Як справіцца з пахмеллем? Ці як пазбегнуць пахмелля?
Пагаворым пра жыццё
|
27 October 2016
ад
LiliyaPlaschova
|
68 Адказаў
|
2,501 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Няма !!! Як прафесіянал кажу. Сон, сон і яшчэ раз сон. І вада…
У мяне ёсць ёсць спосаб: бярэцца шклянка халоднай вады або халоднага чаю, выціскаецца туды цэлый лімон + таблетка цитрамона П + халодны душ! Праз палчаса ты цалкам працаздольны
Відаць, у цябе не было сапраўднага пахмелля….
Відаць проста ты хранік)
А пры чым тут гэта ? Я табе кажу. Не было ў цябе значыць жудаснага пахмелля калі тое, што ты апісаў табе дапамагло. Ці занадта малады. У мяне ў 20 гадоў пахмелля ў прынцыпе не было !
А не спрабавалі пасля выпівання выпіць шклянку халоднага малака, а потым спаць…. На заўтра як агурок)))
Якраз менавіта пры тым, што хранікі жудасна церпяць ад пахмелля! А ты ўзрост вымяраеш галаўнымі болямі ад пахмелля?!
Калі ты не ў тэме, то не суйся са сваімі здагадкамі. Узрост я вымяраю як належыць.
моцнае пахмелле трэба проста пералежаць 🙂
Прачытай у вольны час, што такое алькагольдегідрогеназа і як яна вырабляецца ў арганізме чалавека і залежнасць яе выпрацоўкі ад узросту. Можа, перастанеш язвіць.
Хлопцы, давайце выказвацца па тэме, а не спрачацца, у каго які ўзрост….. Можа, менавіта вы сваім вопытам каго-небудзь сёння і выратавеце))))
Та лёгка. Калі ёсць сілы што-небудзь рабіць,то трэба заняцца фізічнай працай. У выніку ўся дурнота з галавы і з печані выйдзе. А так, шмат вадкасці і сон.
2-3 бутэлькі піва вылечваюць пахмелле 😁
Смешна)) Куды мне ўлазіць у тэму, у сур’ёзныя хроны)) Слухай, ты пыл трошкі спусьці, баец п’янага стылю
Смешна – пасмейся. І за сваімі словамі сачы, перш чым без разбору каго-небудзь да каго-небудзь прыпісваць. Я табе адказаў на твой выпад пра ўзрост і пахмелле.
Слова “слышь” можаш казаць сваім сябрам. Тут культурныя людзі.
Вольны.
Ляля, прабач за оффтоп.
Я пакуль не прарыгнуся добра жоўччу – не адыду)))
Мабыць, ты і цяпер не цалкам цвярозы! сам сказаў, сам абурыўся 😁 P.S. і ўвогуле, я цябе нават не заўважаў, ты першы адказаў на маё паведамленне! гэта да слова ” свабодны”
Ну што, хлопцы, будзем культурнымі людзьмі і дапамагаць сваім блізкім, можа камусьці зараз дрэнна))))
Што-то ФрыдокЭ не відаць?
Можа хто яго бачыў?
Бо я ўжо пачаў турбавацца?)))) гыгыггыгы
Ляля Вы так пішаце, нібы гэта Вам зараз дрэнна 😁 😀 😁
Сёння з раніцы быў 🙂 Нават у покер гуляў і выйграў…
Не))))) Але бывала))) Часам пасля начнога клуба)))) Калі перабяру))))
Ну як варыянт яшчэ шыпучка можа трохі дапамагчы. Лімонка з вадой і сода. І залпом !
Найлепшая барацьба з пахмеллем – гэта не мучыць арганізм, не ўцякаць ад лёсу і не абманваць сябе эфектам плацэба, а замутыць чарговую п’янку. Аднаўленне працаздольнасці не дапаможа, але верне настрой і жаданне жыць)
А назаўтра зноў пахмелле)))) І так да бясконцасці……