Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,822 Адказу
|
622,488 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
run4win кропка ком,вагер х40
Таксама толькі што размаўляў, сказалі толькі для актыўных карыстальнікаў казіно. То яму, відаць, індывідуальны прыйшоў – чым большая актыўнасць, тым больш бонус.
я ржу з гэтага казіно кажуць я ўжо 5 мая зарэгістраваўся і атрымліваў бонус
Які максімальны вывад з гэтага бонуса, хто-небудзь ведае?
не ведаю! ты б ведаў, якую мне дзіч зараз у чаце пісалі! маўляў я ўжо атрымаў гэты бонус 5 мая… потым мне яго налічылі… пасля чаго мне напісалі што бонус не даступны для нашай краіны я іх увогуле не разумею
жах. усё ішло добра, магчыма адыграю, але хутчэй за ўсё не выведуць
тая ж гісторыя… ты дай знаць, калі што… я пакуль адыгрываць не буду, пайду салют пагляджу
Усіх з перамогай
Ды пераабуваюцца на хаду,в чат уначале зусім не трэба было пісаць,аўтаматычна актываваўся,усё як звычайна,школьнікі пачалі ляпіць па 500 акаунтаў і лавочку зачынілі.
.run4win такто неплоха гуляе,з бонуса даў 2к,слоты нібыта норм гуляюць.але зліў у кракена ўсё
Мяне таксама пракаталі з бонусам…
Дык там набег народу, у іх на галоўнай старонцы гэты бонус вісеў, так нават на 2 дні нібы разлічаны быў, 2 разы па 50 спінаў. А тут забілі за 2 гадзіны))
Ніхто нікога не забіваў, усё яшчэ працуе бонус.
Якія правайдэры граюць? У мяне тандркинг усё з’еў(
Бонус можа і працуе але для Расіі не працуе
эндорфина і плейнго ў мяне гралі
не працуе бонус мінус табе, таварыш.
Бонус спрацаваў без праблем. Мінусуеш чалавека не па справе. Прычына ў абузе, відаць.
Дзе тут абуз? Чел напісаў у тэме пра бэздэп, і ў многіх не праходзіць, і што азначае – трэба правяраць, даступны для Расіі ці не? Ці проста напісаць, што для Расіі недаступны? Цяжка напісаць, ці што? Ці вы спецыяльна так робіце?
Для Расіі ж адменілі бонус, як у цябе спрацаваў
Я жыву ў Омску. Гэта Расія, калі што. Нават сталіцай Імперыі горад сто гадоў таму быў) Спрацавала. Зліў, праўда, але ён спрацаваў. Пра аб’юз рознай школаты па гэтым пытанні ўжо бачыў. Таму той, хто размясціў, ён што ня так зрабіў? Хоць ад гэтых мінусаў ніякай карысці, гэта зразумела. Але, тым не менш…
калі чэл выложыў, усё працавала, нават зараз прайдзіся па правілах іх казіка і ты не знойдзеш там, што для Расіі бонусы недаступныя, яны проста ў чаце прыкідваліся дурнямі, што Расіі недаступна, але па факце нідзе гэта не напісана, так што несапраўды ты яго мінусаваў, нельга так рэзка рэагаваць на людзей, тут і так 70% бездэпа поўны шлак
Хто ў Gratowin зарэганы, правярайце пошту або аккі. 10 спінаў з вагерам 50.
Ведаеш, перад тым як размясціць пост ты павінен пераканацца што ў правілах казіно напісана што для Расіі гэты бонус даступны і вось для такіх я проста мінусую ,не ў абразу гэта для ўсіх .
ты сам жа адказаў на сваё пытанне.
Гэта што за правілы такія? “Не ў абразу” яшчэ піша)) Нікому ты тут нічога не павінен. І так, твая краіна тут ну зусім не галоўная, каб менавіта пра яе ў бездэпных пастах згадваць)
Прабач я думаў тут 99% з Расііі !!!!
Згодзен на 100%