Зеўс vs Аід
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
24 July 2024
ад
Milka05
|
257 Адказаў
|
70,854 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не разумею, як гуляе гэты слот. У студзені быў занос у ім і ўсё, быццам яго выключылі. Заходжу на стрымы і ў чаты тг – там адны заносы, а ў мяне жрэ як не ў сябе 😡 Не думаю, што ў слотаў ёсць памяць, але ўсё ж… Сумна, што ў мяне гэты слот проста перастаў граць, хоць адзін з любімых слотаў
Пашанцавала ў студзені адзін раз, гэта не азначае, што цяпер кожны месяц або кожны тыдзень у ім будуць заносы.
Слот вельмі “жручы”, злавіць у ім занос можна лічыць вельмі вялікім шанцам.
Сёння камусьці шанцуе больш у чэце ТГ, заўтра пашанцуе табе, а можа і не пашанцуе. Усё гэта рандом, гарантый ніякіх няма.
Лічу адной з галоўных памылак, калі слот дае занос, пачынаць у яго ўпарывацца. У выніку ўсё прайграеш, што ён даў і зверху яшчэ свае)
Слот супер дисповы, 1к спінаў без бонуса ў ім прабіў – таксама купляў па 5-6 бонусаў, давалі ад х1 да х10, слот па тым, як ён жрэ, ледзь не нагадвае ДОА, пры гэтым максвін значна менш.
Не люблю гэты слот, нейкім чынам дзіўна аддае, прычым вельмі мала. Складваецца ўражанне, што ртп ніжэй за заяўленага
як я зразумеў, у гэты слот можна заходзіць, але вельмі рэдка: за месяц гульні ён заплаціў мне ўсяго 1 раз, і тое палову грошай з выйгрышу ён з’еў
@milka05 цалкам з табой згодзен . У мяне і не ўключалі заносы слот для зліву бабла нават бонусы не дае свае дэшманскія
@brabrobrob няма там ніякага ртп, проста раздзягвае да агала )
@oopsant Ну хз, быў час часта ДОА круціў і першы і другі, баланс амаль заўсёды даволі добра трымаў, у адрозненне ад гэтага Зеўса супраць Аіда. Гэты проста жрэ як не ў сябе.
@reddog123 Цалкам згодзен, дуа супер балансны слот у параўнанні з Зеўсам
Не люблю я гэты слот, як і іншую папсу ад прагмата, тыпу олимпуса і бонанзы. У стрымераў як не зайдзеш на трансляцыю, дык пастаянныя заносы там, а я колькі ні спрабаваў – заўсёды вынік адзін – нулявы. І круціў шмат, і купляў бонускі.
@leonovspb яго купляюць з-за таннасці і вялікай іксы. А так – так, занесці вельмі складана
@kostya777 а ў чым таннасць? х100 каштуе звычайная бонуска, як і ўсюды ў сярэднім (пра топавую не кажу). З такім жа поспехам можна таксама за х100 купляць у ноўліміце ці хаксаве, там таксама вялікія иксы і куды часцей заносы, па маім меркаванні
@kostya777 тым не менш гэты слот можа адным спінам прыемна здзівіць
кручУ гэты слот перыядычна ўжо год, самы вялікі х 157, ён проста з’ядае ўвесь баланс, зусім не разумею, як яго можна круціць, але на іншым казіку з 3 бонускі дало 3500х+
@leonovspb такога ж меркавання. Я ўвогуле наогул купляць бонускі не фанат, больш люблю пакруціць. І хоць у цэлым я правайдэр Pragmatic люблю, адзін з маіх любімых, але гэты слот цярпець не магу. Колькі ні гуляў у ім, максімум што лавіў х500
@markisyan, табе яшчэ пашанцавала, у мяне ў бонуску каля х200 было максимум у гэтым слоце)
Як вы ў ім увогуле нешта лавіце? Колькі ні круціла, ні адзінага толковага заносу. Купляць таксама спрабавала, максімум адбівала бонуску.
Вось было як-то ў мяне .ён альбо гуляе добра ,альбо поўны зліў
@milka05
Заўважыў, што лавіць бонускі, так яны альбо пустыя, альбо зусім пустыя, толькі калі купляць. Хоць у слоце напісана, што можна злавіць бешаныя іксы, то хутчэй зліеш больш у дзесяткі разоў, чым словіш той адзін занос і, вядома, па дробнай стаўцы – жрэ ён нібы не ў сябе
@milka05 ніколі гэты слот не гуляў і не будзе, хутчэй за ўсё. Ды і ўвесь прагмат ідзе туды, адкуль прыйшоў! Але ў каго‑небудзь пройдзе і вынясе рандомнаму чалавеку суму!
Адзін раз быў занос чатыры вілды паставіў на трэцім ходу ў бонусе і то гэта было ў самым пачатку як ён з’явіўся і больш нічога не бачыла…….
@sinaloa
Я б у яго ніколі і не гуляў, у жетоне проста адыгрыш у ім і яшчэ ў 3 нулявых слотах, вось і выбраў сярод усяго гаўна самае цярпімае гаўно, вось толькі выніку нуль, калі ўзяць у суадносінах колькі злавіў бонусаў, то выходзіць 90 тупа пустых і 10, якія даюць 10-200 іксаў, і тое апошняе – ужо поспех
@vrodezdes
Дык што, так і ні разу і не адмыл бон?
@vrodezdes напэўна я таму і не магу ў ім нічога нармальнага выйграць, бо не аматар купляць бонускі. Звычайна сама кручу)
Ды, нормальны слот, калі не запарывацца, я проста заходжу ў яго на 100 спінаў па 1,5 ці па 2 баксы за спін, так так, не не, але кожны дзень. Не-не падкідвае х800-900