Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,931 Адказ
|
806,289 Праглядаў
|
52 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
і нічога яшчэ не вывялі?я гляджу з 2 кастрычніка вісяць,чую падвох і мне не вывядуць
Бывае і такое) На НФ запосціў хлопец Цытата ” Непаганае множанне”
такога відавочна не бывае ))))) фоташоп))
ёсць жа 5 пісталетаў 😁
казіно Слава па бонусу, пры гэтым бонус ужо быў адыграны)
Віншую!!!.. нармальна сыпануў.
а па-мойму ў іх макс вывад з бездэпа таксама 200
Там тэмка ёсць 5 скатэрамі. туды ж яе закінь. Першы будзеш
гц! пішы ў тэму пра 5 скатэраў і падрабязней апішы..доўга ці ганяў..і тд і тп.
і яшчэ водгук чакаем..з казіно, дзе 30 ўнёс, 500 за суткі вывёў))) чакай плюсаў.
Нічога падобнага. Флауерс вельмі непрадказальная гульня. У сетцы дастаткова скрыншотаў з шалёнымі пад’ёмамі.
скрын выплаты вылажыць трэба? ці так паверыш?
полудзіў у старгеймс на першы дэп
да ну))) і колькі дэпалі?
увогуле крута!!!
пяць кускаў дэпала. бонуска апошняя дала К і амаль кожны другі спін даваў па 4 рассыпаных і галоўнае ні разу 5 )) трэба ў гаминатор дэпнуць або квазар ))
я ўносіў па 2000 кожны раз) гуляў па стаўцы 40 -50 з 9 дэпазітаў 3 бонускі бачыў)) у кнігах і мани 2) вось такая прикольная і захапляльная гульня))
там на самой справе шмат што залежыць ад выбраннага месца, у адным можа адразу даваліць нядрэнна, а ў другім толькі жрыць і жрыць. Мне вось на лаки леди шарм увогуле не давала і я тут жа мяняў слот.
а можа ад дэпазіту залежыць?адразу кідаць тысяч 5 не менш?
там жа бон на першы деп без адыгрышу, і лепш за ўсё кідать макс. суму (100 еўра) і круціць па 50-100 рублёў. Калі адразу падняў, то выводзіш і бон спісваецца.
неа) я пра стары акк)) што там рабіць? кінуць вялікую суму ці пакінуць як ёсць?
Чаму нельга гуляць на рублі на старзах.
Калі вы дэпаеце праз Skrill
Грошы канвертуюцца з даляраў у еўра, з еўра ў рублі.
Калі выводзіце
Грошы канвертуюцца з рублёў у еўра, з еўра ў даляры.
Уяўляеце колькі вы дтэряеце?
Добра, калі вы выводзіце 10 і больш тыс рублёў, гэта сума амаль не адчуваецца. А калі вы дэпнулі 800 рублёў, а выводзіце 2000. Вы адчуеце розніцу.
дэпаў з вэбмані))
ну ўвогуле у старгеймса слава “казіно аднаго дэпазіту” г.зн. яно, калі і дае, то гэта як правіла першы, другі дэп. Не ведаю, што табе параіць, лепш напэўна закінуць яго, плюшак на наступныя дэпазіты там няма.
Мне старзы далі якраз на 3 дэп, па-мойму. На 1 і 2 усё з’ела.
я ж кажу надо ўважліва сэлектзіць слоты і месцы на якія садзішся