З днём нараджэння мяне!
Пагаворым пра жыццё
|
6 чэрвеня 2018 г.
ад
ident
|
396 Адказаў
|
17,531 Прагляд
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Далучаюся да віншаванняў ! Галоўнае здароўя ! А ўсё астатняе прыкладзецца.
Во я выпаў з кам’юніці… З днюхай, касманаўт! )) Поспехаў, здароўя і фарту ў Дзеда Лёве 😉
Сёння дзень нараджэння ў майго самага лепшага сябра “Vertup”, жадаю яму ўсяго найлепшага, шчасця, здароўя, не напівацца, абняў!
Ад душы віншую з днём народзінаў!!!!🎂
Віншую задрот цябе і твайго сябра з днём нараджэння!))Пі менш)каб не хварэць,і грошы былі асабліва еўра)і здароўя!
З днём нараджэння,рыбкі табе па тлустэй,да катаў па стройней😁
кот, котішча, котыцы, катамаран, алкот
з днём котароджэння цябе
хай твае кацячыя 9 жыццяў будуць доўгімі
Не веру я Вертупу. Мутнаваты ён персанаж. У яго ДР па тры разы на месяц 😁. Чакаем пруфаў у выглядзе скану пашпарта 😎
З днюхай, зямляк..!!! Усяго табе толькі добрага..!!!
З ДР, ўдачы ,здароўя і рыбку шчасця заўтрашняга дня!
Вось Вертуп усё ж арыгінальны, гэтым ён добры, падкупляе адразу 😁 З днём нараджэння, Котяра, вялікай удачы ўсюды і заўсёды!
Правільна, сам сябе не павіншаеш, ніхто не павіншае) З Днюшай, усіх дабротаў, здароўя, менш замазак, больш адмазак!!!
Ну ўж я не ведаю, кароч, хто не павіншаваў, той лох атрымліваецца, без абід, абняў кожнага, дзякуй усім)
З днём нараджэння 🙂
Вельмі мала віншаванняў , ці мне пафігу, ці вы ашалелі?! заўтра будзем разбірацца 👻
Лохам жыццё кепска))) З Днюхай – якая па ліку днюха за год ?😁
Аба варыянты, як нельга лепш апісваюць стаўленне 😎
Хто яго ведае, можа і сапраўды ёсць такія людзі, якія па некалькі разоў нараджаюцца, карацей віншую, а то абідзіцца чувачак і ў запой пайдзе)))))
З прайшоўшым днём нараджэння Ігарок) Галоўнае – не выпендрывайся і вядзі сябе добра і вялізнага доўгажыхарства твайму страўніку і печані))
Сярога дружбан з З ДНЁМ НАРАДЖЭННЯ ТЯБЕ..!!! Жадаю табе толькі ўсяго добрага, паболей рыбкі ў покеры, і рэкламы ад казіно..А самае галоўнае здароўя…
Далучаюся да віншаванняў! З днюхай, Каспер, удачы і.. усё, гэтага цалкам дастаткова 😁
З Днём нараджэння👑
Каспер – гэта я, дзякуй, але ў мяне не сёння дзень нараджэння, у мяне 3 лістапада)
а калі сур’ёзна падыйсці да тэмы, то шчыра далучаюся да віншаванняў і ўсяго найлепшага, не адмаўляй сабе ні ў чым у жыцці!😝
З днюхай.