Запрашаем вопытных гульцоў у новы раздзел
Агульныя пытанні
|
24 September 2020
ад
IvanPronin
|
207 Адказаў
|
21,969 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Крытычныя 😀😁 …………….. Год , два і г.д.
Прашу “пардону”, а дзе фігуруе гэты тэрмін “асаблівы дзень”, спасылку магчыма выкласці? Пліз)
Тожа цікава, што за пункт, але чота не пытаўся ні ў кога, думаю знойдуцца знаўцы)
Магу толькі меркаваць, раней налічвалі поінты і на дзень нараджэння (цяпер хз, налічваюць ці не) магчыма гэта і ёсць асаблівыя дні + у гонар якіх-небудзь святаў 8 сакавіка, 23 лютага, НГ.
Магу меркаваць, дзе дзень за два лічыцца, у асаблівых “месцах”, так бы мовіць. Слава Богу, не давялося там пабываць і не хацелася б.
Магчыма, гэта проста рандомная лічба на аснове пэўнай статыстыкі, як думаеце?)
Ну было б нядрэнна, калі б на ДР налічвалі паінты, якраз дзнюха ўжо блізка)
У мяне быў дзень нараджэння, ніякіх нарахаванняў не было, магчыма, што ў той момант я лічылася навічком.
дарэчы 23 лютага і 8 сакавіка таксама нічога не налічвалі.
Ну, магчыма трэба ўказаць дату нараджэння, але дзе гэта зрабіць я не знайшоў. А можа проста раней такія нарахаванні былі, а зараз ужо няма. Увогуле, было б нядрэнна ўбачыць адказ мадэратара па гэтым пытанні.
Я таксама пашукала і не знайшла, апроч пошты і нікнэйма ніякай інфармацыі.
Тут думаю, што нарахаванні адбываюцца за “днюху”, на форуме, а не за рэальны ДР…😎
PS. А ўвогуле, гэтая ветка стваралася для іншых пытанняў, пытанняў па гульні)
Што гэта ўвогуле?)
@stylez26
А добра б пачынаць чытаць з першага паста)! Менавіта там гл. адмін усё папулярна праясніў, а калі коратка – то гэта тэма для экспертаў!
Якое самае лепшае казіно па вашым меркаванні? Пане, знаўцы
@dikii1 для карт – Водка, для крыпты – Стейк
@dikii1
Гэты раздзел зусім для іншых пытанняў, гл. #1…
PS. У кожнага сваё “улюбёнае” казіно, там, дзе яму фартуе, але з часам усё мяняецца. Ды да таго ж залежыць, якія гульні падабаюцца), мне падабаецца “рулЬ”, а казіно называць не буду.., яно тут не ў пашане)
@archangel0701водка распіарэны стрымерамі казіно і нічога больш
Прывітанне ўсім! Пытанне: – ці можа правайдар праводзіць абнаўленні, пасля чаго ўсе дасягненні ў слотах гэтага правайдара абнуляюцца? Без якіх-небудзь апавяшчэнняў і таго іншага?
Проста я атрымаў вельмі цікавы адказ ад падтрымкі казіно!
@sharovoi13 можа.
І нават больш.
У кожнага правайдэра свой тэрмін захавання прагрэсу/гісторыі.
Напрыклад ёсць правайдэры, якія захоўваюць прагрэс у слоце толькі 2 тыдні. Ёсць хто 3 месяцы.
Гаворка пра канкрэтна 1 гульню.
Ты сёння паіграў у адну, учора ў іншую, скід адбудзецца таксама з розніцай у адзін дзень, а не два.
Глабальныя абнаўленні, думаю, магчымыя, але вось ці можа гэта адбывацца без апавяшчэнняў – пытанне добрае. Найхутчэй гэта не ўлічылі ў правілах казіно, але напэўна прапісана ў дамоўных адносінах паміж правайдэрам і казіно і маглі іх нават апавясціць, (а можа і не) і далей (калі так) то ўжо была на адказнасці казіно апавясціць гульцоў.
А цяпер асабіста мая думка па канкрэтнай сітуацыі: найхутчэй у цябе там проста скід прагрэсу па часе (пра што пісаў вышэй), але ніхто не стаў замарочвацца (ні з боку казіно, ні з боку правайдэра) і скідалі паперку на адтуліну.
@sharovoi13 мяне куды больш зацікавіла:
Прокачаць слот (напрыклад назапашванні відаў у казіно Космас) і не заходзіць у яго больш за 4 месяцы, гэта як мінімум дзіўна.
Тэрмін захавання прагрэсу ў гульні часта прапісваецца ў правілах самой гульні, а калі няма, то можна ўдакладніць у саппорту, але гэтае пытанне часта ставіць у тупік і патрабуе часу на адказ.
@sharovoi13 Абнаўленне гульняў правайдэр можа праводзіць па сваім меркаванні, па тэхнічнай неабходнасці, і ўвесь прагрэс гульца будзе абнулены. З гэтым упершыню сутыкнуўся гадоў пяць, можа болей у слотах Мікры.
@robingood ладна – гэта зразумела! Тады атрымліваецца, што казіно нясе адказнасць? Ці як заўсёды ніхто ні за што не адказвае? Проста я вельмі даўно гуляю на розных праектах і з такой сітуацыяй сутыкнуўся ўпершыню! Проста думаю, што ўсе мяне зразумеюць! Круціў доўга гэтыя слоты, каб назбіраць дасягненні, патраціў купу грошай і часу, а тут бац – і усё знікла! Хто павінен за гэта адказваць?
@max777a777
Прычына ў тым, што я нармальна занёс у гэтым казіку і вывёў адтуль грошы! Пасля гэтага граў на іншых праектах! Зараз зайшоў – а ўсе дасягненні пасля Алі! Вось я і напісаў! Проста на гэтым праекце ўжо была падобная сітуацыя – калі яны абнаўлялі пераход з рублёвага рахунку на даляравы! Тады таксама крычалі на ўсе галасы, што гэты пераход закране толькі візуальнае ўспрыманне, а на самай справе таксама абнулілі ўсе дасягненні! У мінулы раз я вельмі доўга з імі размаўляў і ў выніку мы прыйшлі да дамоўленасці!