24x.bet Казіно: падтрымка прадстаўніка
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
10 July 2018
ад
MariyaKonor
|
86 Адказаў
|
4,467 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень. Чат даступны з 10:00 да 2:00 па МСК
Калі каго-небудзь зацікавіла гэтае казіно, ну што ж гуляйце… Але асабіста мяне настэрожвае тое, што ліцэнзія не апублікавана і сертыфікацыя, тэставанне не праводзяцца… Пра сябе маўчаць, а самі патрабуюць ад гульцоў праходзіць поўную вэрыфікацыю і для вываду толькі асабістую картку… Я на іх усміхаюся 😎
Вывад толькі з бездэпазітнага бонуса на імянную картку.
А хоць бы і з бездэпа.. Гэта не як раней… далі бездэп і яго можна адразу на вывад або паспрабаваць падняцца і толькі потым абналічыць… ) Ды раней былі часы, а зараз моманты, тады ніхто і не думаў прапаноўваць поўную верыфікацыю і яшчэ сэлфі з пашпортам у “виска”
мяне вось што здзівіла, што апрача пашпарта трэба яшчэ і селфі з ім рабіць. і гэта для атрымання бездэпазітнага бонуса. а паколькі казіно не ліцэнзійнае, ёсць шанцы, што нашы дадзеныя будуць выкарыстаныя ў незаконных мэтах. я не пра крэдыты кажу. ёсць мноства варыянтаў выкарыстоўваць пашпартныя дадзеныя грамадзян. напрыклад, для адмывання грошай. для афармлення фіктыўных дагавораў . бланкаў строгай справаздачнасці і іншага. я проста сам у тэме і ведаю, пра што кажу, бо часам сам выкарыстоўваю чужыя дадзеныя для сваіх мэтаў(не пра казіно ідзе гутарка). як тое змутнавата ўсё. але гэта не дакладна. ёсць шанец, што яны добрасумленныя і гэтым займацца не будуць.
Не вельмі разумею, што можа спыніць супрацоўнікаў ліцэнзійнага казіно зліць базу дакументаў у адрозненне ад неліцэнзійнага. Наяўнасць гэтай самай ліцэнзіі што ці?
І я, напрыклад, увогуле ўлічваючы тое, што пасп ужо даўно ў сетках, і ў тым ліку быў зліты ў казіно, якія даўно зачынены, забіў на гэтую тэму. Нармальныя людзі па адным толькі скане нешта афармляць не будуць. А чапухоўцы няхай выдаюць крэдыты, нешта афармляюць, гэта ўжо не мае праблемы.
кантролю больш – скрыптавае казіно можа любы твой сусед адкрыць, а вось ліцэнзійнае не кожны. і грошай больш і абавязкаў, імха, сур’ёзней да гэтага ставяцца. і не ўсе супрацоўнікі маюць доступ да іх. і ў іх пры рэгістрацыі пашпарта не трэба загружаць
Ну, зварот ня канкрэтна да Вас. А да Вас як да прадстаўніка закладу. А што датычыцца імянных карт, скажу так: далёка не ў усіх яны ёсць. Менавіта імянныя. Бо эмбасіраванне займае некаторы час, а многія іншыя карты можна атрымаць імгненна пры звароце ў банк. Я ўжо маўчу пра тое, што ёсць віртуальныя альбо ўвогуле аднаразовыя карты. Такім чынам, вы з аднаго боку нібыта абараняеце сябе ад аб’юзу, але з другога боку вельмі моцна абмяжоўваеце кола асоб, якім будзе цікава ісці ў такі заклад.
Так у іх увогуле нейкая непрапарцыйная адкрытасць… пра гульцоў хочуць ведаць усё, а пра сябе – ну амаль нічога, і яшчэ пацвярджаюць, што ў іх скрыпт… Рызыкі ніякай
А пры чым тут увогуле скрыпт ці не?
Гэта інфармацыя аб гульцы патрэбна для атрымання бездепазітнага бонуса, і не больш.
Ды хацелася б узаемнасці ад казіно, разумееце пра што гаворка… 😏