Запрашаем вопытных гульцоў у новы раздзел
Агульныя пытанні
|
24 September 2020
ад
IvanPronin
|
207 Адказаў
|
21,949 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sharovoi13 Шкада, няма апавяшчэнняў пра адказы гульцам, і ты, напэўна, не ўбачыш мой адказ.
Сам сутыкнуўся з гэтай сітуацыяй у казіно RedStar. І мне здаецца, ты таксама, судзячы па фармулёўцы саппорту. Таму што мне таксама далі такі ж адказ.
І справа тут не ў тэрмінах прыдатнасці. Як потым хто-небудзь пісаў.
Раней заўсёды дасылалі апавяшчэнне на пошту, што ў такім-то правайдэры ў такі-то дзень будуць абнулены дасягненні і назбіранні па такой-то прычыне.
А тут яго проста не прысылалі. Хаця я высвятляў у правайдэра, і правайдэр папярэджвае казіно пра гэта за месяц!
Проста ў РэдСтара, хутчэй за ўсё, новыя людзі ў прома-аддзеле. Магчыма, проста забілі на гэтыя апавяшчэнні. Трохі пазней у іншага правайдэра таксама было абнуленне і апавяшчэнні разаслалі.
За іншыя казіно не ведаю, ці дасылалі яны раней гульцам такія апавяшчэнні ці не. Бо апошнія пару гадоў шчыльна круціў толькі ў RedStar.
Але прагрэс знялі, зразумела, ва ўсіх казінах)
@sharovoi13 Ага, гэта было ў Риобет? Насколькі я ведаю, гульні ад Ігдрасіль адна платформа прадастаўляе.
Можа і праўда правайдар рассылаў апавяшчэнне платформе, а там на ўсе палавыя зрабілі і казіно не папярэдзілі, і казік тут ні пры чым?
Усё ж такі на маю памяць за апошнія 6 гадоў такія абнуленні былі прыкладна раз на 2 гады. І заўсёды казіно дасылалі апавяшчэнні, і ў Риобет таксама.
Раней такога не адбывалася, прагрэс гадамі захоўваўся, у першую чаргу ў Іггдрасілі, у іх палова слотаў з накопленымі бонусамі, падобная сітуацыя на анлиме была ў мінулым годзе, адказ падтрымкі быў кшталту “праз пэўны час, калі ў слот не заходзіць, прагрэс абнуляецца”, ну гэта анлим, там усё можа быць😀
Ды ж, раней усё было па-іншаму, і слоты гулялі па-іншаму, і стаўленне да гульцоў было зусім іншае, а цяпер… Што хочуць, тое і творяць, “дэмані”.
@thee4
Нядаўна пра гэта падумаў, я каля 10 гадоў гуляў з адной карты Сбера і ў казіно, і ў покер, і стаўкі рабіў, дэпануў з карты, туды ж вывеў, ніякіх праверак там па 115😂 прычым абароты былі значна большыя, чым цяпер
@selivan1990 Летам мінулага года ва ўсіх казіно (дзе я гуляю) абнуляўся прагрэс у Игдрасиль.
Такое было і раней. Але толькі часова, на перыяд дзеяння сеткавых турніраў. Пасля заканчэння турніраў увесь прагрэс аднаўляўся.
Я ўвогуле перастаў гуляць у Игдрасиль пасля гэтага глабальнага абнулення.
Ну там і сапраўды шмат такіх слотаў. Сэнс гуляць, калі ў любы момант, без папярэджання, гэта будзе абнулена.
Хаця для мяне Игдрасиль быў адным з першых любімых ліцэнзійных правайдэраў.