Запрашаем вопытных гульцоў у новы раздзел
Агульныя пытанні
|
24 September 2020
ад
IvanPronin
|
207 Адказаў
|
21,949 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне, так па гэтым пытанні як раз і пісаў у верасні, што немагчыма было выставіць рэйтынг, цяпер гэтай праблемы ўжо няма 😉
Раздзел FAQ з форума цалкам пераехаў у аглядную частку сайта
🔗
Падавайце свае пытанні, прымайце парады і рэкамендацыі, абірайце лепшыя адказы, ацэньвайце тых, хто адказвае.
Атрымаеце павялічаную колькасць паінтаў за свае разгорнутыя адказы на пытанні іншых удзельнікаў сайта.
можна даведацца, атрымаю я поінты за Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў можа я нешта не так зрабіў? паінты вельмі патрэбныя
А поінты будуць пералічаныя па 40 за адказ? А то ўжо некалькі тыдняў па 10 налічвае і не магу вывесці з-за гэтага.
10 поінтаў дае ўсяго толькі!розніцы няма !як за штодзённае наведванне!больш адказаў даваць не буду!дзялюся бясцэннай інфармацыяй з людзьмі і яшчэ і сістэма незразумела як працуе!думаю няма сэнсу галоўнае свой час марнаваць!
Не хвалюйся, будзе і годны шчыры пераразлік, але пасля канчатковага абнаўлення сайта. Трэба толькі набрацца цярпення…. Масква не адразу будавалася, не адразу і перабудоўваецца
я ўжо і так усё! асноўныя аспекты абмеркаваў і адказаў! далей па другім разе адказваць няма сэнсу па тых самых пытаннях. я і не гарачусь! гуляць амаль у ру памойках перастаў, лохатроны ўжо замучылі скрыптовыя. толькі видеослотс і некаторыя праекты з ліцэнзіяй Мальта вельмі буйныя. таму тое, чым падзяліўся з гульцамі, што каштавала мне асабіста зразумець прыкладна за лямав ПЯЦЬ рублёў Расіі, спадзяюся ўсё ж дапаможа ру гульцам!!!!!!!!!!! Адказваць на падобныя ж пытанні далей не бачу сэнсу! Сваю непамерную лепту лічу, што ўнёс у галовы тых гульцоў, каму гэтыя веды сапраўды былі патрэбныя і спатрэбіліся!
ps па-повадзе пераліку тут думаю пагарчэўся менавіта ты! не будзе ніякага пераліку. успомніш мае словы!
Ты, пліз, хоць без памылак пішэ, а то чытаць жа немагчыма. Думаеш парады з такой пісьменнасцю каму-небудзь патрэбныя? А тым больш яшчэ хочаш, каб за іх плацілі. Вока можна зламать.
Нешта я не заўважыў павышэння рэйтынгу за свае адказы!адказы маімі ведамі якія мне каштавалі прыкладна каля пяці мільёнаў рублёў перш чым я цалкам і канчаткова ў’ехаў у тэму анлайн-казіно і ўсе нюансы адбору сродкаў у насельніцтва)))))))))))))К слову лічу, што я адказаў больш за ўсіх і значна падрабязней практычна на ўсе асноўныя пытанні анлайн-гэмблінгу(анлайн адабрання сродкаў, паўтараю)
Скажы, калі ласка!Што ты маеш на ўвазе пад памылкамі?!Мае знакі прыпынку ў адказах?З-за адсутнасці часу, у адрозненне ад Вас, адукаваных маіх сяброў, я пішу хутка, бо захожу на форум у вольны час і, адказваючы на пытанне, стараюся цалкам пагрузіцца ў думкі, каб данесці максімальна раскрыты адказ тым, каму гэта сапраўды трэба!І не мая віна, што адказы чамусьці нельга рэдагаваць потым! Згодзен<што потым праглядаючы сваю пісьменнасць<станавіцца непрыемна і ў першую чаргу ад таго<што нельга выправіць пунктуацыю і арфаграфію!Павер мне, з рускай мовай у мяне ўсё выдатна, на шчасце!
Жаданні ж улічу.Тым не менш па самых галоўных тэмах я ўжо адказаў!І за кожнае слова і прапанову я адказваю!
… Мабыць не варта “наводзіць паклёп”… Калі гл адмін абяцаў, значыць зробіць! За шэсць гадоў на форуме не ўспомню, каб ён парушыў свае абяцанні, трэба проста навучыцца чакаць… Мабыць паўторуся, Масква не адразу стваралася, не адразу і перабудоўваецца.😎
Вось-вось) Будзем чакачунамі, проста чакаем))
Тое ж самае,быццам сказалі выправім.Но пакуль таксама па 10 налічваюць.
Прывітанне, вось калі выкласці інструкцыю, як нагнуць казіно – калі яно ашуквае!
Гэта ў гэты раздзел?
Калі гэта нешта вартае, можна проста стварыць новую тэму ў падыходзячым раздзеле форуму. Дзе-небудзь тут, напрыклад. 🔗
😵
😵
Пералік будзе зроблены ў бліжэйшыя дні.
Опцыя адноўлена. Залічваецца 40 поінтаў за разгорнуты адказ. У выпадку выяўлення парушэнняў T&C поінт-сістэмы па п. 1.7 карыстальніку будуць цалкам спісаныя ўсе поінты і ён будзе адключаны ад усіх відаў узнагарод на сайце.
Пакуль, як і раней у FAQ, магчымы адзін адказ на адно пытанне.
Чаму вы не можаце вывесці?
Як я разумею! Ён хацеў сказаць пра тое, што за адказы, якія ён прадастаўляе, яму зачысьляецца замест заяўленых 40 поінтоў усяго 10 і для вывядзення яму не хапае N-колькасці поінтоў для ажыццяўлення выводу балансу!
Вы адвакат або давераная асоба? Калі не – не флудзьце!
Калі пералічыць па сорак, то будзе больш за 30 долараў, а так толькі 16.
Да сёняшняга дня. хто вам пісаў. што будзе пераразлік?
🔗
Пасля гэтага раз пералічылі, а потым зноў стала па дзесяць. У іншай тэме таксама пыталіся і адказалі, што пералічаць яшчэ раз. Вось я і ўдакладніў, а то можа забылі, бо ўжо чатыры тыдні як не па сорак.
пасля гэтага паста не было ніякіх пералічэнняў.
Усім, хто пастыў у перыяд з ‘2021-11-04 00:00:01’ па ‘2021-12-20 18:25:00’ у раздзеле FAQ каментары, зроблена дадаачисленне манет зыходзячы з формулы 1пост = 30манет.
Гэта – дадаачисленне. 10 манет раней ужо было прадстаўлена ўсім указаным аўтаматычна на баланс.
Ніжэй у табліцы прыведзены тыя, каму дададзены паінты на баланс: Нік+КолькасцьПастоў.
Важна!
Таксама прашу звярнуць увагу ўсіх удзельнікаў на T&C паінт-сістэмы ў частцы п. 2.3
Каб мець магчымасць атрымліваць паінты, ваш профіль/аккаунт павінен(на) быць:
* без мультыаккаў;
* без парушэнняў;
* без баноў;
* мець апошнюю актыўнасць не больш за 3 месяцы таму.
і п.4.1.
Любая актыўная і не парушаючая T&C сістэмы профайлавага бала карыстальнік можа замовіць канвертацыю профайлавых балаў з адначасовым перакладам на свой электронны кашалёк.
Такім чынам, карыстальнікам з шматлікімі парушэннямі правілаў паінт-сістэмы і ўвогуле сайта недаступны вывад профайлавых балаў у кэш.
Было, только уже подзабыл детали. Если есть статистика по моему балансу, то где-то в конце ноября баланс резко увеличился может долларов на пять. Я потом зашёл в историю и там за посты в том разделе была указана оплата 40, а через несколько дней снова стало начислять по 10.
Ничего не доначислилось.