Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,814 Адказаў
|
621,710 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Трэба зрабіць дэпазіт і пацвердзіць плацёжку, мільён разоў пісаў, як з гэтых казіно выводзіць, набірайся цярпення)
Зарэгістраваўся праз спайс казіно даюць $10 ку за рэгу) але тупа не прыходзіць ліст пацверджання на пошту, ні на гмэйл, ні на майл) чат афлайн паходу маўчыць)
таксама самае, праз нейкі час чат тупа зачыняецца
А што за спайс ?
Цяпер напішу ў лс.
Ага такая ж праблема, не ў спаме нідзе няма ад іх ліста…)
скрыпт нейкі)
мне таксама кінь у лс калі ласка
Кінуў.
я так разумею гэта не ўсім
Ты ўсё правільна разумееш. Навошта толькі такое ўвогуле выкладаць у бездэпы – не зразумею.
хрэн ведае! Ліш бы выкласці атрымаць лайк ! або негатыўны лайк і хадзіць крычаць навошта мінусы ставіць
Вось пра тое і я. Навошта персанальную прапанову ўвогуле выкладваць. Паведамленне прыходзіць на пошту, заходжу, а там такая дзіч.
Сказалі рабіць дэпазіт. На пытанне, ці патрэбна што-небудзь яшчэ, адказваюць нейкім ухільным чынам – Вам будзе паведамлена. Дэпазіт трэба пракруціць 3 разы, альбо паставіць усю суму з кф не менш за 1.5. На пытанне, якая макс. сума з гэтага бонуса, напісалі, што гэта было ўказана ў умовах. У мяне, здаецца, было 300, у лісце, які прыслалі, было 100. Не памятаеш, колькі там было?
Гэта толькі актыўным гульцам,тым хто депае іт.д
Так, я ўжо даведаўся!
тое ж самае, у лісце было 100, а ў умовах бонуса на сайце было 300. тут да варажбіткі трэба хадзіць)
са мной звязаўся менеджэр, даў свой тг і прызначыў на заўтра званок праз zoom, кажа, каб пацвердзіць асобу. на вывад стаіць 650 еўра. вось такі нечаканчык, добра што рахунак асабісты. узяў бонус на першы дэп 150% – дэпнуў 15 еўра, а вывожу 650, напэўна таму такое пільнае ўвага да маёй асобы
павезла табе а мне акк заблакавалі!
толькі не ўяўляю, як з ім размаўляць, ён па-англійску гаворыць, я яму сказаў, што не ведаю англ., але ён нічога на гэта не сказаў, сказаў выбраць час на заўтра ад 10 utc да 12 utc. А табе акк заблакавалі тады за прамо для віп гульцоў?
Калі хочаш атрымаць свае грошы, за ноч вывучыш мову)
Ну а чаго ты баісься? Гэта ж не інтэрв’ю пры прыёме на працу. Відавочна, ён не спытае “гатовыя вы ахвяраваць грошы ўстанове?”, а ты “йес”)
Хто гуляе ў Покердом, праверце пашту. Прыйшоў ліст такога змесціва(на скрыншоце промакод). Уводзіць яго трэба менавіта ў ПОКЕРНЫМ кліенце. Бо я спачатку ўводзіў яго ў казіно, ён не спрацаваў. Даведаўся ў падтрымцы, што ў покерным кліенце трэба ўводзіць. Каму трэба – спрабуйце. Але не ведаю дакладна, сработае ў вас ці не. Мне выпала 500 рублёў у кеш пагуляць, адмыў хутка, выйграўшы некалькі раздач, рублі пайшлі на асноўны рахунак. Але далей заліў у казіно 900 рублёў. Вось так.
Так!
якраз гэты нюанс абмяркоўваю з ім, ён спытаў, якую мову я ведаю я адказаў што рускую, пакуль не адказаў, але адказвае ён доўга ў тг
а ёсць нармальная спасылка ?