Жарты, смешныя гісторыі і розныя прыколы

Раздзел гумару | 28 кастрычніка 2014 г. ад | 5,045 Адказаў | 119,619 Праглядаў | 6 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Я прыехала да сваёй сяброўкі ў горад, амаль не ведаючы яго. Сядзім мы дома, вырашылі пайсці ў краму. Падыходзім да Машы (гэта сяброўка) і кажам:

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Едзе Лексус па ўсіх правілах дарожнага руху, і раптам адкуль ні вазьмісцi проста перад ягонай наворочанай мордай спрабуе перабегчы дарогу юная істота жаночага полу, дыялог:

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Будучы студэнткай шукала падпрацоўку на лета. Хутка ўладкавалася ахоўніцай на праходнай аднаго заводу. Стаяла сабе спакойна на вэртушцы і выдавала пропускі. Да мяне на гэтым месцы працавалі толькі пенсіянеры, таму рабочыя хутка заўважылі сімпатычную, усмешлівую дзяўчыну. Усе ведалі, як мяне завуць, а я вось, нікога з іх не ведала…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Кожны раз, дамовіўшыся з падругою прагуляцца дзе-небудзь на вуліцы, у парку, мы тым ці іншым чынам апынаемся ў крамах, ногі нас якраз туды цягнуць. А калі мы трапляем у крамы, мы нават размаўляць адна з адной перастаём, уся ўвага толькі на шмотках. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Дзяўчына адпрасілася ў мужа, каб сустрэцца з сяброўкамі… у яе разрадзіўся тэлефон і паведаміць, што яна затрымліваецца, яна не змагла…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Якось прыходжу дадому не зусім цвярозы, этак у раёне 4 раніцы. Толькі зачыняю вочы і (як мне здаецца) адразу прачынаюся ад тэлефоннага званка. Ціхенька ах@u@в@ю; тэлефануе начальнік далей (Н) і “ўкрадліва-так: 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Было дело падчас вучобы ва ўніверы. Я тады з сябрам жыллё арандаваў. І вось сітуацыя – мы з Мікам ужо пяць дзён не елі, Міха ўжо амаль у коме, і я пайшоў на бліжэйшы базар падпрацаваць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Сяджу значыць на працы, раблю справаздачу. Карпела вельмі доўга, вылічвала, пераправярала і пісала. Уся ў справе, кароч. Апошняе, што памятаю, лічыла 1,2,3.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
У прыкметы асабліва не веру, але вось нядаўна… Спазняюся на працу (у нас з гэтым строга), таму бягу праз двары. І тут на дарожку вырулівае такі чорны-чорны котішча. Я злёгку прытормазваю… Але тут насустрач чорнаму коту з хмызняку выскоквае вялікі рыжы кот і задае чорнаму добрую такую трэпку. Таму чорнаму коту не давялося перайсці мне дарогу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Я чалавек трохі рассеяны, таму жарты бываюць розныя. Учора збіраюся на працу, а мабільнік пачаў крычаць кшталту «зарадзі мяне». Думала, што трэба ўзяць на працу зарадку і зарадзіць яго на працы. Тры разы праверыла, што зарадка ў сумцы. Прыязджаю на працу, дастаю зарадку, радаюся, што не забыла яе і спрабую дастаць тэлефон… Вы правільна падумалі – ён «шчасліва» застаўся дома…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Калісьці даўно працавала ў ўпраўленні адукацыі, у планова-эканамічным аддзеле. У аддзеле нас было 10 чалавек, з іх 1 адзіны мужчына па імені Саша. Тэлефануюць нашай начальніцы з фінансавага ўпраўлення і пытаюцца: – “Калі вы нам бюджэт здасце?!?” на што яна адказвае: – “Зараз нам Саша сірот зробіць, а Алена Яфімаўна даб’е інвалідаў… так адразу і адпраўім…” на тым канцы провада быў відавочны ступар 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Гэтая гісторыя здарылася нядаўна з адным вадзіцелем ЗІЛа – смеццявоза і яго напарнікам-грузчыкам, родам з чуркменістана (каротка – чурка). Звычайная сітуацыя: ім трэба ездзіць па горадзе і збіраць буйнагабарытнае смецце. Выконваючы сваю працу, яны прыблізна ведаюць, колькі назбіраецца з усіх помояк, дзе што ляжыць і г.д. І вось вадзіцель пад’язджае да адной помойкі, дзе ніколі не было ні адной дошкі, не кажучы ўжо пра шафу, і бачаць проста велізарную гару мэблі. Пакуль вадзіцель браняўся і думаў, колькі разоў ім прыйдзецца адсюль праехаць, яго напарнік-чурка (між іншым, дрэнна разумее па-руску) старанна ламіў мэблю і грузіў у машыну.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Першые будні на новай працы: калектыў вялікі, толькі набралі, памяць на твар дрэнная. Адна з супрацоўніц, уздыхнуўшы, скардзіцца ў прастору, што ў яе галава расколваецца. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Гэты выпадак здарыўся са мной у той час, калі я старанна вучылася на 4-м курсе ўніверсітэта, і не менш старанна працавала на карысць свайго кішэні. Спала я па 5-6 гадзін у суткі, так што ўвага ў мяне была, мякка кажучы, рассеяная.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
У нашай канторы працуе сакратарша – чалавек унікальны і рэгулярна веселячы ўвесь калектыў чарговымі фокусамі. Спачатку я думаў, што ў яе інтэлект прыкладна на ўзроўні трэцякласніка, а потым зразумеў, што дзеці ў дзіцячым садку куды кемлівейшыя…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Рэальная службовая запіска, без прозвішчаў, арфаграфія захавана.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Нядаўна адзін грамадзянін расказаў (далей ад яго імя) – «У нас у канторы ёсць лабараторыя з асабліва дарагой тэхнікай. Так вось, наша начальства не прыдумала нічога лепш, чым зрабіць АДЗІН ключ, які захоўваецца ў пэўнай пакоі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Яшчэ ў верасні да нас у бухгалтэрыю ўзялі новую дзяўчынку – сімпатычную мілашку з пышнымі грудзямі. Я, як заядлы бабнік, хутка ўсё пра яе даведаўся. Дзяўчыне ўсяго 20 год, але гэта не перашкодзіла ёй завесці мужа і прыкольнага, кучаравага карапуза. Пры гэтым гэта дзяўчынка, нягледзячы на дзіця і мужа, выглядае натуральнай школьніцай (прыблізна на 16). Гэта быў пролаг, а вось і самая гісторыя:

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
З заявы:

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Яксьці піў піва ў правінцыйным кафэ і пачуў адну забаўную гісторыю пра тое, як людзі зараблялі грошы. А адбылося наступнае – адзін з гэтых мужыкоў на пачатку дзевяностых зняў падвал і адкрыў сваю справу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
ПАВАЖАНЫЯ АБАНЕНТЫ, не трэба даводзіць прадаўцоў да нерваў, калі ласка, пытаннямі тыпу, “Што, зусім не працуе?” на рэпліку – “плацяжы не працуюць”. Або, калі кажаш “Карткі ТОЛЬКІ на 50 рублёў”, раздражняе пытанне “А на сто ёсць?”. Гэта я ў сэнсе пра ТОЛЬКІ НА 50, зараз для каго гаварыла???
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Офіс ТАА ТФК “ХХХСаюз” сядзім працуем, у кабінеце ціха-ціха. Тут я завіс у бок майго калегі Жэні, і доўга-доўга вішу. Ён гэта заўважае і адбываецца такі дыялог:

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Яксьці раз мы з сяброўкай адзначалі адну важную дату. У той вечар я прыйшоў з працы, ммм, скажам так, злёгку на ўзводзе. У галаве як восы роіліся ідэі новага, супер геніяльнага праекта на тэму ўпаковачных матэрыялаў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Не так даўно быў на сумоўі ў адной рускай кампаніі. Вельмі прыемная эйчар, усё расказанае гучыць даволі нядрэнна. Пасля сумоўя яна адправіла мне прынцыпы кампаніі для азнаямлення. Далей арыгінальны тэкст, слова ў слова скапіраваны з прысланога файла. Я не ведаю, плакаць ці смяяцца над гэтым. Прачытайце і ўздыхніце з палёгкай – вы не працуеце там!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Гэтая гісторыя здарылася ў пачатковым класе, дзе вучылася мая сястра, калі быў СССР у канцы 70-х. На ўроку пазакласнага чытання. Настаўніца, Анна Міхайлаўна, чытала пра Леніна. Вось Ленін на паляванні ў Шушэнскім, вось Ленін любуецца снегіркамі, вось Ленін катаецца з дзецьмі на санках, вось Ленін на рыбалцы, вось Ленін адзначае нейкае свята і г.д. і т.п…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...