Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,781 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не гэта не катіць)спачатку паспрабуй прайсці вэрыфікацыю.Далей выводзіш на мифинити.
Напісана ваша верифікацыя не прайшла.! усё, што напісана
Яны без дэпазіту не пачнуць верыфікацыю ж. І для вываду на міфініці, дакладней у наступным з яго, там таксама спатрэбіцца верыфікацыя
Вось вось ! Каб нават папоўніць mifinity усё роўна патрэбна вэрыфікацыя
Не прайшла і “вы не можаце мець рахунак у нас” розныя рэчы. Яны камунікуюць праз пошту нармальна, лёгка можна ўдакладніць жа, у чым пытанне)
няма сэнсу мне ўжо пісаць усё зліта ! + Крым у абмежаваннях ))
Да яму ўжо пафіг, ён усё зліў)))
Дзе ў абмежаваннях?
Так гаворка больш не пра nucleonbet, а пра плацежку, якой іншыя рэзідэнты рф паспяхова карыстаюцца.
Там паходзе деп 1500 руб трэба рабіць! Так напісана,не зразумела! Я хвілін 30 таму ўжо хацеў скінуць сюды гэты код, у мяне ён не актывуецца! Дэпы былі да гэтага.
У цябе ўвогуле гэты код актываваўся?
Не, гэта таму што яны адключылі Расію ад бездэпазітных бонусаў, у тых, хто ў іншых краінах, ён актывуецца
Мабыць, так і ёсць.
![]()
Медыя ад удзельнікаМне таксама гэты бонус у лісце прыйшоў. Не актываваўся. У саппорт скрыншот ліста адправіў. Налічылі. Дэпазітаў не было.
А я паспрабаваў праз в… увесці,усё роўна міма!
Вышэй напісаў алгарытм. V… не пры чым. Без яго і не зайсці ў казіно. Калі толькі краіна не ў рестрыктах.
У мяне таксама не актываваўся.В чаце сказалі,не для вашых краін.
Я заходжу без праблем без яго.
Задолбаў іх у чаце,хвілін 10,усё роўна не далі. Галоўнае Расія не ў забароне,ліст мне прыйшоў,але даць бонус усё роўна не магу,кажа!!!
Странныя нейкія!
у тэме бездапаў, можа быць толькі бездэп, а не пытанні, парады і трэп ні пра што. Знайсці цікавіцьную тэму можна ў пошуку або на крайняк у тэме абмеркавання бездапаў пацікавіцца. х.з. У бездапах напэўна такога яшчэ не было; ” у мяне бездэп індывідуальны, але я вам яго пазней скажу”) – пдц.
Так, выглядае сапраўды крайне тупа, прабачаюся, ужо раз 4 галінку блытаю, проста амаль двое сутак не спаў, таму рассеяны сэрдцаце… дзічка нейкая. Казіно, дарэчы, як я зразумеў без ліцэнзіі, мне без кода тупа налічылі… дзіўнае казіно
пакуль яшчэ не круціў, пазней напішу назву
А чаму не зараз Дружа ????
Будзем цябе чакаць )))
Раз пачаў казаць А, кажы Б
Разумееш!!!
Не ў абразу, канешне!!!!
Які там казік ????
Ты свае каментарыі пакідай у гэтую тэму, таму што табе будуць ставіць мінусы, калі ты не перастанеш туды пісаць. Гэтую тэму знайсці проста: націскаеш уверсе на стужку бонусаў і там будзе тэма абмеркавання бездэпаў. І паведамленне – тое, якое хочаш пракаменціраваць, трэба працытаваць і ўставіць у тэму абмеркавання
Сорян, чык, дружа !!! Зразумеў!!!
Проста аўтаматычна !!!
не страшна, проста мінусы прылятаюць. тым больш на тваё пытанне пра слоты, табе будзе цяжка выбраць правільны адказ, бо яго няма. Усе гуляюць у розных правайдэрах. У кожнага свой набор слотаў, на якіх ён паднімае, тысячы “стрэцягій” і не факт, што які-небудзь з варыянтаў табе падыдзе.