Жарты, смешныя гісторыі і розныя прыколы
Раздзел гумару
|
28 кастрычніка 2014 г.
ад
IvanPronin
|
5,044 Адказу
|
119,521 Прагляд
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельніка😌
😁
Блондынцы ў аўташколе задаюць пытанне:
– Як працуе рухавік?
– Можна сваімі словамі?
– Вядома?
– Вжжжж, ввжжж, вжжж. 😜
Ідуць два мужікі па вуліцы. Перад імі дзве жанчыны – адна брунетка, другая блондынка. Адзін мужык кажа:
– Блондынка мая жонка, брунетка мая каханка. Такая жанчына ў ложку!
Другі мужык кажа:
– Брунетка мая жонка, блондынка мая каханка. Такая жанчына ў ложку!
Пастаялі, паглядзелі адзін на аднаго, памаўчалі… Хорам:
– Не, ну ж, яны могуць, калі захочуць!
1к чалавек прапусціць праз яе гэта жэсць))))
мужык ідзе па беразе мора стомлены ад працоўнай змены, увесь прыдуркавы, грошай няма, жонка крычыць, ідзе і думае, можа ўтопіцца….
і раптам яму пад нагі трапляецца лямпа Аладзіна – ніяк ён думае, зараз памачу і джын будзе, паднімае і труе і труе і джын вылезае
– выканаю, кажа, любыя 3 жаданні! мужык кажа – давай пакуль адно жаданне, зрабі мяне воўкам, надакучыла быць чалавекам: праца, жонка, ніякага асабістага жыцця!
і ператвараецца з чалавека ў воўка. бегае за жыўнасцю 3 дні і не можа злавіць, каб паесці, надакучыла яму, прыбягае назад, труе лямпу і кажа
– зрабі мяне зайчыкам, не магу жывёлу лавіць, стаміўся! зрабі мяне зайчыкам, паеў траву і сыты!
і ператвараецца з воўка ў зайца.
бегае і бегае ад хіштнікаў і няма часу траву пакаштаць, надакучыла, прыбягае назад.
і кажа
– зрабі мяне рыбкай, зайцом таксама цяжка быць! джыну надакучыла гэтае дзело і кажа
– зрабі мяне воўкам, зрабі мяне зайцам, зрабі мяне рыбкай! станься ракам, зараз цябе ракам зроблю!!!!!!!!!!!)))))))
😁
![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельніка