Як вывесці джэкпот 3 млн рублёў?
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
11 мая 2025 г.
ад
feohar87
|
113 Адказаў
|
1,879 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 19 мая 2025 г. #76
EGT, відаць, ён у чат кідаў скрын.
@feohar87 Па-першае – у наладах кнопку самаабмежаванне пастаў на месяц або пакуль усё не вывядзеш.
Даведайся ў падтрымцы варыянты з вывадам на наяўныя. Звычайна прывозяць сур’ёзныя дзядзькі. Па-мойму, варыянт сумніўны для вялікіх сум.
Або выберы банк, з якім гатовы разабрацца, і выводзь туды ўсё. Нават калі заблакуюць па 115 – вернуць іх табе наяўнымі.
Байбіт, як і любая біржа, можа запытаць дакумент, адкуль гэтая крыпта прыйшла.
Лепш выводзіць у біток на халодны кашалёк тыпу Electrum, які ты сам устанавіш і ніхто яго не заблакуе.
Як далей выводзіць – разабярэшся паступова, калі грошы будуць ужо на тваім кашальку, а не на біржах і тым больш у самім казіно.
Калі сума джэка сапраўды вялікая – плюваць на камісію. Галоўнае – вывесці, пакуль не заблакавалі.
@feohar87 Па-першае – у настройках кнопку самоабмежаванне пастаў на месяц або пакуль усё не выведзеш.
Узнай у падтрымцы варыянты з вывадам у нал. Звычайна прывозяць сур’ёзныя дзяды. Як па мне варыянт сумніўны для вялікіх сум.
Або выберы банк, з якім гатовы разлічвацца, і выводзь туды ўсё. Нават калі заблакуюць па 115 – аддадуць табе іх наяўнымі
Байбит, як і любая біржа, можа запатрабаваць дакумент, адкуль гэтая крыпта прыйшла.
Лепш выводзіць у біток на холдны кашалёк тыпу: Электрум, які ты сам сабе ўсталюеш і ніхто яго не заблакуе.
Як ужо выводзіць далей – разберашся патрыхоньку, калі грошы будуць ужо на тваім кашальку, а не на біржах і тым больш у самому казіно.
Калі сума джэка сапраўды вялікая – пафіг на камісію. Галоўнае вывесці, пакуль не прайграў.
Лепш на крыпту
Чувак. Едзі ў Мск і знімі наяўнымі 3кк і не будзе праблем). А так 90 працэнтаў што атрымаеш фз 115. І не важна на карту будзеш выводзіць або на крыпту. Таму што з крыпты праз p2p у стакане першыя 5-6 старонак працэсінг). Па сутнасці тыя ж бабкі з казіно табе і прыйдуць, але за тое будзе чэк і док-вы калі ў треугол трапіш.
@barakuda2020 ты хоць у курсе, што калі выводзіць з піастрыкса або праз p2p на байбіце, то чалавек дакладна так жа рызыкуе атрымаць фз 115 ці 161.
Так, я таксама такога ж меркавання!
Ужо казаў яму, што можна паехаць і наяўнымі забраць з крыпты.
Толькі ў МСК то не абавязкова гнаць за гэтым, насамрэч шмат дзе ёсць абнальшчыкі – я б сказаў у любым мільённіку (ну або амаль) выбраў пабліжэй, пачытаў водгукі што і як да і паехаў .
@oopsant у маскве працэнт самы маленькі. У Масква-Сіці без праблем абмяняюць.
Та ён відаць ужо ўсё вырашыў і выводзіць на Пиастрикс, а адтуль на карту. Занадта там шмат плацяжоў заходзіць, спадзяюся яму пашанцуе і ён не атрымае блок.
Па 115-фз можна атрымаць блакаванне на дыстанцыйнае абслугоўванне па УКБО , як атрымаў я )
і цяпер грошы можна вывесьці толькі пасля наведвання офіса ў Маскве ! Куча такіх скаргаў зараз , некаторыя людзі жывуць на другім канцы краіны .
так што на Тінькоў лепш не выводзь ) у мяне пасля паловы ляма вываду прыляцела блакаванне
У наш час калі за ўсімі транзакцыямі сачаць пільна лепш за ўсё нал забраць, або выводзіць невялікімі сумамі
Хацеў бы такую праблему) Пиастрикс на дапамогу. Па крыху адтуль. Увогуле з піастры проста на крыпту можна забраць усё цалкам, а потым ужо на карту па крыху.
@feohar87 піастр, а адтуль на розныя карты сяброў знаёмых ) я б так зрабіў
Парада для ўсіх: падобныя сумы лепш выводзіць на крыпту, затым – у наяўныя праз пункты абмену. Банкі такое проста не прапусцяць, лепш аплаціць невялікую камісію, чым заблакіраваць свой выйгрыш)
Лепш на крыпту падобнае выводзіць , і па горадзе абменнікі знаходзіць
@rahat небяспечна выводзіць, напрыклад, на біржы, бо ў казіно бывае брудная крыпта, а біржа можа проста замарозіць грошы
Усё лёгка і проста , выводзь на крыпту , і шукай абменнікі ў сябе ў горадзе
паспрабуй праз p2p часткамі,па ідэі праблем не будзе.(толькі на 115 не нарывайся)
@feohar87.Дык лепш на адну картку вывадзь, а потым пускай блакіруюць, а потым рахунак закроеш і гэтыя грошы банк пералічыць на твой іншы рахунак і нічога не заблакуюць.Ну мне здаецца Драгон цябе не выведзе такую суму.Ці ты прышоў рэкламаваць Драгон ?)
@nekrasivi39.Так у мяне ў тым годзе таксама Тінькофф заблакіравалі,и на карце было 60т и я зачыніў карту и яны мне гэтыя грошы вывелі в другой банк без проблем.И я опять Тінькофф заказал карту и без проблем они сделали ,только лимит 20т можно в месяц снять.Ну если я выведу туда даже 500т я могу опять эту карту заблокировать и на другой счет перевести.
@rahat камісія абменніка будзе канская
@svetlana_anat у нас у горадзе 5%,, быццам цярпімная камісія, ці не так?
А як выйграць джэкпот – ці не джэкпот, а проста 3кк, колькі трэба спачатку ўкінуць?
@medniy007 хто лавіць Джэкпот з дэпазіту 5к, а хто прасаджвае 500к, і не факт, што нешта выпадзе. Раней у егт лавілі такія джэкпоты, сам ведаю двух чалавек, хто лавілі Джэк.
@medniy007.Укінуць можаш і 10, і не выйграеш 3кк. Найбольшае ў мяне было 1кк, і тое не джэкпот