Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,844 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
стратэгіі-то і няма – загружай бабкі і круці, вось і ўся стратэгія
як бы тое ні было, калі заліваць бабло ў казіно без ліцухі, то там аддачы слотаў уж дакладна чакаць не варта)
Турнір у гамме, у катах цяпер гэты турнір за 80 р
Урчы Бурчы !!! КАЗІК ТО ЯКІ ???
Так, любы з ліцэнзіяй
Мля ці я затуп або хз )) Ты напісаў ізна́чна што атрымаў бонус 20фс за рэгу,але не сказаў у якім казічэ ))) я цябе спытаў якое казіно ???? Ты пішаш слот ад аматик билионер у любым казіно з ліцэнзіяй)))
😨😨😨🤯🤯🤯🤯
powerbet777 . com
Не, ну пра гэта размова не ідзе
Вось і я так падумаў, што фіг дагадаеш.. выбраў сакуру форчуне і лавіў бонуску, а потым на свой слот (у які мне часам здаецца, што я ведаю, як гуляць), але пальцы не слухаліся і зліў, там пэўным чынам трэба стопіць барабаны…мне здаецца ў некаторых слотах разрабы бэкдоры пакінулі…
На момант маёй гульні аддача была вельмі нядрэнная, мой слот дакладна не скрыптовы, я адразу гэта разумею праз хвіліну…на спайсіказінос напісана кюрасао, на іншых сайтах тыпу няма ліцэнзіі, кароче праб’юць каму трэба. У чат стукаеце не зарэгістраваўшыся яшчэ і пытаеце”Hello! fs for/on registration exist?” і магчыма як і мне адсыплюць)
Я ніхрена не атрымліваў, чытай уважліва, чалавек папрасіў параіць слот, дзе можна падняць – я параіў !!!!!
Не ведаю, дружа, як ты атрымаў без дэп
Але ў саппарце сказалі, што не даюць фс для новых гульцоў і г.д.
І ў правілах напісана, што няма без дэпазіту для гульцоў з Расіі і г.д.
Сумна, як-неяк, адразу далі пасля правільнага своечасовага пытання + казіно новае, хоча прыцягнуць гульцоў, трэба гэтую тактыку яшчэ на іншым новым казіно паспрабаваць)
А казачок-то заааасланы…))))
Вядома, як інакш, спадзяюся, у цябе, хлопец, такое пачуццё гумару) вырашыў павесяліць цябе скрыншотамі
Так, вядома, жартую)) А вось са скрыншотамі ўжо не смяшна)) Што тут вясёлага, ці я не даганяю?))
🔗
Расія ў зялёным спісе рахунак нават рублёвы👍мяне накінула цэлых 60р са спінаў,зліта…😆
Дала 90р са спінаў, падняў да 2,500, для вываду дэп патрэбны (мін дэп 1500,
Хто-небудзь увогуле выводзіў з гэтага овитонс?
Казіно даступна без бонусаў
Бонусы недаступныя гульцам, якія зарэгістравалі акаунты з наступных краін: Балгарыя, Грэцыя, Маўрыкій, Польшча, Румынія, Расія, Нідэрланды, Украіна
Мне вярнулі толькі дэп,сказалі я парушаю правілы і забанілі
Ёсць хто праходзіў верифікацыю плацяжкі MiFinity па ўнутраным пашпарце РФ і паспяхова яе прайшоў?
Мабыць для гэтага яны…
Складаная схема тлумачэння))) Можна было б і прасцей, тыпу “Невінаватая яяяяяяяяя….”))
Я выводзіў. Хаця з РФ. 50 баксаў дзве тыдні таму
Прайшоў верифікацыю, але на вывад пакуль не давялося.