24x.bet Казіно: падтрымка прадстаўніка
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
10 July 2018
ад
MariyaKonor
|
86 Адказаў
|
4,468 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😮 Ііііііііі? Пры чым тут гэта? Не тупі, чувак… я канешне разумею, што ты і правілы – паняцці зусім несумяшчальныя… але, блін…. 3к макс вывад…. у абодвух заяўках сума была большая, таму іх адмянілі. У наступстве ўвесь бабос быў зліты, цытую – “па вялікіх стаўках”. Далі плюшкі ў выглядзе кампенсацыі… з нармальнымі ўмовамі…. Што табе яшчэ не хапае?
затупіў трохі. . маглі б яму і напісаць пра гэта пры яго звяртанні. у мяне наагул ніякіх прэтэнзій, гуляць тут не збіраюся. думаю, хто рызыкне, адпіша тут сваё меркаванне. паглядзім.
Дзіўна, што абурылыся толькі кадрус, яшчэ і на яго ў абарону скрыптоў накінуліся, часам здаецца, што некаторыя тут з іншай планеты.
І якіх пытанняў чакае прадстаўнік ад гульцоў? чаму па па панядзелках вяртанне 60%, а па серадах 80%?😁
Пытанне да прадстаўніка, скажыце паглядзеў вашыя гульні… Убачыў што ёсць лайв спачатку абрадаваўся але потым не знайшоў там рулетку і засмуціўся… Скажыце, у вас рулетка з дылерамі будзе ці?
Хутка з’явіцца.
Якія ў вас бонусы за рэгістрацыю зараз?
Добры дзень, на дадзены момант у нас 2 бонусы:
1 – Бонус у выглядзе 20 фрыспінаў за вэрыфікацыю з вейджарам х45 і максімальным вывадам 3000 рублёў на імянную карту.
2 – 100% бонус на кожны дэпазіт ад 100 рублёў. Вейджар х45, максімальны вывад неабмежаваны. Абмежаванняў па стаўках няма.
Сорры за флуд. Але кожная тэма як у Малахзова (Слова выдалена сістэмай).
Ад якога вытворцы будзе рулетка, ці будзе там гісторыя спінаў або як у Баккара.., іх там проста няма… Ды яшчэ нейкія дзіўныя затрымкі гульні пасля таго як раздалі па адной карце… сядзіць дылер і чакае чакае, што ён чакае дагэтуль зразумець не магу)) Баккара ваша ад якога вытворцы?
Лайв гульні ад Betgames.tv. Вельмі папулярная ў букмекераў.
Што датычыцца рулеткі, дакладна вам не скажу.
Бачу, чакаць адказ 30 хвілін у чаце – у вас гэта норма.
![]()
Бонус далі. за 20фс дало касар. Далей па 10-20 рублёў(у асноўным па 10) нічога ні ў кога не спалучыў. Праўда быў усяго ў двух слотах. У асноўным у Book of Ra Deluxe гуляў. Там таксама нічога не спалучыў. Ніякай бонусні ніфіга. Акрамя 5 к па радку 10. разы 2 лавілі. На х10 у агульным.
Не пайшло можна было б сказаць, калі б гуляў у сумленным казіно. А тут хз што сказаць.
Як хтосьці казаў на форуме – Банк не набілі, слоты не даюць.
Ну такое.
Вось што яшчэ хацелася б сказаць, пацаны. Я проста не раю ў скрыптах( такімі, як мы іх ведаем) браць 100% бонус на дэпазіт. Бо вагер х45 – гэта зашквар для петушых куточкаў. Я разумею, быў бы яшчэ х25 або х20( у Победе або дзе татой быў) але плять х45. АЛО. ALO ETO EBA!
Хаця я і люблю ў скрыптах пашпіліць. Першы мой занос у 15к з дэпазіту ў 300р быў у скрыптах( калі хто памятае) но хызы.
Наперадзе сабе даяце шанец не заплаціць ? Што азначае на імянную картку ? Імя Прозвішча і фота карткі Вам трэба будзе ?
Прабачце, але не я ўсталёўваў правілы.
Для атрымання бездапазітнага бонуса трэба прайсці верыфікацыю. Для вываду бездапазітнага бонуса трэба прадставіць фота карткі, дзе бачны дадзеныя пра тое, на каго яна выпушчаная.
Убагае казіно нават верыфікацыя ў іх крывая ўжо 2 дзень глючыць, не рэкамендую гэтае завядзенне.Піша нейкая чапушыла тыпу ідуць тэхнічныя работы.
Не зусім зразумеў, за што замінусавалі за патрабаванне фота карткі. За 3 косары лянота картку што ці сфатаграфаваць? Па мне звычайная супраць аб’юзу тэма.
А што да скрыпты-не скрыпты. Улічваючы, што скрыптам не трэба адлічваць працэнт вытворцу за арэнду слотаў, цалкам могуць нядрэнна насыпаць. Усё залежыць ад уладальніка. І як там што мутяць па аддачы буйныя вытворцы, такія як Нетент і Микро – ніхто не ведае…
Толькі што зарэгістраваўся. Запоўніў профіль, адправіў пашпарт, за 2 хвіліны ў чаце верыфнулі.
зайшоў паглядзець, якія ў іх там гульні. і там амаль толькі нетент на галоўнай. я проста столькі нетента не бачыў ніколі ў скрыптах – ці сапраўды ён увесь падроблены?
Дзе вы атрымліваеце гэты бонус за верифікацыю? Мне напісалі
Нам шкада паведаміць вам, у дадзены момант акцый няма
З найлепшымі пажаданнямі
Rebecca
Зразумела, проста ўвогуле не ў тую кантору патрапіў X24Bet
я што, нешта прапусціў? халяву дзе-небудзь даюць?
так, даюць 20 спінаў у скрыптах за пашпарт і сэлфі з пашпартам. пздц нейкі
я зайшоў сюды, аказваецца зарэгістраваны, што-то нейкі ёсць бонус актыўны, але невыкарыстаны. чата няма, куды пісаць?
быў там чат хвілін 30 таму. можа яны стаміліся)