WinlineRU - 1000 руб фрыбэт для Android і iOS
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
16 September 2018
ад
prbay
|
75 Адказаў
|
3,932 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
наіграў з фрыбэта 2500,учора дэпнуў 500 і паставіў на вывад,чакаў некалькі гадзін,бабкі віселі на разглядзе,у выніку некалькі разоў адмяняў і калі застаўся ужо касар,вывелі хвілін праз 30,яшчэ прыкол,учора чат перастаў адкрывацца,прычым у розных браўзэрах прабаваў,вырашыў ім патэлефанаваць,10 хвілін чакаў адказу,і сказалі што часам выплата можа да 12 гадзін разглядацца.калі выбіраць з легальных,то самая хуёвая кантора.
Раней часта ў іх стаўіў…вывады займалі каля хвіліны (на Злетронік).
Значыць , праз Лига Ставок у мяне была ідэнтыфікацыя ў ЦПІСе
Рэбята, дзякуй за парады, як прайсці верыфікацыю ў ЦУПІСе.
Пытанне было ў тым, ці абавязкова гэта для Вінлайн? Ці ў каго быў досвед відэаідэнтыфікацыі без ЦУПІСа тут? Ці абавязкова ісці асабіста?
так, яны крысы, калі шчыра! я таксама выйграў 700р, праўда хацеў прайсці ідэнтыфікацыю – не далі, сказалі, што тыпа няправільна запоўнена анкета
Па відэа ідэнтыфікуюць, і калі ЦУПІСа няма, то рэгіструешся і па тэлефоне ўсё прывязваецца.
Вось думаю, а навошта ім СНІЛС? Вось, кажуць, па СНІЛСу могуць пенсію перапісаць у які-небудзь нпф без майго дазволу. Праўда ўрад і так маю пенсію заказаў…
Але ўсё ж яксьці страшна ім даваць да пашпарта яшчэ і СНІЛС.
Рэгістрацыю ў іх праходзіў даўно – гады 2-3, выводзілі заўсёды хутка, нават з гэтага бонуса грошы прыйшлі за 1-2 хв, хоць апошні дэпазіт быў у кастрычніку 2017 + апошнія стаўкі былі чыста фрыбеты штук 5-6 (давалі на дзень нараджэння, Новы год і г.д.). З рахунку жонкі грошы таксама хутка прыйшлі, бо ў яе ківі верыфікаваны, проста зрабіў дэп загадзя і спакойна вывеў .
А вывод толькі на сваю карту?ці любую з якой папоўніў
З якой папоўніў(галоўнае не мульт)
Падняў 11к,але няма 500р,ппц абідна
Потым здымеш )
Зліююю
Не думаю, што дазволена папаўняць з чужой карткі. Карыстайся толькі сваёй, каб праблем не было.
можна і на ківі
Прыйшлося рабіць цупіс, туды карту прымацаваць, вывёў на чужую
Падзяліся сакрэтам, як??? Я як не пастаўлю, дык абавязкова сыграюць у нічыю. Гэты раз таксама зацярніў на Монако – Нім, дзве стаўкі: адна на Монако і тотал 2.5 кэф 2.4 , і на перамогу Німа, кэф 3.9 . У выніку нічыя ,сука🤨
Прыйшла смс,маўляць працягніце гульню з новым фрыбэтам.Папоўні рахунак на 500₽+ у працягу 7днец і атрымайце 500₽фрыбэта,чытайце смс.Прыйшло на новы ак жонкі,мой пусты)
для Винлайна гэта нармальна, яны кожны месяц дасылаюць такое, калі не заходзіў у акаўнт. Толькі мне па 1000 заўсёды прыходзіць. Калі не будзеш яшчэ месяц заходзіць, прышлюць фрыбэт бясплатна. Я стабільна атрымліваю. За год 7000 руб. фрыбэтамі атрымаў.
Баскетбол
Там троху не так напісана.
Так, ведаю, мне на асноўны прыходзіць, а гэта пра акаунт жонкі, які вось нядаўна зарэгістраваў
Усё так напісана)
Калі шчыра, то Вінлайн – гэта днішча, а амаль усе пазітыўныя водгукі аплочаныя.
Далі фрыбет, без праблем!
Праўда, я яго паспяхова зліў! Але праграма мне спадабалася…там відэа нядрэннай якасці і не тармазіць!