Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,406 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@natakaya /forums/topic/29143-obsuzhdenie-bonus-kodov-i-bonusov-v-kazino/page/3992/#post-969584
@amernmes гэты баг праз раз паўтараецца
@sinaloa @vitaldeluxe
Дзякуй! Перадала.
А ў ўсіх цяпер так, пішаш паведамленне, а яно нават не з’явіцца?
@kalendula учора ў мяне таксама так было,сёння быццам нармальна.
Асабістыя паведамленні чамусьці не адпраўляюцца, і кэш з кукамі чысціў, нічога не дапамагае.
@goldking паспрабуй змяніць браузер на дельфін.
Прывітанне ўсім, падкажыце, заходжу ў апавяшчэнне, націскаю на нік чалавека, але прагруз і ўсё, не бачна, дзе мне адказалі, кэш чысціў
@robingood Навошта мне мяняць браўзер, калі я прызвычаіўся карыстацца асноўным Хромам і ўвогуле твае парады праблему не вырашаць.
@kalendula Добры дзень! Калі ласка, прышліце спасылку, якая ў вас адкрываецца пры пераходзе.
@goldking тое самае, дапамагае вінні, без яго не адпраўляюцца – чысці ні чысці кукі, гісторыю, кэш.
@pokerface вось у мяне таксама толькі з ім адпраўляецца, але пастаянна ўключаць як-то не хочацца.
@goldking бывае з-за браўзера часам,пачуў цябе,ты як гэты ак вядзеш сябе.
@robingood
паспрабаваў змяніць па парадзе, не дапамагло, а ўчора адкрывалася, можа сапраўды абнаўленне на форуме. але дзякуй за параду
@kalendula мне якраз дапамог браўзэр Дэльфін, таму і параіў. Значыць праблема ў іншым.
@robingood
праверыў у Vivaldi і Opera, не думаю, што калі дэльфін паставлю сітуацыя зменіцца
Напісаў паведамленне ў тэме, яно адыслана, але не апублікавалася. У сябе ў гісторыі яго бачу, а чалавек, якому дасылаў, можа яго прачытаць толькі ў апавяшчэннях.
@kalendula Аналягічная тэма
З’яўляецца апавяшчэнне, што мяне згадалі ў тэме…. націскаеш на яго, каб перайсці і ўсё🤷♂️ загрузка і далей цішыня ….
@misha55 Удакладніце, калі ласка, гэта паведамленне вы пісалі?
@galy1959 у мяне па-іншаму… Пры націску проста тэма, а паведамленняў нуль(пусто) Прыходзіцца перазаходзіць на форум. Чэргуецца, то нармальна, то з глюком😏 Так-то не складана тыкнуць пальцам яшчэ раз, але як бы трохі напружвае 🙂
@natakaya
Так, скрин з ім скінуў вышэй.
Тут заглянуў у свой профіль і быў надзвычай здзіўлены, не паверыў сваім вачам… Аказалася, што я нібыта выставіў аж 44 дыслейкі, гэта проста немагчыма! Зусім не прыхільнік рабіць гэта, ну хіба што вельмі “заслужаным асобам”. На самой справе паставіў не больш за 4, адкуль узяліся яшчэ 40 хз?)
@thee4 гэта табе працэнты налічылі за ўвесь час.
@vrodezdes Учора была поўная бяда 🤦♀️ выйшла і не пісала, усё глючыла , сёння нармальна !!!! пачынілі …