Расія запусціла ракету Саюз са спадарожнікам ГЛОНАСС-М
Пагаворым пра жыццё
|
17 June 2018
ад
AydarKaribullin
|
17 Адказаў
|
472 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У разліковы час разганны блок Фрегат са спадарожнікам ГЛОНАСС-М аддзяліўся ад ракеты і выйшаў на нізкую зямную арбіту.
У Расіі з касмадрома Плесецьк у ноч на нядзелю, 17 чэрвеня, адбылося паспяховае запушчэнне ракеты Саюз-2.1б з навігацыйным спадарожнікам ГЛОНАСС-М. Пра гэта паведамляе прэс-служба Мінабароны РФ.
“З пусковай ўстаноўкі N4 пляцоўкі касмадрома Плесецьк баявым разлікам Ваенна-космічных сіл праведзены паспяховы пуск ракетна-носьбіта сярэдняга класа Саюз-2.1б з навігацыйным касмічным апаратам ГЛОНАСС-М”, – гаворыцца ў паведамленні.
Адзначаецца, што перадстартавыя аперацыі і запуск ракеты кантраляваліся з дапамогай наземнага аўтаматызаванага комплексу кіравання касмічнымі апаратамі і прайшлі ў штатным рэжыме.
Агульнае кіраванне запускам вёў галоўнакамандуючы ВКС генерал-палкоўнік Сяргей Сураўікін.
У разліковы час разганны блок Фрегат са спадарожнікам ГЛОНАСС-М аддзяліўся ад ракеты і выйшаў на нізкую зямную арбіту. Вывядзенне касмічнага апарата на разліковую арбіту зойме некалькі гадзін.
Ну і слаўна. Умацоўваецца абарона + кіраванне войскамі. Іх трэба запускаць пабольш. Хай піндосы не расслабляюцца))
можа я чагосьці не разумею, ну навошта такія тэмы ствараць нават у раздзелах, дзе можна.
А табе гэта якім-небудзь чынам перашкаджае ? Захацеў і стварыў. Гэта тыпу навіна.
перашкаджае і вельмі моцна. я сюды прыходжу не за ракеты чытаць і не пра навіны. а трохі пра іншае
Ну так і чытай пра іншае. Хто табе мешае ?
растлумач як у тваёй галаве з’явілася думка зрабіць тут тэму пра запуск ракеты???
А можа табе яшчэ сэлфі са сканам паспорта і ІНН вышлю? Не падабаецца – ёсць спецыяльны раздзел з прапановамі па паляпшэнні праекта. Напішы туды. Можаш адміністрацыі напісаць скаргу.
нафіг мне скаргі пісаць. проста форум з такімі тэмамі ў топе выглядае не зусім нармальна. мне вось непрыемна такія тэмы тут бачыць. і думаю, я не адзін такі. пішэ за ракеты ў сябе ў вк ці на пошту сябру. для чаго тут гэта.
Як гілка называецца? Правільна. Пагаворым пра жыццё. Калі да цябе з першага разу не даходзіць, растлумачу другі раз. Ёсць спецыяльная тэма: Прапановы па паляпшэнню праекта. Вось там можаш прапанаваць сваю, на тваё меркаванне, цудоўную ідэю. Яе разглядзяць.
А дзе і што мне пісаць – гэта дакладна не твая справа.
Калі не падабаецца, прайдзі міма, справы ж. Загалоўныя словы тэмы не па-кітайску напісаныя. Я не супраць такую інфармацыю тут даведацца, усе па інтарэсах постяць і гэта не забаронена.
у гэтай гілцы форума чалавек можа размяшчаць любыя навіны не звязаныя з гэмблінгам
Я вось не супраць такіх навін, мне падабаецца і пра ракеты і пра прыгожыя месцы… сам-то я на полезу на спецфорум гэта чытаць.
а так паміж справамі хоць чымсьці мазг корміцца… яшчэ б пра іншапланетнікаў дадаць увогуле б крута было 🙂
вось сёння прачнуўся, зайшоў сюды і ведаю што ракету запусцілі сёння, на працы калі гэта будуць абмяркоўваць я хоць у курсе спраў буду.. 🙂
Іншапланетян???
Ты гэта з нашых што ль?
Іх у мяне ёсць!!!
🤩 РАСІЯ вымушана кантраляваць планету 😎
любая інфармацыя карысная)
🤩