Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,931 Адказ
|
806,274 Прагляду
|
52 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
як?куча людзей сядзіць гуляе)і так у кожнай гульні)і ўсюды бонусы прыкладна аднолькавая колькасць
не, там ужо пасля 30 спінаў больш-менш зразумела будзе табе слот даваць ці не, прынамсі суджу па Book of Ra
правільна кажаш.
хто-то мог выцягнуць слот нядрэнна. і ён потым жрэ, пакуль не нажрэ патрэбную суму для аддачы.
там я іх таксама часта мяняла… ужо кухню вывучыла.
Феня, дзе водгук пра казю? 🔗 чакаееем
па тэме
x666 на рахунку, дало x612 😁 а вы сток вайлдаў у жывую бачылі?) :2:
Х.з выведуць …ці не ..))будзем спрабаваць.
😟 дайшоў да х300. магло, канешне, нашмат лепш даць
Што за казіно такое? х1к і так норм дало.
па 0.09 выйграваў 120$ не памятаю была ці не лінія. што там пісаць то пра казю? усе і так ведаюць, што ён топавае. на аскгемблерс у топе для Расіі.
redstar. не, ты не шарыш. там пару касікаў магло лёгка даць
Гуляў па трошку,гульня норм,тут выпала,ледзь сябе за попку не ўкусіў,такі аблом..Яшчэ дзень прыходзіў у сябе..
109 рублёў ці еўра?
Ды не ў тым жа справа,5 вілдаў не зьляцеліся,а то быў бы выйгрыш 560+ усё што трапіла пад вілды..Гэта моцна засмутыла..Або вось,толькі абідна,пры маім касе паставіў па понтах,а тут выпала,толькі смутак узяў,тут блін не зразумееш як блін ставіць,і паюзаць хочацца падаўжэй,а як выпадзе на малой стаўцы масть,абідна да слёз..
засталося яшчэ 5 спінаў да апошняга 😵
Адыгрываў бездэп, жах, так і не ўключылася.. Колькі разоў спрабаваў – ніводнага адыгрышу.. Ці я як-то не так раблю, ці ўдача не ідзе.. Калі ёсць профі, падкажыце мне, бо я зусім не разумею што да чаго, мой кент адыграў як мінімум 8 бездэпаў, а ў мяне голяк.
Нарм) паходу сёння ўсіх чымсьці радавала, акрамя мяне!)
Да не парся,у мяне сёння таксама дзень не задаўся,15000 пракатаў у Голдфишке,як на зло ніводнага нармальнага пад’ёму,праюзаў у холастую.. 🙂 Павязе ў наступны раз..
Вось к прыкладу,здаецца ў масть,на апошніх жа бабках,а з такога падгону выхлапу 0 😔 не мой паходу дзень быў..Наступны заход напэўна да канца месяца зраблю, 🙂
фішка такая зараза)))
у фішцы ..вельмі цяжка)))))))))))))))))))))))))))))))))))) занесці ..ні тут.. ні на Невера ад завсегдатаў)) такіх шчасліўцаў не памятаю))))))))))))))))..выпадковасць ? ..не думаю))
У фішцы вельмі цяжка проста пагуляць. І не тое, каб занесці.
Граю ў Голдфішке месяца тры, за гэты час вывесці ўдалося толькі двойчы па 1.5 к і ўсё, скарыстаўся больш.. Але там хоць бабос без праблем унесці і вывесці, сумы праўда нішчынскія, але думаю і буйныя выйгрышы вывесяць без асаблівых пытанняў.. Праўда з бонусамі мяне там кінулі, і тупа тупяць, не ідуць на кампраміс, жорсткія таварышы, але афармленне і меню мне падабаюцца, усё проста і без замарочак…. А так хочацца на халяву там падкінуць бабос, або выйграць, тут як масть пойдзе… Пакуль праходзіць міма 🙂
Я не магу зразумець у цябе вркблях альбо ў якой валюце гэта ўсё?
![]()
Медыя ад удзельнікаУ рознай валюце, баксы, еўра, рублі, глядзю колькі каса, калі па дробных стаўках – то рублі, калі па большых – то ўжо куды сур’ёзней, але пахвальбаў пакуль няма, стараюся не зацыклівацца на адным слоце, спрабую розныя.. Але ўсё не ў маю карысць, гуляю ня доўга, таму пакуль не разрабіў, як правільна гуляць, і падказаць блін няма каму..
Да гэтага мала ў яго гуляў, некаторыя за 300-400 бонусак яго не бачылі а гэта ў мяне была напэўна 15-ая бонуска ўсяго
пішы плз пад кожным скрыншотам, дзе не бачна валюты, еўра гэта ці рублі..а то мы ніфіга не разумеем)
віншую!!!!!мне яшчэ хот-мод не даваў