Запрашаем вопытных гульцоў у новы раздзел

Агульныя пытанні | 24 September 2020 ад | 207 Адказаў | 21,949 Праглядаў | 11 Рэакцый
Ранг
7
Рэпутацыя
286
Публікацыі
1 764
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.09.2015
Sharovoi13, 13 November 2025
Прывітанне ўсім! Пытанне: – ці можа правайдэр праводзіць абнаўленні, пасля чаго ўсе дасягненні ў слотах гэтага правайдэра абнуляюцца? Без якіх-небудзь апавяшчэнняў і іншага? Проста я атрымаў вельмі цікавы адказ ад падтрымкі казіно!

@sharovoi13​ Шкада, няма апавяшчэнняў пра адказы гульцам, і ты, напэўна, не ўбачыш мой адказ.

Сам сутыкнуўся з гэтай сітуацыяй у казіно RedStar. І мне здаецца, ты таксама, судзячы па фармулёўцы саппорту. Таму што мне таксама далі такі ж адказ.

І справа тут не ў тэрмінах прыдатнасці. Як потым хто-небудзь пісаў.

Раней заўсёды дасылалі апавяшчэнне на пошту, што ў такім-то правайдэры ў такі-то дзень будуць абнулены дасягненні і назбіранні па такой-то прычыне.

А тут яго проста не прысылалі. Хаця я высвятляў у правайдэра, і правайдэр папярэджвае казіно пра гэта за месяц!

Проста ў РэдСтара, хутчэй за ўсё, новыя людзі ў прома-аддзеле. Магчыма, проста забілі на гэтыя апавяшчэнні. Трохі пазней у іншага правайдэра таксама было абнуленне і апавяшчэнні разаслалі.

За іншыя казіно не ведаю, ці дасылалі яны раней гульцам такія апавяшчэнні ці не. Бо апошнія пару гадоў шчыльна круціў толькі ў RedStar.

Але прагрэс знялі, зразумела, ва ўсіх казінах)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
286
Публікацыі
1 764
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.09.2015

Sharovoi13, 13 November 2025
@max777a777​ Не, я ж дасылаў адказ падтрымкі! Яны нібыта падалі запыт правайдару, а сам правайдар спачатку папрасіў сказаць у які менавіта момант зніклі дасягненні – ну зноў жа гэта са слоў падтрымкі! Я прадаставіў інфармацыю пра свае гульнявыя сесіі і пасля гэтага нядаўна атрымаў адказ ад пад [...]

@sharovoi13 Ага, гэта было ў Риобет? Насколькі я ведаю, гульні ад Ігдрасіль адна платформа прадастаўляе.

Можа і праўда правайдар рассылаў апавяшчэнне платформе, а там на ўсе палавыя зрабілі і казіно не папярэдзілі, і казік тут ні пры чым?

Усё ж такі на маю памяць за апошнія 6 гадоў такія абнуленні былі прыкладна раз на 2 гады. І заўсёды казіно дасылалі апавяшчэнні, і ў Риобет таксама.​

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
564
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
04.03.2025

Раней такога не адбывалася, прагрэс гадамі захоўваўся, у першую чаргу ў Іггдрасілі, у іх палова слотаў з накопленымі бонусамі, падобная сітуацыя на анлиме была ў мінулым годзе, адказ падтрымкі быў кшталту “праз пэўны час, калі ў слот не заходзіць, прагрэс абнуляецца”, ну гэта анлим, там усё можа быць😀

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 267
Публікацыі
31 887
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Ды ж, раней усё было па-іншаму, і слоты гулялі па-іншаму, і стаўленне да гульцоў было зусім іншае, а цяпер… Што хочуць, тое і творяць, “дэмані”.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
564
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
04.03.2025
thee4, 2 April, 04:42
Эх, раней усё было па-іншаму, і слоты гралі па-іншаму, і да гульцоў стаўленне было зусім іншае, а цяпер… Што хочуць, тое і творяць, «дэмані».

@thee4

Нядаўна пра гэта падумаў, я каля 10 гадоў гуляў з адной карты Сбера і ў казіно, і ў покер, і стаўкі рабіў, дэпануў з карты, туды ж вывеў, ніякіх праверак там па 115😂 прычым абароты былі значна большыя, чым цяпер

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
286
Публікацыі
1 764
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.09.2015
Selivan1990, 1 April, 18:58
Раней такога не здарылася, прагрэс захоўваўся гадамі, у першую чаргу ў Игдрасиль, у іх палова слотаў з накопнымі бонусамі, падобная сітуацыя на анліме была ў мінулым годзе, адказ падтрымкі быў з разраду «праз пэўны час, калі ў слот не заходзіць, прагрэс абнуляецца», ну гэта анлім, там усё можа [...]

@selivan1990​ Летам мінулага года ва ўсіх казіно (дзе я гуляю) абнуляўся прагрэс у Игдрасиль.

Такое было і раней. Але толькі часова, на перыяд дзеяння сеткавых турніраў. Пасля заканчэння турніраў увесь прагрэс аднаўляўся.

Я ўвогуле перастаў гуляць у Игдрасиль пасля гэтага глабальнага абнулення.

Ну там і сапраўды шмат такіх слотаў. Сэнс гуляць, калі ў любы момант, без папярэджання, гэта будзе абнулена.

Хаця для мяне Игдрасиль быў адным з першых любімых ліцэнзійных правайдэраў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...