Загадкавы гіганцкі сілуэт сфатаграфавалі над начной Аляскай
Пагаворым пра жыццё
|
17 June 2018
ад
VyacheslavLenin
|
21 Адказ
|
630 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Карыстальнік «Reddit» пад псеўданімам someusername117 падзяліўся з іншымі завсегдатаямі сацсеткі незвычайным здымкам. У раздзеле сайта, прысвечаным загадкавым з’явам, ён апублікаваў фатаграфію цёмнага начнога неба, у якім відавочна бачны незразумелы зусім чорны сілуэт гіганцкіх памераў.
![]()
Па словах аўтара таямнічага кадра, ён зусім не разумее, што яму ўдалося сфатаграфаваць, і таму просіць дапамогі карыстальнікаў Інтэрнэту (можа, хтосьці ўжо сутыкаўся з падобным, нешта пра гэта ведае). Выява была зроблена амерыканцам прыкладна тыдзень таму ў Анкориджы – найбуйнейшым горадзе Аляскі. Мужчына зрабіў тады мноства фота на камеру смартфона і не заўважыў падчас здымкі нічога незвычайнага. Тым не менш, праглядаўшы пазней атрыманыя здымкі, наш герой з дзіўленнем выявіў на адным з іх гэту зловесясную сюррэалістычную анамалію, ад выгляду якой яму адразу стала нялёгка на душы.
Адзін каментатары лічаць, што гэта было паветранае судна прадстаўнікоў пазазямной цывілізацыі. Згодна з меркаваннем іншых, ідзе гаворка пра які-небудзь хітраў атмасферны феномен, якіх на Алясцы сустракаецца вельмі шмат. Трэція выказваюць здагадку, што гэта вялікае замочнае адтуліну на небе або нават сілуэт Бога. Калі верыць чацвёртым, перад нами вынік збою ў працы так званай Матрыцы, у якой знаходзіцца ўся чалавечнасць.
Скептыкі сцвярджаюць, што ва ўсім вінавата звычайная няспраўнасць у працы камеры. Так ці інакш, дзіўны кадр ужо паспеў абляцець многія сайты, якія спецыялізуюцца на звышнатуральных з’явах. Невызначаным аб’ектам, выявленым на гэтым матэрыяле, нават зацікавіліся вопытныя даследчыкі.
Усё..нам піздец😁 рэптылоіды напалі, а гэта іх галоўны рэптылоід😁
Мне здаецца ўсё якраз супадае – я ж казаў, што ты рэптылойд і яшчэ б4ухаў
Так што я лічу, што гэта Невидимко з будунякі шарыўся ў пошуках вільгаці
Ну такая дзіч калі шчыра😁 звычайнае фота вячэрняга неба на заходзе сонца…
😁😁😁
Можа быць))))))
Я тут суседа ўчора сфоткаў:![]()
Та не выдумляй. Так і кажы. Купіў я, хлопцы, учора селфі-палку. Вось ён – першы тэст 😁
жонку нябось сваю ?)))
Ну гэта таксама я, толькі калі ўжо знайшоў жыццёвую вільгаць😁
Увогуле падобна на камету. Адна частка фота. АЛЕ. Гэта не яна.
Ну дык куёвае дзело, таварышы)))
знайшоў відос https://vk.com/video-81395020_456239101
А можа гэта якраз ракета, якую запусцілі?
🔗
Гэта рэал – яна і ёсць )))
мне здаецца, што гэта звычайнае фота, увогуле, шмат розных святловых эфектаў у атмасферы)
😎 Зямля жывая……
І гукавых )
😉 Мы за вамі прыглядзім😉
😌 🤩