WinlineRU - 1000 руб фрыбэт для Android і iOS
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
16 September 2018
ад
prbay
|
75 Адказаў
|
3,932 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне, для вываду патрэбны мінімальны дэпазіт ківі 500 руб. (мінімальны вывад таксама 500).
Вэйджара не будзе, калі ты не возьмеш бонус на першы дэпазіт.
таксама для вываду акк павінен быць верифікаваны. у Асабісты кабінет > Асабістыя дадзеныя павінна быць напісана “Віншую з рэгістрацыяй на сайце Winline! Усе фінансавыя аперацыі цяпер даступныя!”.
Калі ўсё выканана, то вывядуць хутка. Звычайна на працягу 5 хвілін.
Да канторы ніякага стаўлення не маю.
Тэж паспрабаваў на стары акк спампаваць, нічога не далі.
Не выключана, што па другому акку ў цябе могуць быць пытанні, бо нібыта з аднаго прылады або IP створаны новы акк.
Атрымаў фрышку …теперь ёсць чым заняцца.)
Сёння прыйшоў на е-мэйл ліст, што 1000 руб фрыбет чакаюць у дадатку. на стары акк.
а мне не далі
я не ведаю, як гэта працуе. Я спачатку спампаваў прыкладанне і аўтарызаваўся ў ім, а праз два дні прыйшоў ліст пра налічэнне бонуса.
такая ж гісторыя, але нешта няма ((
Зарэганы з 2017, дэп быў у 2017 апошні
можа мне таксама пашанцуе ((
вывелі за 5 секунд на карту Сбербанка. самая хуткая па вываде кантора, якую бачыў.
)))
Даўно ўсе далі!!!)))) Паставіў! Выйграў!! Закінуў 500р і вывёў 2000) паставіў на хакей Адмірал-ЦСКА самы рэзультатыўны перыяд давалі кайф там)) першы 4.20кф і трэці браў для страхоўкі увёў першы)) Дзякуй аўтару за наводку пра фрыбет)
так, дзякуй за тэму, даўно чакаў калі яны бонусы пачнуць даваць, спецыяльна не рэгістраваўся. Сочы-Автамабіліст, злавіў кф 6.0 калі Сочы ў большасці забілі, хоць рука чухалася паставіць раней ))) засталося прайсці ідэнтыфікацыю і папоўніць.
Хацеў пакатаць халяву, але з Украіны зарэгістравацца не атрымаецца. Будзьце ўважлівыя)
ды гэта толькі тым, хто ў ЦУПІС ходзіць, канечне Укр міма
Не маю аніякага паняцця, што такое ЦУПІс) У нас такога няма)
я ў курсе)
а ЦУПІС – гэта штосьці тыпу канторы, якая вэрыфікуе букмекера і потым можна з яго здерці грошы
вывад за пяць сек пасля папаўнення, рэкамендую. ідэнтыфікацыя не спатрэбілася, бо я ўжо ў ЦУПІС. другі бонус на 500р катэгарычна прафукаў, паставіўшы на вуглы Ювентуса )))))
Старым карыстальнікам не даюць?
ужо пісалі. хтосьці атрымаў. Спампуй прыкладанне, аўтарызуйся ў ім, і магчыма прыйдзе на наступны дзень. Як дакладна гэта працуе, не ведаю. Я спампаваў прыкладанне, на наступны дзень прыйшло SMS і е-мэйл, што фрыбэты чакаюць мяне ў прыкладанні.
звярніце ўвагу, што праставіць бонус можна толькі з мабільнага прыкладання.
Хтосьці верифікаваўся тут? Абавязкова ісці рабіць ЦУПИС? І наогул абавязкова кудысьці ісці?
Увогуле, для верифікацыі яны павінны былі патэлефанаваць, а ты сядзець на гатове з пашпортам і СНІЛС. Што да цупіса не ведаю, сам там верыфікаваны даўно, калі браў фрыбэт у адной з контор, па-мойму ў Ліга стаўак, але там я ў самую букмекерку з пашпортам хадзіў. Яшчэ ў ЦУПІСе можна верыфікавацца праз ківі са статусам прафесіянал. Яго ў сваю чаргу можна атрымаць нашара і не выходзячы з дому, на сайце Бінгабум, узяў там зноў такі халяву. Увогуле як тое так😁
катэгарычна пацвярджаю, сам таксама пачынаў з бінгабум. шмат кантор не патрабуюць дадатковай ідэнтыфікацыі, калі ёсць ківі проф-статус.
У Першым ЦУПІСе не верыфікуюць праз ківі.