Як вывесці джэкпот 3 млн рублёў?
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
11 мая 2025 г.
ад
feohar87
|
113 Адказаў
|
1,878 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне озон 3 гады прастаяў, кожны месяц абарот ад 500 да 1.5 млн, купы перакладаў і папаўненняў, вось нядаўна адляцеў па 115 на апошнім вывадзe з вавады
з Байбіта вывад з лівых карт ,там усюды пры абмене P2P пішуць прамым тэкстам “вам прыйдзе перавод з карты даверанай асобы”,то бок лівыя грамадзяне Таджыкістана,Дагестана,Абхазіі і гэта ў добрым выпадку,у кепскім выпадку з карты Ларысы Далінай у якой будуць адбіраць чарговую кватэру…
Раней добра працаваў P2P Бінанс,там можна было ўказваць што толькі з карты ўласніка прымаю плацяжы…
А што за Джэкпот упаў,што за слот
ты зарэгістраваны як ІП і на карты паступалі плацяжы ?
Наконт гэтага спосабу не ведаеш: калі зарэгістравацца як самазаняты, ІП і пераводы на карту як заробленыя – так можна?
Братуха, а ў цябе няма выпадкам магчымасці ВЫВОДУ Ў НАЛ з скрыпты? ну або можа проста паедзеш у горадзе, дзе такое ёсць.
Я сам падрабязнасцяў не ведаю – але ў курсе, што многія карыстаюцца. Там не лялькі дзядзі, а рэальныя кампаніі з вялікімі абарачэннямі.. проста там сумы звычайна ад 5-10к $ выводзяць
Гэта я пра тое, што калі ў цябе на крыпце будзе – то можна будзе ў наяўныя абнялічыць крыпту і праблем не будзе! Ну на карты ўжо занадта складана будзе выводзіць гэта і рэальна напэўна паўгода давядзецца часткамі рабіць.
Па сутнасці за 3-кіля можна і на самалёце, і на цягніку да Мск долеціць, заадно развеецеся, адпачнеце)
@oopsant да, дарэчы, у дзесятым годзе ці раней памятаю так выводзіў з WebMoney вялікія сумы, кідаеш ім з кодам абароны, прыходзіш да іх у офіс і кажаш код, яны даюць на рукі і сыходзіш
наверцна і цяпер падобныя канторы жывыя, па сутнасці ім пофіг што мяняць, WebMoney ці крыпту, галоўнае свой % паімець
@feohar87
Яны ж павінны разумець, што Ozon‑карта адразу адпадзе, на піастр толькі вывад тады, можна знайсці мянялу для абмену на крыпту і пасля абналічыць крыпту – паўсюль будуць %.
Ну гэта можна ўспрымаць як падатак 13% і якія ліміты на вывад па часе?
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #57
выводзь на піастру з яе на крыпту і жыві спакойна
Автор тэмы а ты з піастры на крипту комсу праверыў? дакладней не комсу -на яе можаш не глядзець, А КУРС выводзіш па якім ? увядзі там, дапусцім, 50.000р і паглядзі колькі USDT прыйдзе а потым USDT памнож па бягучым курсе… Баюся розніца там будзе крытычная.. можа зараз лепш- але сумняваюся
@vadimkinzzz напісаў ты гэта лёгка, але як бы там з 3кк тысяч 300-350 на курсе піастры ён не страціў! Вось і трэба ўдакладніць… Ты можаш сабе ўявіць аддаць 10 % ад свайго заносу? здаецца лёгка – пакуль сам столькі не занясеш)
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #59
Завядзі карту невялікага банка, які ёсць – яны і раней займаліся абналам, і цяпер займаюцца. Ну для чаго яны патрэбныя? Ці ёсць банкі ўжо пад санкцыямі, ім якая розніца. Напрыклад банк Озон ствараўся як міжнародны і ён першапачаткова выконваў усе правілы. Што датычыць мяне, я выводзіў з Альфа (з ТАА) на Сбер фізічнай асобе і кожны дзень абнаячваў не больш за 49 тр. Усё было нармальна. Калі заблакавалі – перавыпусціў. Калі ў вас такія абароты, завядзіце 10 карт маленькіх банкаў. І рабіце што хочаце; калі нешта пайшло не так і не перавыпускаюць, перакладайце ў іншы банк. Тут увесь час гэтай жахні гоняць, зараз млять будуць пра падаткі наганяць жаху! Яны чуюць звон
І самае галоўнае цяпер на працы абналiчваем толькі праз Сбер па 100-200тр. Проста на работнікаў, якія атрымліваюць у нас зарплату і карыстаюцца картамі. Ні разу не было праблем.
Выводзіў з Драгона 1 млн на Тиньков, заблакіравалі па 115-ФЗ, растлумачыў, што знаходжуся за мяжой і гуляю адтуль, прыклаў скрыншоты выйгрышаў. Усё ок, разблакавалі
Проста да гэтага тэму ўжо паднімалі і там таксама гэтай жахні наганялі. У мяне адно пытанне – хто-небудзь купляў апошнім часам аўтамабіль??? Мля як адбываецца аплата??? далей Як перакупшчыкі перакладваюць задаткі??? Мля! там нідзе не прапісана, што гэта за машына або іншы плацёж. Гэта, мля, які трэш – вось на чалавека жах наганяюць! Адзін тут усё пиздэл пра 115закон. Па тым Мля сказаў, што заліў пад лям! Фука як ты перакладаў тады???
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #63
Калі табе пераклад прыйдзe ад якога нiбудзь мастурбека з Таджыкістана… рахунак заблакіруюць і папросяць дакументы аб паходжанні сродкаў..і як ты ім растлумачыш….нават скинеш ім скрыншот з асабістага кабінета казіка…..бабло то прыйшло ад фізічнай асобы!меня нах заблочылі ў тинке і па хрэн на ўсе тлумачэнні.. дакументы ім. Патрэбныя што бабкі чыстыя.
Калі адпраўнік пацвердзіць, што перавёў за тачку, плюс ты нейкія дакументы афармляеш на тачку ці хату. Карацей, так хоць як-небудзь можна растлумачыць паступленні грошай…
Я б у крыпту выводзіў, на карты з КАЗІНОЎ даўно не вывожу, гэта небяспечна, 115 прывітанне, хоць табе, канечне, бабкі аддадуць, але страціць рахунак у якім-небудзь банку, якім аплачваеш камуналку або тэлефон, інэт, не хочацца.
Сістэма такая, па 50-100к на сваю карту праз біржы, мяняць у каго рэйтынг 98-100%, пры гэтым глядзець, каб карты выкарыстоўвалі толькі свае, таксама на свае карты любога іншага банка ў суткі 50-100к, сумарна будзе 300-500к, калі ёсць, напрыклад, Озон, Яндэкс па мінімалцы паспрабаваць, калі трэба больш – можна сваяка, дзяўчыну, брата ці сястру, таксама па 50-100к і так пару дзён, чаргуючы людзей.
Самы аптымал – звярнуцца да абналiчнікаў у BestChange, напрыклад, якія табе адразу крыпту абмяняюць, прычым там страта будзе ўсяго 2-5%, магу памыляцца, бо звычайна наяўныя бяру толькі, калі еду за мяжу, а гэта было пару гадоў таму.
На крыпту -пасля на байбите ёсць абмен на наяўныя .
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #67
Я ў тенек таксама адпраўіў скрыншоты з кабінета.з выйгрышам і з вывадам з кассы. Прасіў падтрымку вавады нейкі чэк.растлумачыў сітуацыю яны сказалі што такога не даём. Банк 3дня думаў і нах. мой рахунак пайшоў.назаўжды як яны сказалі
Вось і я кажу што гэта самы лепшы варыянт!
На карту – 115 фз выводзіць нельга
На піастру – там патаніеш у камісіях потым з яе на крыпту выводзіць!
Трэбa дабіцца ад казіно вываду сумы на крыпту – а з крыпты ўжо вывадзіць у наяўку! ёсць шмат такіх абменнікаў у розных гарадах буйных, нават калі аўтар не з буйнага горада то не праблема даехаць пару соцень км рады такога дзела.
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #69
Так усе і робяць
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #70
Каму і што пацвердзіць?? Прыклады з судовай практыкі – давай. Тут раней як ішла гэтая тэма пра закон 115. Я праглядзеў шмат судовай практыкі. Потым, калі пачалі пра падатак, таксама глядзеў як і што!! А ты глядзеў???? Ці так поінты набіваеш????
Апублікавана: 12 мая 2025 г. #71
Што ў цябе здарылася канкрэтна па 115 Фз? Проста ты даўно на форуме, раскажы сваю гісторыю, што там здарылася?
Якісь Феафан знік, паходу вывёў усё.
@abzi вельмі спадзяюся, што вывеў без праблем)
Рады за тс, спадзяюся, што вывёў усё без праблем і з мінімальнымі стратамі.
Прачытаў усю тэму, але не ўбачыў – цікава, дзе ў якім правайдэры, у якім слоце сарвалі джэкпот.
Той выпадак, момант, калі самы час завязаць з гульнёй.
Я на карту выводзіў з Драгона і поймаў укбо 4.5 і 4.9)
цяпер Тиньков увогуле не дружыць са мной ) чакаю, пакуль перакладзяць грошы адтуль