З днём нараджэння мяне!
Пагаворым пра жыццё
|
6 чэрвеня 2018 г.
ад
ident
|
396 Адказаў
|
17,532 Прагляду
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З днём нараджэння бародач!)
КРЭЙСЕР ТАБЕ Ў БУХТУ))
Андрюха Бро З ДНЁМ НАРАДЖЭННЯ ця!!!! Галоўнае Здароўе, астатняе ўсё купім…
Мне таксама 3-пакаёвую кватэру ў цэнтры Масквы @vasabi купі)
Адпішуся, напэўна, па ДРаўскіх ніштяках:
Риобет – 2380 – вагер 29х – пакуль гуляю
Битстарз – 50 спінаў Fruit and Zen або Boomanji – выйграна 128 рублёў, паднята да 600 у эндорфіне (Русалка), зліта ў Bgaming
Ego – жалкіх 20 спінаў у сумны слот Birthday (ELK) зліта бязнадзейна
Плэйфортуна абяцала, але дагэтуль цішыня
У астатніх я не гуляю
Віншую з днюхай! Заносаў і фарту па жыцці, БРО!
З днём нараджэння цябе, дарагі. Няхай у цябе ўсё будзе па жыцці окэй і вельмі файна .
Дзякуй, Верт! ) Але я прывык, што ты ліса, а не кот 😁
Андрэй, віншую з ДР! Жадаю шчасця, здароўя, матэрыяльнага дабрабыту і, канешне, Фарту! )))
Дарэчы, вінрэйт яшчэ жывы? Я ім докера бабла заносіў, але яны нават не адказваюць. Мне здаецца праект здуўся. Рио на пошту даслалі і смс, што прыз налічылі, астатнія проста плафоны
Дзякуй, Канстанцін )
З Днюхай – здароўя і фін дабрабыту
Яны ж зусім зачыніліся, ужо як пару месяцаў таму.
Я адстаў. Не сачыў. Але хоць і было зразумела, што стухнуць ізноўку
З днюхай, бро, удачы ва ўсім!)
З Днём нараджэння, друг!
З Днём нараджэння, поспехаў ва ўсім
Як адзін вышэй пажартаваў, знаць бы хто гэта, усе як кітайцы, на адно твар 🙂. Раз ужо тры гады з намі, мяркую, што наш чел. таму проста павіншую – Жыццё, штука дзіўная! Яно падносіць нам самыя розныя падарункі, але, увы, часцей за ўсё яны не самыя прыемныя! А сёння, я хачу пажадаць табе, каб лёс быў да цябе благаслаўлённы, і падносіў толькі самыя добрыя і прыемныя моманты! З днём нараджэння, Андрэй!
Віншуем старога, актыўнага юзверя-намакрянга @maxmox з яго сотым днём нараджэння!
Моцнага здароўя, , няхай доа-2 дасць 110000х павагі і пашаны сярод блізкіх!
З днём нараджэння! Здароўя, поспехаў і больш і часцей удачы ў тваіх стратэгічных планах па раскрыцці і вынятку ўсіх органаў з ДОА, ты гэта можаш.Яшчэ раз з святам)
З днём нараджэння! Поспехаў ,здароўя і ўдачы!
Макс, з днём нараджэння цябе…!!! Жадаю толькі ўсяго добрага, і нарэшце разарві гэты DOA… Ах так, і самае галоўнае, моцнага здароўя, усё астатняе – справа нажытная..
Проста ваў)))
Патрапленне прыкладна на 60%😁 жонка оооочэнь падабенна да Сандры Буллок, імкнуся трымаць сябе ў форме, але гантэлі толькі па 25кг)) пажраць ооочень люблю😁
ад душы☺
Дзякуй, хлопцы🙂
накрожрунг
класссека
з днюхай бро)
С днём нараджэння @maxmox !Я не злаупамятны)мы не сябруем так,але гэта не нагода не павіншаваць!Жадаю ўсяго найлепшага!!!