Зеўс vs Аід
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
24 July 2024
ад
Milka05
|
330 Адказаў
|
104,081 Прагляд
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@extratip не часта а амаль пастаянна , адна з 15 акупляецца і адна з 100 ідзе ў плюс….
@luda010676
да можа нават 20 не акупіцца, канчоны слот
больш х500 не лавіў
У ім заносяць толькі стрымэры)))
Народ, колькі вы яго па часу круціце, я кручу і мне яшчэ ні разу х1000 не дало. У дзень па некалькі тысяч спінаў па мінімалцы, гэта 1000 спінаў я раблю ў гадзіну груба кажучы. Стаўку таксама трэба мяняць або па адной стаўцы круціце ўвесь дзень?
@amernmes
Круціць на вялікіх стаўках – лічу, што зліеш без шансаў, заўсёды па дробязі 10-20 цэнтаў, але і гэта многа. Іксы лавіў больш за тысячу, але на самай мінімалцы.
@vrodezdes Так гэты слот проста насмешка над гульцом, я праўда, як і многія, за “Hades”, але чорт вазьмі – не ідзе занос і ўсё тут. Лухта і пустыя бонускі. То ў спіне шторкі не там становяцца, то бонуска пустая. Мабыць усё-такі большасць купляюць, як і ў Хаскаве
@amernmesc хутчэй за ўсё проста трэба зайсці ў пэўны момант. Я таксама нічога вартага ў ім не лавіла. Вельмі складаны для мяне слот у плане аддачы.
@amernmes
Калі браць чырвонага, там толькі купныя, выбіць вельмі складана.
Калі Зеўса, у мяне ў спінах шанцаў злавіць заслоны больш, чым калі выпадае бонуска. У 95% выпадкаў, калі выпадае бонуска, яна пустая
@vrodezdes я заўсёды гуляю чырвонага, са спінаў лавіў шмат разоў бонуску, мне наадварот з сінім цяжка словіць бонуску.
Вось толькі што падобны слот сыграў angel vc sinner, ні адной бонускі 100 спінаў і -10$
@robingood
там жа ў чырвоным высокая валацільнасць, а сіні звычайная. але мне ў ім не шанцуе, больш шанцаў у gates of Olympus злавіць бонуску
@malinka
гэты момант можа і не наступіць, колькі ўжо ў яго зліў
Злы…..ы слот, але дарэчы заўважыла, слоты, дзе шанец мізэрны, але можна злавіць добры ікс, у іх валатыльнасць імкнецца да нуля….
@malinka хто знойдзе гэты пэўны момант скажыце і мне)
Калі не заходжу ўсё часам сліў(
@robingood учора сказаў сабе не зайду ў прагмат, але с.а сёння зноў зайшоў, а дарэмна(
@robingood
Пасля такога я б ужо не заходзіў)
@vrodezdes да я не веру гэтаму чалавеку,увогуле стримерам не давярую) 9лямоў зялёных што яшчэ трэба чалавеку,калі ёсць такія бабкі.Я б адкрыў свой бізнес,не звязаны з гульнёвай індустрыяй,а так думаю няма ў яго такіх бабак,рэклама проста.
@robingood
Можа і спектакль, але тое, што падкрутка – відавочна. Стараюся лавіць бонускі, а яны ўсе пустыя, у яго што не ловіцца на стриме – заўсёды ў бонусах занавесы. Лепш палічыць, колькі ў яго выпадае пустых, чым тых, што даюць акуп і вышэй. У мяне адмоўны вынік ужо даўно ў гэтым слоце
@amernmes Я кручу па 50 спінаў, па сярэдняй для мяне стаўцы, так-так не-не як кажуць. Пару-тройку разоў было па x1500-2000
@alex7zz
Я па пару тысяч бываў круціў і пусто, што казаць пра 50 спінаў, тым больш у гэтым слоце
@alex7zz 50 спінаў для гэтага слота мала,мінімум трэба 200-300 а то і ўсе 500,слот за 50 спінаў рэдка што-небудзь даюць. Табе пашанцавала пару раз.
Лавіць ці купляць?
Калі лавіць ,то левую ці правую?)
@robingood.Раней я зусім прагмат не гуляў, як занес у Комете ў Шургуруше – цяпер толькі ў прагматзе ў асноўным гуляю.
@akop591я таксама не люблю гэтага правайдэра,оно мне роўным лікам нічога не дало,кроме 1000х адзін раз)мне больш дало пуш гейминг, тандэр і плейнгоу чым прагмат.
@selivan1990
Лоўлю ў левай вельмі часта, але ўсе пустыя, насамрэч усё, нават не памятаю, каб было значна вышэйшае вяртанне. У правай купляю, але вынік не ахці
@selivan1990 правую бяры чырвоную, у левай нічога не дае, колькі разоў лавіў – купляў, левая дно, правая крыху больш шанцаў. У правай два разы лавіў больш 1000х
@robingood
Гэта праўда, там і іксаўка вышэй, але трэба лепш купляць, выбіваць можа і не выпасці
@selivan1990 лавіць правую