Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,928 Адказаў
|
120,685 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vitaldeluxe у мяне таксама так бывае
@ingibordadapkuna гэта дрэнна,трэба выпраўляць)
@robingood
@vitaldeluxe
Перадала на праверку.
@natakaya правільна, нават адно не заўсёды адпраўляецца, раней не было такога
з КВН няма такой праблемы
Вельмі прашу прабачэння, але… Неўжо столькі “нафлудзіў”, што з пачатку месяца па 10 лістапада зніклі мае 14 пастоў? А можа там ёсць пасты, якія былі апублікаваныя, але “нарахаванняў” па іх не было!
І што б не быць галаслоўным, напамяць учора ў тэме “Рио” давялося выказаць сваё меркаванне ў адрас “зачыншчыка”, які спрабаваў будуць з сябе “хамаватага суддзю”…
У Станіслава Еже Леца , у яго “Непрычэсаных думках” ёсць такі афарызм – “Хто не мае ніякага дачынення да мастацтва, той і не павінен мець да яго ніякага дачынення. “
Добрай раніцы, хацелася б даведацца наконт бага- перехода з апавяшчэнняў на пустую старонку тэмы? Яго можна вырашыць?
Ці гэта не баг, а фіча?!
Ув адміны, вось вы змагаецеся з флудом, матам… і гэта правільна! А як быць з новарэгамі, якія ставяць “лайкі – дызлайкі”, нібы едуць па бездарожжы. Не тое каб напісаць інфармацыйны пост або задаць пытанне па тэме гЭмблЫ, так не, жэшЬ, “абузіць” гэта так проста, а потым у магАзін можна). Можа варта ім гэты “канал нажівы” таксама абмежаваць?
@sinaloa Так, сёння я таксама пераходзіў і была пустая старонка, спадзяюся, хутка выправяць)
Гэта арыгінальнае новаўвядзенне ці гэта баг сістэмы? Тут убачыў, што за “дызлайкі” пачалі мінусаваць коіны, такога ж пасля абнаўлення не было).
пры пераходзе з апавяшчэння ў тэму абмеркавання бонусаў, перакідвае альбо на пустую старонку, альбо на папярэднюю, але ніяк не да таго паведамлення з апавяшчэння
@robingood
@vitaldeluxe
Дзякуй! Перададзена ў працу
@babay29 Добра. дзякуй! Перадала ў работу.
@thee4 Прывітанне! На жаль, у тэме «Ежемесячный конкурс лидеров 4LUCK» памылкова была выдаленая значная частка паведамленняў. З-за гэтага адбылося аўтаматычнае спісанне. Прымем прабачэнні за прычыненыя нязручнасці і дзякуем вам за разуменне.
@sinaloa Яшчэ ў працы.
@amernmes Так, павінны паправіць. Пакуль праблема знаходзіцца ў рабоце.
@ewgen99 У рабоце
@thee4 Гэта не новаўвядзенне. За атрыманы дызлайк спісваюцца Coins. За пастаўленую любую рэакцыю Coins налічваюцца.
@thee4 Удзельнікі, якія злоўжываюць дизлайкамі, у першую чаргу атрымліваюць папярэджанне. Калі папярэджанне ігнаруецца, іх профіль перакладаецца ў рэжым “Толькі чытанне” з адключэннем усіх функцый.
Калі ж па актыўнасці профілю бачна, што не было актыўнасці, а толькі злоўжыванне, такі профіль адразу атрымлівае поўнае адключэнне ўсіх даступных функцый на сайце.
@natakaya Гаварыў вось за гэтага “персанажа”, зарэганы з 6 лістапада “лайкаў-дэзлайкаў” каля 100 і ўсяго два пустыя натякі на пост, глядзі скрын ніжэй
@thee4 так-так, такое бывае, я два дні таму хацеў у яго спытаць і забыў! Там мульт па-любому, мне ставіў дызлайкі, 100% нейкая абражанка з іншага аккаунта ставіць.
@gans2115
Мне таксама налепіў. Хутчэй за ўсё тупа фигачыў плюс/мінус, без розніцы, толькі паінтаў набіць і купон купіць)
12-га пастаўляў мінусы і ў той жа дзень купіў тавар. Супадзенне?)
Лічу, што такім карыстальнікам не папярэджанні трэба даваць, а адразу абмяжоўваць. Акаўнты ствараюцца выключна для фарму і атрымання выгоды.
@misha55 такіх людзей куча на форуме, ёсць людзі проста заходзяць, не пішуць нічога, фармяць штодзённыя поінты і ўдзельнічаюць у розыгрышах, выйграюць, а сэнс ад такіх? Якія нічога зусім не прыносяць форуму.
@robingood
Я ўжо пісаў у «прапановах» па гэтай прычыне. Асабліва за розыгрышамі не сачыў, але калі выпаў, зайшоў праверыць пераможцаў і там некалькі аккаў увогуле з 0 паведамленняў за 2-3 гады. Ці актыўнасць за 4 месяца – купля ў краме.
@misha55 ведаю я бачыў,але ты не ў той тэме напісаў,я прадубляваў у патрэбнай тэме)
@gans2115 Так, сапраўды, яго відаць у дзяцінстве “абражалі”, (з 100-кі, 40 дизлайкаў, нібы на рамонку гадала), а потым з гадамі пачаў яшчэ і “хітрыць” з койнамі)…
@babay29 Каб высветліць гэтую праблему, напішыце, калі ласка, на якім дамене вы знаходзіліся ў той момант, калі адпраўлялі паведамленне ў чат і якое было гео.
@thee4 З серады профілю абмежаваны доступ да рэакцый і іншых функцый.
@ewgen99 Калі такое паўторыцца, калі ласка, прышліце, калі магчыма, спасылку, па якой адбыўся пераход на пустую старонку.
@sinaloa Калі такое паўторыцца, калі ласка, прышліце, па магчымасці, спасылку, па якой адбыўся пераход на пустую старонку.
@natakaya добра, паглядзім!) Кожны дзень такое і не па разу, вядома, адбываецца. Ужо нібы прывыкаеш часам, але часта гэта вельмі моцна раздражняе. На пачатку глабальнага абнаўлення і пасля яго такога доўга зусім не было( там яшчэ ёсць баг, які не выпраўлены, Еўген вышэй пісаў учора. Я ўжо стаміўся вам пра гэты баг паўтараць). Спасылку ў лс скіну па гэтым багу.
Зараз перайшоў з паведамленняў сюды і ўсё норм:)
@natakaya /forums/topic/29143-obsuzhdenie-bonus-kodov-i-bonusov-v-kazino/page/3992/#post-969570