Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,184 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
SHADOWBIT паходу занавесу адкрылі, шчас актываваў, можа другі пракаціць….) А ў Гранде трэцюю порцыю выпрасіў праз чат, далі ў прагматыке…. Заўтра паглядзім што як будзе.
а ў shadow які код увёў? у мяне там не працаваў днём
Дык той апошні ў тэме аб бездэпе выклалі.
Нідзе не знайшоў, колькі з іх макс кэшаут! Адмываў там і выводзіў? Нават у ўмовах нідзе няма і календара не знайшоў.
А што за коды, можа скінеш тут?
У чаце Гранда сказалі, што бонус для РФ недаступны. Папярэднія дні атрымліваў.
У мяне чамусьці не актывуецца,хоць да гэтага 2 коды атрымліваў бонус…
у мяне гэта люстэрка заблакавана ,відаць твой інтэрнэт-правайдэр яшчэ не паспеў…
Не атрымліваецца актываваць,патрабаваюць скрыншот ліста
Ліста не было ! У тэлеграме ,у іх канале пост!
Каляндар у іх у тг. Адмыў,вэрыф прайшоў,чакаю вываду! Сказалі фінансавы адзел перадаў запыт у вышэйстаячую кантору.
Дапамажы знайсці іх, увогуле не бачу
Ім вось карыстаюся ўжо даўно !!! Увогуле зойдзе ,бясплатны .
якісьці сакрэтны чат, у мяне яго чаму не знаходзіць))))))
Зарэгайся на крыптабіржы. Bybit, напрыклад. З вэрыфікацыяй там праблем няма. Выведзеш LTC туды. А потым праз паеер або праз p2p на Ківі або на карту.
на бинанс можна
мне не далі , у чаце сказалі што немагчыма для маёй краіны
Змяні валюту на еўра і паставь галку дзе деп
Гэта безрызыкоўная стаўка на ЧС, а не фрыбэт
Дзякуй, дапамагло, таксама не мог актываваць,памяняў валюту на еўра і спрацавала. Толькі галачку трэба наадварот прыбраць
Рэбята хто-небудзь сутыкаўся з гэтым казіно ? Ці можна там прайсці верыфікацыю з РФ пашпартам ? Загружаю докі адхіляюць . Прычына не зразумелая няма саппорта. Пошта маўчыць . Можа хто ведае .
Гэтае казік раскручваюць, такі ж як і яно само)) як па мне – мутняк… гуляў пару разоў у такіх па промакодах… не маё