24x.bet Казіно: падтрымка прадстаўніка
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
10 July 2018
ад
MariyaKonor
|
86 Адказаў
|
4,466 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень. Можна вашы дадзеныя ( Мэйл або тел ) у ПП.
Што тычыцца чата – Цяпер ён працуе і ў рабочы час анлайн
У нас пры запуску быў збой, і ў многіх былі праблемы, як з бонусамі, так і з гульнёй на нашым сайце. На дадзены момант усе праблемы выпраўлены.
Таксама прашу адпісацца, у каго былі якія праблемы, і скінуць свае дадзеныя ў ЛС.
Мы вырашым усе праблемы, звязаныя з нашым казіно.
Зашоў шчаз узяў бон за верыфікацыю…праверылі аператыўна…з спінаў насіпала 900р і папёрся я гуляць у сіські))) Увогуле праз 5 мінут бон скончыўся😁
Сітуацыя такая.
Зарэгістраваўся ў казіно, далі бэндэп за рэгістрацыю, які я паспяхова адайграў. Потым я прайшоў верифікацыю, рахунак верифікавалі, і 22.05.2018 паставіў на вывад 7000р, прайшло два дні і 24.05.2018 вывад адмянілі. Я звярнуўся ў чат і чакаў 40 хвілін – мне ніхто не адказаў, а потым чат(кнопка) і зусім зьнікла.
Далей я падняўся да 9000р і 24.05.2018 зноў паставіў на вывад, праз 4 гадзіны мне зноў адмянілі выплату….
Ну а далей, як у ўсіх, па вялікіх стаўках зліўся…… вось і ўся гісторыя…..
Логін свой адпішы або тут або ў асабістыя паведамленні прадстаўніку
адпісаў ужо
ну вось цяпер чакаем развіццё і рашэнне
🙂Я табе нават магу сказаць, чаму адмянілі тое… там максімальны вывад з гэтага бона (да і ўвогуле з усіх бездэпаў) 3 к рублёў.
на той момант максімальнага выводу не было……
Добры дзень.
Адмена выводу сродкаў адбылася з прычыны змены правілаў выплат па бездэпазітных бонусах. На жаль, Вы трапілі менавіта ў гэты перыяд. Пасля змены правілаў максімальная сума вываду па бездэпазіце складае 3000 рублёў. На жаль, мы не змаглі апавясціць Вас пра гэта. Мы прызнаём сваю памылку і ў якасці прабачэння прапануем налічыць на Ваш рахунак 1000 рублёў з вэйджарам х5. Максімальная сума вываду па бонусу будзе складаць 9000 рублёў. Будзем чакаць Вашага рашэння. Яшчэ раз прыносім свае прабачэнні і жадаем поспеху ў гульні!
трэба вырашаць па правілах, якія былі на той момант. удакладніце, якая макс сума была тады, калі ён гуляў?
Вывад 3000 рублёў.
😁Дайцe мне таксама хоць косарык…можна нават з вэйджарам 20, пакручу..а то сумна цяпер як-то…
З.Ы. Ну а раптам 😁
не зразумеў адразу. выдатна будзе, калі 9 выведзеце
😮 А пры чым тут 3? 2 разы адменілі, бо стаіць макс вывад у 3к (на момант вываду ён ужо быў усталяваны)… А што паведамляць, калі ён усё зліў? І ў гэтай сітуацыі касар з вагерам 5 і макс. вывадам у 9 – цалкам нармальная плюха
я проста не зразумеў, што 9 выведуць. думаў, толькі тысячу прапануюць. шчасна ён адпісаў сюды. адразу разрулілі.
😁 Каб яму 9 вывесці, гэты касар трэба адкруціць 5 разоў і накруціць да 9 )))) Але блін зноў жа…касар з такім вагерам даволі норм падгон
пздзец іншых слоў няма. нафіг патрэбна ў скрыпце плюха яны павінны былі яму адразу вывесці . альбо нешта растлумачыць.
😁 Ну я, напрыклад, свой гульнявы шлях у сеціве пачынаў са скрыптаў, бо не меў ніякага ўяўлення пра ліцэнзіі і скрыпты як такія…і выводзіў даволі прыстойныя сумы (да 80к), прычым без асаблівых праблем. Тут жа ўжо ўсё растлумачылі, 2 разы адменілі выплату, бо запыт быў большы за максімальную суму вываду, і ў выніку чалавек усё заліў (ключавае слова ЗАЛІЎ). Так, атрымалася непаразуменне, і так…з казіно пайшлі на сустрэчу і далі норм бон з пістатым вагерам (шоб мне ўсю жыццё боны давалі з такім вагерам).. У чым праблема?
😁У цябе нейкае вывярнутае ўяўленне пра казіно, быццам гэта дабрачынная арганізацыя і табе ўсе нешта павінны, бо ты самы няшчасны, галодны, халодны, крывы, касы і г.д
ну мы туды несём грошы пастаянна, чаму б і нам не атрымаць сваё. а не картінку з адмененымі выйгрышамі і маўчаньнем
😁Ну ў гэтым выпадку туды ніхто сваіх бабла не нёс, бо выйгрыш быў з пездэпа за рэгістрацыю. Ты атрымліваеш сваё ..ты гуляеш на свае грошы, часам выйграеш…усё норм, бо казіно па сваёй сутнасці наёб 😁
з бяздэпа многія хто выводзіць нават у каго тут тэм няма. што ты мне хочаш сказаць то што гэта нармальна? 1000р у скрыпце далі. і гэта норм
Памылка казіно ў тым, што мне ніхто нічога не сказаў (звароты ў чат неаднаразова) што макс вывад 3000 р, да і на той момант у правілах не было макс вываду….
я згодзен на 1000 з вэйджарам х5 і максімальным вывадам у 9000…..