Як справіцца з пахмеллем? Ці як пазбегнуць пахмелля?
Пагаворым пра жыццё
|
27 October 2016
ад
LiliyaPlaschova
|
68 Адказаў
|
2,505 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не. Да бясконцасці не атрымаецца. Гэта дакладна. 1. Скончацца грошы, 2. Арганізм нечакана скажа – не або 3. – белачка як парушыць паслядоўнасць феерый)))
У мяне звычайна пасля пьянкі на раніцу застаецца бутэлька або дзве піва, выпіваю і спаць на 2-3 гадзіны прачынаюся і нібыта не піў
😎 У такіх выпадках мне дапамагае кружка моцнага гарбаты( амаль чэфіра) і 2 колы анальгіну 😎 Гэта калі кудысьці трэба, а калі нікуды не трэба, то карыстаюся правераным метадам – прачнуўся і зноў напіўся 😁
Быў крыху маладзей – з потам нармальна. выходзіла (да 3 х ночы бухалі, а ў 6.30 на наряд.. працаваў у лаўе) пару раз прапатаў і адкрываецца другое дыханне)).Цяпер тупа вылежваюся (варыянт з потам адкідваю бо сэрца стане))).
100 грамаў і спаць ))))))))
Фридок раскажы свой метад))))
Трэба супчыка і шклянку гарэлкі з раніцы сілай запіхваць у сябе, калі попойка была жорсткая і зноў заснуць 🙂
Я не бухАю. Увогуле. А калі і п’ю, то мала. І вам не раю піць. Грошы на вецер, яшчэ і галава раніцай балiць.
Дарэчы. У мяне не балiць галава. Кажуць, што балiць яна ад адмірання нейкіх мазгавых клетак. Відавочна, што мазгоў у мяне няма. А можа быць і нешта іншае. Але галава не балiць зусім ніколі пасля попойкі.
А ўвогуле проста не пiце.
PS: не разумею, навошта людзі жруць гарэлку і г.д. або піва па 10-20 літраў, гэта ж бред. у канцы канцоў можна проста накруціцца і ўсё.
Ну сушнячок збіць газіроўкай – нармальная тэма…. а каб будун прыбраць наўрад ці))))
Ну, як бы накурыцца і напіцца – гэта два розныя станы…
Купіць квасу пару паўтарышак і піць іх потыхеньку,у гэты час на што-небудзь трэба абавязкова адцягвацца напрыклад на фільм,тым самым крыху забываешся пра пахмелле,а калі становіцца дрэнна то піць квасу больш,толькі натуральны каб ён быў!дапамагае!!!
Хлопцы, піце сапраўднае хатняе віно рогамі і ніколі не будзе пахмелля 🙂. У мяне на радзіме віно п’юць літарамі. А тамада за адно застолле п’е 45-50 шклянак віна – гэта трохлітровы рог. Абавязкова закусвайце мясам, зелянінай і садавінай і віно павінна быць настаяным без усялякага цукру і дрожджаў, чыста з вінаграднага соку. Таксама хатнюю гарэлку п’юць літарамі – гэта чача, гоняць яе з вінаграднага соку і таксама без цукру і розных дабавак. Піце і закусвайце правільна і пахмелля не будзеце ведаць. А калі ўсё ж такі з’явіцца, то піце на наступны дзень Боржомі, таксама сапраўдную, а не фуфла. Алаверды, я з вамі хлопцы 🙂
Наконт пахмелля і ўзросту… хз у каго як першае пахмелле ў мяне было ў 23 гады.. а тое, што там галава крышку балiць, трохі падташнівае, сушнячок – гэта ўсё фігня, а не пахмелле, проста арганізм трохі так пад…аў ад спіртнога ў вас! І яшчэ – гэта можа быць проста атручэнне з-за неякаснага прадукту! І перакусіць трэба, а не запіваць!
p.s. да 23-х менавіта да гэтага моманту я думаў, што гэта і ёсьць пахмелле! АЛЕ, дзетка, я вельмі моцна памыляўся.. Я яго нават апісваць не хачу!
Так, цяпер па тэме)) У кожнага свой спосаб адыйсці ад пахмелля, для мяне вось пасцельны рэжым, булёнчык і вадзічка… Ну калі ўжо зусім на крайняк, то пару стопак каньячку і добрая прагулянка на свежым паветры!
Цікава, а колькі трэба выпіць, каб наступіла пахмелле?
Лілія у цябе ёсць косічкі? 🙂.
А пры чым тут касічкі? Калі гаворка пра ўзрост, то касічкі можна насіць і ў 20, і ў 30)))))
Хтосьці піша пра халоднае піва.
Але на мой погляд – гэта бред. Калісьці гэта дапамагала, і то, напэўна, больш у плане «сушнякі» збіць.
———-
Гарэлка, ну або эквівалент – каньяк-шманьяк….
———–
Ціск выраўнаваць і падсыпаць. Часам перацякае ў чарговую папойку, але гэта ўжо іншае пытанне.
———-
Дарэчы, наколькі я разумею, сардэчная недастатковасць, якую ў большасці выпадкаў лекары адпісаюць, якраз і наступае з-за перападу ціску.
Фестываліў, напрыклад, усю ноч пад 40 абаротамі, а раніцай перапад да нуля, а некаторыя яшчэ і кавы ўмудраюцца бахнуць.
——–
Гэта проста мая думка, не лекар так што…
Кантрасны душ і чай з лімонам
А руская лазня дапаможа?
Дзяўчына, вы, відаць, на шчасце не ведаеце, што такое рэальнае пахмелле.)
Чай з лімонам – ніштяк, але ўсё ж не панацэя.
Кантрастны душ увогуле хз, у некаторых можа і сэрца спыніцца.)
І руская лазня дапаможа, і калі яшчэ і не адна 😳 😁
Тады агурковы або капусны расол або апахмеліцца.
То ёсць без дзяўчыны лазня не дапаможа? Вы проста як спецыяліст сцвярджаеце. Мужа напэўна заўсёды выручваеце? 🙂.
можа можа 🙂
Лазня ўвогуле супрацьпаказаная з сіняй(
Калі з дзяўчынай, тым больш.
———–
Але так ці інакш, і парыўся са скрыняй гарэлкі, і з дзяўчонкамі адпачываў.
Усё адносна.