Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,870 Адказаў
|
574,717 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На кампеонбет адказваюць у чаце? Па пытанні фс і фрыбета ці трэба на пошту пісаць?
немагчыма там зарэгіцца цяпер!слоты не загружаюцца чамусьці ад іх, калі націскаеш на гуляць на слоты або лайв!І цяпер так!капчу ўвялі!Не было чаго рабіць, вырашыў паджартваць!Шлак увогуле гэта!
Не ведаю, у мяне заходзіць нармальна, было з раніцы не мог зайсці зараз усё норм, 50$ вывёў за пару сек
на авіятары хто адбіваў бонус у гэтым просперы?
як вы ўвогуле заходзіце ў слоты, у мяне ні адзін не загружаецца.
Экран чорны ? Ці што
так, назва слота зверху злева і справа ўверсе назва правайдэра і ўсё астатняе чорны экран
Паспрабуй старонку ўніз пракруціць , у мяне таксама так было
дзякуй, дапамагло
Ды не за што , удачы ў адбіцці
на cаmpeonbet хто выводзіў з фрыспінаў? колькі макс можна вывесці? і ці патрэбны деп для вываду?
Народ, хто ў Кэт 200 р. адыгрываў, там напісана Макс вывад 50 еўра, у чаце спытаў колькі ў рублях – кажа 4к, па выніку адыграў, прыйшло 3200, у чаце ўцірае, што ў сістэмы курс такі-то, гэта атрымліваецца 64р за еўра. Быў там Макс він у рублях напісаны? Я нешта не ўбачыў
некалькі дзён таму на bet1000 (гэта тое самае што і Кэт) з бонуса 5 еўра макс вывад быў 100 еўра. у мяне рахунак быў у рублях, у выніку пасля адыгрышу далі вывесці 9200, астатняе спісалі.
Амиго налічыў ,а кампеон у якім я раней рэгіўся на дзень ,няма.
Я па сканчэнні 48 гадзін у чат ім напісаў,адказалі,што тое пра загружанасць і праз гадзіну з’явіліся на акаўнце.
Amigo даў 248 баксаў з 200 спінаў. Абрэзалі да 200€. Адыграць трэба было 8000€,адыграў 50%. Fruit zen і space war гулялі. Bigger bass bonanza па 1,2€
hold spin адтуль хто-небудзь выводзіў? цягнуць вывад ужо прайшло дзве суткі
вывадзілі. можа ў выхадныя затрымка х.з.
А я хайролю патроху… 😁
А сэнс? Абмежаванне максімальнай стаўкі пры адыгрышы 5$,зря гуляеш,выйгрыш проста анулююць – быццам стары кінь,а баразну псуеш))
Я даўно ўсё адыграў, проста фармлю рэал балик…
а выведуць? ты з фрыспінаў адыграў на столькі?
Таксама за першае галасаванне адыграў 300$ было з іх і граю, стаўкі на спор і бонускі купляў у мяне там усё гуляе нармальна, а ў нашых болт чаму-то…
Атыграў у campeonbet.Паспрабаваў паставіць на вывад на крыпту.Піша ўліковы запіс павінен быць цалкам пацверджаны, і заяўка не ставіцца.Ещё з першага этапу галасавання адпраўляў ім пашпарт і выпіску,адказалі,што паспяхова правераны,таму без дэпазіту,пахадзіш,ну ці такія ж інваліды,як betsamigo,якія самі не разумеюць,што ім трэба.
докі правераны, але пры вывадзе піша, што павінен быць цалкам пацверджаны? А яны прасілі прыслать яшчэ што-небудзь, каб акк быў цалкам пацверджаны?