта)
кароче ну іх наф….. з іх бонусам
Ну па іх жа правілах максімальны кф роўны 3, а не мінімальны. Ставіў на 2.8, з запазненнем (хвілін 20), але стаўка разлічылася.
У цябе на казіно на бонус колькі напісана максімальны вывад?
з фрыбэта было 30, з фрыспінаў было 200 +
У мяне таксама 300 было пазначана,па рассылцы 100,нават тут супярэчаць самі сабе.Што-то чую,што пры вывадзе ад іх пачну потнець,трэба набірацца цярпення і не зліць.
проста забудзь пра яго, і не заходзь пакуль не верыфікуюць цалкам, каб праз ломку не зліць😁
Ломка…😀Точней і не скажаш, з верифікацыі толькі скрыншоты payeer застаўся, падобна, пацвердзіць, пашпарт з выпіскай прынялі, вельмі плаўна ў іх праходзіць верифікацыя, а мне ці здаецца, ці аўтаматы ў іх гуляюць лепш, чым нашы.
Табе не здаецца, аўтаматы лепш гуляюць)) таксама ганяў 1к баксаў туды-сюды, у выніку зліў. Але ў параўнанні з нашымі шарагамі аддача прыкметная, галоўнае, каб яна была заўсёды, а не толькі на час галасавання на лепшае казіно
Яшчэ б выводзілі без нервотрэпак і чакання верыфікацыі па 3 сутак,я да іх не ведаў,што ў gate olympus можна бонуску апыняецца самому злавіць і што яна бывае большай,чем х 20 😀