Запрашаем вопытных гульцоў у новы раздзел
Агульныя пытанні
|
24 September 2020
ад
IvanPronin
|
207 Адказаў
|
22,037 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паважаныя адміны падкажыце пліз, па якой прычыне не апублікаваны мой адказ напісаны яшчэ ўчора14.09.23? 😉
Вось спасылка 🔗
Прывітанне!
Патрапіў на прамадэрацыю ў сувязі з нейкім стоп-словам. Ужо апублікаваны.
Добры дзень, апошнія 3 мае респонсы таксама не былі апублікаваныя 😔
гэта стала трэндам апошнія паўгода друг!Будзем вельмі моцна спадзявацца на тое,што Вячаслаў вернецца ў рэчышча справядлівасці ,а Іван часцей будзе назіраць за работай мадэраў.інакш………………….усё будзе сумна.Солькі ў мяне то водгукаў то пастоў тупа выдалілі і не прапусцілі я ўжо і лічыць не буду!!
Добры дзень! Усе вашы публікацыі на форуме апублікаваныя!
“Зноў дваццаць пяць “)
Зноў чакаю(каля двух сутак) калі апублікуюць мой суб’ектыўны погляд, на тэму «аб патрэбнасці ліцэнзіі»…
🔗
Добры дзень!
Сёння апублікуюць на працягу дня!
Субота, нядзеля – выхадныя дні)
У ўсіх, здаецца, адказы не апублікавалі. Ну па крайняй меры ў мяне таксама.
Выпадкова наткнуўся на гэты форум, а тут такі чалавек) Прывітанне, Дэн!,
Соры, калі адцягваю😉
Учора напісаў два водгукі, але іх так і не апублікавалі, затое знялі па “дзясятку” коінаў.
🔗
🔗
Мабыць за спробу выказаць сваю думку)
Добры дзень!
Pатлумачу крыху, чаму перыядычна нешта выдаляецца ў раздзеле FAQ.
Мы катэгарычна ЗА АДМЕННЫ КАНТЭНТ. Пра гэта ўсюды згадваецца – ва ўсіх умовах сайта. Будзь то пункт-сістэма, ці правілы напісання кантэнту, ці іншыя кіраўніцтва.
Вельмі часта здараецца так, што той, хто піша, зусім не чытае тое, што было напісана ДА яго вышэй. І фактычна атрымліваецца, што выдаецца тая ж самая інфармацыя. Ідэнтычная папярэднім 10-15 адказам і толькі крыху перафразаваная – гэта НЕ разнастайнае даследаванне пытання і не падача ўнікальнага меркавання, гэта – толькі рэрайт. Не больш.
Таксама, паколькі напісаны кантэнт урэшце-рэшт аплочваецца рэальнымі грашыма, таму мы чакаем, што гэта будзе не ТРЫ праходныя па колькасці сімвалаў прапановы. А разгорнуты і карысны як для таго, хто пытае, так і для іншых карыстальнікаў адказ. На такіх прынцыпах будуецца ўсю сістэму пошукавага ранжыравання сайтаў усімі пошукавікамі ва ўсім свеце: ваш кантэнт карысны іншым – вы будзеце на віду. Пішыце бытавае, церпіце графаманію – ок, але вы не цікавыя і таму не ў топах.
Ну і яшчэ такі момант. У нас больш за 1к FAQ. І пытанні пастаянна паступаюць новыя. Актуальныя і свежыя інтэнты. Я асабіста не бачу ніякай логікі пісаць што-небудзь у матэрыялах за 2017 і 2019 гады адносна казіно, якія зачыніліся ў 19-м і 20-м гадах. У чым сэнс?
І вельмі прашу: дастаткова пастаянна пісаць пра тое, што вам не даюць нешта сказаць, меркаванне выказаць, прыгнятаюць і г.д. Выглядае нейкім чынам зусім ужо стрэмна гэта. Вы хочаце, каб я адказаў “так! вам нельга!” ці “не! мы не такія! бла бла бла…”? Навошта ўсё гэта?
Прывітанне, паважаны IvanPronin!
Дзякуй за шырокае тлумачэнне, але… Але, на жаль, так і не “пачуў” галоўнага, за што быў аштрафаваны сістэмай на 20 манет?
На колькі памятаю, там не было ні абразлівых фраз, ні чаго “такога”… Ну, а за магчымыя памылкі ў правапісе, соры. Мы “ўніверсітэтаў не скончвалі”)
Іван, вітаю Вас. Мне катэгарычна вельмі спадабалася Ваша фраза – “Мы катэгарычна ЗА ЎНІКАЛЬНЫ КАНТЭНТ. Пра гэта паўсюдна згадваецца – ва ўсіх умовах сайта. Будзь то поінт-сістэма альбо правілы напісання кантэнту, альбо іншыя кіраўніцтвы.”
Я спадзяюся, што сваёй апошняй скаргай, на пф, так, а менавіта відэа прадставіў менавіта – “катэгарычна УНІКАЛЬНЫ КАНТЭНТ”, то бок злавіў нягоднікаў за руку на месцы. Засталося справа за малым – падтрымаць мой унікальны кантэнт))), тым больш я памятаю Ваш пост і тэму па пф, праз паўгада калі яны адкрыліся? усё разумна было напісана і па сутнасці і вось праз 8 гадоў я іх злавіў за руку. Увогуле засталося паглядзець, як вы, наша адміністрацыя, у гэты раз сапраўды будзеце за гульца, за праўду і за “унікальны кантэнт!” Спадзяюся, не зліеце мой “унікальны кантэнт” як у мінулы раз…, і не закроеце скаргу проста так….
Пачаць трэба з таго, каб зразумець, што гэта за “Удаленный предмет”😁
Абажаю вашу звычку іранізаваць і, зачапіўшыся за адну фразу, цягнуць яе і цягнуць.
У крыніцы “катэгарычна ЗА”, а не “катэгарычна ўнікальны”.
Зноў вы жанглюеце словамі па ўласным меркаванні.
Як ката за хвост,дааа))?!Я таксама гэта люблю,Вы маеце рацыю!))Ну хаця б нешта абажаеце з майго арсенала” інтэлектуальных “інструментаў,Іван!Выдатная навіна!
І так))) У крыніцы менавіта так і напісана -“Мы катэгарычна ЗА УНІКАЛЬНантэнт.” літаральна вам напісана)))!Вашы словы – і я нічога не прыдумляў, калі што!)
… Вам і карты ў рукі, упэўнены, што ў вас усё атрымаецца!
А ад сябе скажу, што на момант напісання паста # 110 у гісторыі транзакцый, за 24.12.23, былі ўказаны гэтыя дзве спасылкі :
…./faq/bonus-ot-ua888ua/
…./faq/vyvod-bonusa-bez-depozita-kak/
А ўчора, калі быў напісаны пост #112, на скрыншоце замест спасылак быў ужо іншы тэкст:
…. “Выдалены прадмет”!
Дужа прабачаюся, яшчэ 27 снежня задаў мяне турбуючае пытанне “гульнявым” і да гэтага часу яно так і не апублікавана… 😉
Пытанне да “гульнявых”, ці мае сэнс “адгукацца” на просьбы “чаек” у казіно, калі нармальна “падыўся”?
Асабіста ў мяне быў сумны досвед, калі вырашыў “пагрэць” прайграўшых фішкамі, а сам працягнуў гульню… Не чакаў такога працягнення, пайшла “зліўная тэма”, куды б не ставіў – “усё міма кассы”. У адрозненне ад тых, якім “дапамог” грашыма, у іх якраз пайшла “плюсавая” гульня…
Я заўсёды грэю рамантычных ігракоў, калі заносіў ім скідваў па 1-5к і заўсёды потым вярталася, ну гэта ўсё сугуба ад удачы, я не веру ў тое што калі камусьці дапамог, то і сваю шанец яму перадаў, гэта такое сабе перакананне, а так падгрэў і ўскора яшчэ выйграў, у слотах або на стаўках, або нават у якой-небудзь разыгрышы…
Дзякуй, што адклікаўся, рэспект. Але ты гаворыш пра сваякоў, якім потым перакінуў праз інет, а я кажу зусім пра іншае… Калі “даў” у казіно нязнаёмым і працягнуў гуляць, можа гуляць далей не варта было, хз. Таму і спытаў, але відаць мадэрам “Усё раЎно”, ну да добра, праехалі)…😎
Была гісторыя ў мяне ў годзе 2005, па-мойму, выйграў я ў апаратах 10000 руб. Сума для мяне была норм, памятаю зп была ў мяне 12500р. Прыходзіць дзяўчына, прыносіць грошы і кажа чаевыя не пакладзеце, я даю ёй 100р, яна мне ў адказ, а нас тут 7 чалавек працуе… Больш чаевыя нідзе і ніколі не даю.
Ну і правільна, не хацела “фартовую сотку” ад душы, пачала хітрыць… Вось няхай і ходзіць “галодная” са сваімі астатнімі работнічкамі)
Праца ў сферы казіно – гэта нешта новае, што ўспрымаецца як выклік