Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,120 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну канал тг я так і не знайшоў. Які там макс кэшаут напісаны? І з выплатай нешта доўга марозяць. Звычайна казіно, якімі кіруе ДАМА, выводзяць сродкі не пазней за 2-3 гадзіны. У чаце кормяць чаканнямі))
Ну і бонуска для казіно CRYPTO LOKO))
105LOKO дае 105$
Хіба яны выводзяць у СНД?
Прышлі ў ватсап нейкая шляпа, па-мойму, націснуў на кнопку рэгістрацыі – так і не знайшоў, нагадвае вулканы, можа хтосьці тут гуляе?
Прыйшло на пошту,думаю,што індывідуальна. Прабуйце код XMASELVIS
Робіў дэп? ці без дэпа пракруціў? тады напішы як)
Дэпаў не было у мяне ,код не актываваўся
У мяне не было там дэпазітаў,актываваў і гуляю на бонусныя
Прывітанне, кінь скрын ліста ў прыват, калі ласка
Спачатку казалі 2-4 гадзіны, потым 12 гадзін, зараз увогуле 2-3 рабочыя банкаўскія – паддождзіце .. заебалі рабіць селфі, то не выразна, то лакцё не відаць, то яшчэ чым-небудзь у іх….😵😂
Ты напішы ім у ватсап, у паведамленні ўказаны нумар, яны самі цябе зарэгструюць і налічаць бонус, потым пароль памяняеш. Гэта такая ж контора, як і joinus, яны таксама рассылку рабілі і самі рэгістравалі.
Вэйджар па ідэі не будзе вялікі. Калі адаграеш – вывад без дэпазіту.
Можаш, калі ласка, канкрэтней назву напісаць, іх там у Play Маркеце шмат, з такім значком не знайшоў)))
Сказалі, што гэта прома для новарэгістрацый
Дзякуй за падказку, зарэгалі праз ватсап, буду спрабаваць круціць, а то ўчора якось не злавіў, у чым там фішка…
я зараз таксама паспрабаваў, мне сказалі: шкадуем, толькі па індывідуальным запрашэнні.
А я выдаліў гэтае паведамленне ў ватсапе.пераходзіў па спасылцы ад іх але там якаясь шляпа і выдаліў…мабыць дарма
А я ім скінуў нумар,як прасілі,маўляў хто вам параіў нашае казіно і сказалі прысылаць нумар сябра і як яго клічуць і калі інфармацыя верная то ў якасці выключэння зарэгіструюць і дадуць без дэпазіту,вось чота маўчаць ))) можа нумар змянілі ??? Вацап 😆😆😆
А я ім кінуў нумар як прасілі,маўляў хто вам параіў нашае казіно і сказалі пришлі нумар сябра і як завуць і калі інфармацыя праўдзівая то ў якасці выключэння зарэгіструюць і дадуць без деп,вось чота маўчаць ))) можа нумар памянялі ??? Вацап 😆😆😆
Лгуць, падлюгі!) Я там даўно зарэгістраваны
А дзе яе ўзяць ??? Гэта тыпа 100фс за рэгістрацыю новым гульцам??? Там для РФ можна ???
можа трэба было паспрабаваць сказаць, што па запрашэнні сябра, я ўвогуле ўчора не зразумеў што гэта і як працуе, сёння вось падказалі – зарэгістраваўся, там усе слоты Новоматик і Дэлюкс, але паыгрывае, быццам да 5к падняў(ся), незразумела ад колькіх вывад і дзе паглядзець вэйджар
Вось яны папрасілі нумар сябра маўляў, правераць, калі гэта так – то зарэгяць, я ім скінуў гадзіну таму ў вацап і маўчаць, нават не прачыталі СМС, можа ў блок мяне паставілі??? Кінь іх нумар вацап або спасылку
а как там вэйджэр паглядзець? я не магу зразумець, як там гэтая кантора працуе, кнопак «зняць» ці «вывесці» не бачу, яна там увогуле цікава працуе?)
з бездэпа 2к падняў 4к – 2 адразу можаш ставіць на вывад. падняў 6к – 4 можна выводзіць. у іх так гэта працуе.
А як знайсці гэта казіно?? Прабаваў у Ватсап па нумары тэлефона- не знаходзіць