Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,781 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа, камусьці і пашанцуе зняць. Але софт у казіно адкрыта скрыптовы.
Скрыптовы але з такіх казіно выводзілі хлопцы.Да яшчэ і за рэгістрацыю далі 222 фрыспіны і 222руб.Код пакуль не ўводзіў.
Та я ў курсе, на зарэ такіх жа скрыптавых gooday4play і іншых з іх сеткі таксама ўдавалася выводзіць. Но скрыпт – гэта заўсёды на аматара)
Рэгістрацыя без спасылкі? А то ў акцыях ніякіх не знайшоў на сайце.
Так,я без спасылкі рэгістраваўся.Пацвердзіў тэлефон і пошту,пасля выскачыў акенца з фры-спінамі,націснуў атрымаць і ўсё.
таксама зарэгістраваўся, можа пашанцуе, а то ў Amigo цярпення не хапіла, усе мае выпіскі адхіляюць, браў аб застатку, аб выдатках, выпіскі для пераводу, усе адхіляюць і шаблонна пішуць патрэбна штомесячная выпіска, у ўсіх казіно выпіска для пераводу праходзіць для пацверджання, а ў іх тупа бот байціць у адказах, адзін раз пашанцавала столькі набіць і адаграць і то забайцілі на выйгрыш. 800$ было на рахунку, учора панікаваў і ўсё зліў, купляў бонускі, круціў па хайролу, у выніку выдаліў і забыў…)
Што за амиго?
Betsamigo за голас на асках якія давалі 100 спінаў
Nucleonbet было 100 еўра на рахунку, таксама адхілялі ўсе даведкі і выпіскі, у выніку зліў
Woopio ў бонусных кодах дарма размясцілі, мне з 10 уражанняў (па 1 еўра!) дало 250 еўра, увесь сайт абышоў, ніякіх выйджэраў, бонус тыпу пройдзены…. заходжу на спайсі, а там (у бездепах напісана) адыгрыш за свае + на гэтым форуме быццам хлопец пісаў што па прыколу на вывад паставіў і яго заблакавалі, так што вусны закручвайце назад…
Прашу прабачэння, у бездепы кінуў, аказваецца гэта намінацыю campeonbet на сайце evobet прапануюць…не заўважыў
да гэта поўная шляпа, дарма я ў іх круціў, цяпер адчуваю сябе вельмі брудным
шляпа не шляпа але 3000 вывялі без дэпа
Тое ж без шанцаў, 1900 накінула са спінаў, але адграць няма варыянтаў, практычна ўсе слоты закрыты, у рыбалку ад прагмату паспрабаваў, так там нават у бонусе дало 0 – я такога яшчэ не бачыў, проста нічога не сыграла і ніякага апавяшчэння як у іншых казіно тыпу вылезае вокны з выйгрышам, а там тупа нічога не здарылася, а яшчэ слот, мабыць, не запамінае стаўку і выйгрыш, трэба паўторна зайсці і ўсё зноў трэба мяняць стаўку, ва ўсіх казіно прагмат запамінае стаўку і выйгрыш, а там няма, але ды бог з імі – пракруцілі і забылі, можа камусьці і пашанцуе…
Ужо 2К макскэш.
Зараз усе пабяжуць актываваць у слотхантер, але не паглядзяць тое, што там дэпазіт у рублях зрабіць ужо год з паловай)
Роўна як і вывесці)
У мяне так спачатку балик быў на баксах. І з папаўненнем там нармальна, дарма ты так крытыкуеш…
Я пра тых, хто актываваў бонус у рублях
Ужо скончыліся актывацыі, не замарочвайся
А пра гэтыя бонусы, хто граў? Ёсць якая-небудзь інфа як што?
Ляно чытаць правілы, шчыра:)))
Зноў гэты чортовы Kazaboom нагадвае.
Кажуць не адмываецца вагер,паколькі не зробіш дэпазіт.
Нафіг яго тады!
Цікава, ці ёсць старонка(тэма) для пытанняў да прадстаўніка ад роялаў! Шукаў, нейк не знайшоў, каб канкрэтна было: «пастаў пытанне прадстаўніку роялскіх казіно»
Было б зручна.
Што-ці риобет сёння расшчадрыўся, пацвярджаю інфу, насыпала 199.