Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,061 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тут жа ўсе спасылкі ёсць. І сайта, і Ватсапа
а што значыць зальны рахунак? не магу паставіць на вывад, нічога не зразумела, вагер не пазначаны, гэты баланс увогуле можна абналічваць? зусім не ўцямлю…
зальны – гэта на балансе апарата, дзе гуляў. Па пытанні вываду, пішы ватсап, адкуль табе зрабілі акаунт)
вось што мне пісалі.
Табе Паша запрашэнне прыходзіла ў Ватсап ад іх? Мне сказалі, што бонус даюць толькі па запрашэнні
атрымліваецца мы міма(
Ды, міма, падарунак толькі тым, хто атрымаў запрашэнні. Будзем чакаць іх запрашэння 🙂 а так прапануюць акцыю 1+1 за дэп .
брацік вось табе дзякуй ад душы! Рэальна праз ватсап ужо паставіў на вывад 3к, сказалі чакаць, так у тэму, учора на стаўках якраз замазаўся, а гэта ў тэму проста ўжо вывялі на карту за 2 хвіліны)))
Я таксама напісаў, адразу далі лагін пароль і 2000 на баланс
Зліў усё за 5 хв, аддачы 0
Па праўдзе пра Hitlon – скрыпты з ватсапа. Адпісаўся ім, зарэгалі, далі дадзеныя, 2к было на рахунку. Падняў да 6к, адпісаўся ім наконт вывядзення. Выводзяць яны толькі на Сбер і Тінькоў. Прыйшлося ісці ў Сбер аформіць імгненную карту. Скінуў менеджару рэквізіты ў ватсап. Вывелі праз 2 хвіліны. Лёгкія 4к.
я новаматик круціў таксама без аддачы, заставалася 600р. у дзілюкс перайшоў у кнігі, адразу заіграла, 2 бонускі дасье, другую нармальна паставіў…)
Я сам прыемна здзіўлены, а то нейкія ўсе распіярэныя казікі ў мяне толькі жруць, хоць у гэтым што-то гуляе…
Прывітанне, а ты выводзіў адтуль? Удалося адбіць, 100 еўра на балансе, у тэрмах напісана РФ забаронена па бездэпам, хз ці ёсць сэнс спрабаваць выводзіць)
на вугад чэкнуў і прайшло
Ці гэта не бонус на дэпазіт? мне дакладна такое ж паслалі, там яшчэ указаная сума дэпазіту для атрымання…
А Паша гэта той х…. што ў стрымераў рэфералаў крадзе!!!???
каты як заўжды, усім нешта раздаюць, а мне максімум прапанаваць панюхаць пісьюн, ну ці чарговы деп зрабіць)))))
хакер
Прывітанне! Не, ніколі там не ўношыў дэпазіт і адпаведна не выводзіў, што датычыцца тэрмсаў, на жаль не чытаў, адразу запосціў, сам зліў бонус, чаму б і не паспрабаваць вывесці калі, канешне, не патрабуюць дэпазіт, а калі патрабуюць то ўжо лепш усё даведацца, удакладніць інфу ў чаце, у падтрымцы .
аналагічна, таксама нічога, учора на дэпазіт вісела бонус, сёння ўвогуле нічога…)
толькі не прасіце – за гэта баняць, бонус чакайце ціха
Зараз паглядзеў метады дэпазітаў-вывадаў: ёсць крыпта – паспрабуй на яе вывесці, аформіць выплату хз можа пакаціць .
абламалі з бонусам Каляна, у ВатсАпе напісала: два косары толькі па запрашэнні, прапанавалі толькі бонус на дэпазіт.. Мульты ўжо пачалі жгаць
Відно будуць скаргі, калі не адкажуць, зафіксую тут на іх скаргу. Напісаў ім на пошту, куды прымаюць скаргі. Звычайна ў рэгуляваных казіно ДАМА выводзяць 2-4 гадзіны, а тут больш за суткі не выводзяць. Пра 2-3 банкаўскія дні гэта толькі для банкаўскіх перакладаў, на іншыя плацежныя сістэмы заўсёды напісана імгненна, а гэта прыкладна азначае не больш за 24 гадзіны.
Ну ўсё, у Спінбіце пачалася мялёха з падморгваннем правым вокам 😁
Хз актыўныя пакуль няма
Brehme1990 джой
pele1970 х казіно 300р фрыбеты