Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,928 Адказаў
|
120,912 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зараз спецыяльна паглядзеў, у мяне нічога не налічылася. Я тут падумаў, падумаў, і дайшоў да высновы – ну і поінт з ім з плашчом)))
Адзінае, у чым магу грэшым, дык гэта тое, што час ад часу чысцю гісторыю і ўсе кукі, і ў гэты раз было менавіта так – можа, гэта і дапамагло?
Нешта заўважыў, як укладка апавяшчэнняў зусім глючыць, днямі зусім нічога не адкрывае і ўкладка проста вісне, спрабаваў у розных браўзэрах, усё так сама.
вырашана
вам ёмаё не дагадзіць, таварыш!
вельмі проста: робіш ЛОГ_ІН і нарахоўваецца. На “імпартным” менавіта такая ж механіка.
І Пронин не чаклуе. Умеў бы чаклыць – шмат што было б па-іншаму)
скрын, пліз. нічога не зразумеў.
Зашоў з іншага браўзера на сайт, “сайт візіт” адразу залічыўся. А вось форум – не. Думаю, таму што проста з форуму і ніколі не выходзіць. Напрыклад, націскаеш “выйсці” – проста старонка абнаўляецца без логаута і ўсё.
за форум таксама павінна налічвацца. але нейкая хрэня, не так, як трэба, працуе. Зараз выпраўляю.(
логаут адфіксены. но ток трэба кукі пачысціць лакальна для латеста – тады логін/логаут будзе карэктна адрабатывацца далей. Куки проста не на дамен аддаваліся ўвогуле, а толькі на форум. Таму ствараўся яшчэ адзін session key пры ўваходзе і ў аглядную частку сайта і пры спробе выйсці сістэма не магла сообразіць, які сешэн кей ёй выкарыстоўваць для фарміравання лінка на логаут.
290.97 усё нармальна налічваецца😏
Спачатку з памылкай, але хоць як выходзіць стала, але зваротны лагін так і не заносіўся.
Зараз вось або ты нешта дапілавання зрабіў, або тое, што я канкрэтна ўсё пачысціў, але ўваход/выхад стаў нармальна працаваць, і лагін запісаўся адразу.
Увогуле, здаецца працуе, дзякуй.
кукі трэба было б пачысціць. Бо ў кэшы браўзэра старыя шляхі ў куках…
Я ўжо не ведаю, можа ў мяне рукі кучаравыя, усё пачысціў, некалькі разоў рабіў аўтарызацыю і “выхад”, але нічога не залічылі. На конт візіту, то ўсё працуе нармальна.
Яшчэ раз праверу праз пару гадзін . Увогуле павінна пахаць.
Кароч – зноў не зарахоўваецца. Што толькі не рабіў, і так, і сяк, і ў трох браўзэрах, – не працуе і ўсё.(
Цяжка зразумець, як учора атрымалася, і чаму ў кагосьці працуе, а ў кагосьці няма хз. Цуды)
Ну што ж, у мяне таксама ўчора ніяк не атрымалася, але магу адзначыць плюс у тым, што старонкі адкрываюцца, а не проста круцяцца!
не магу ўвайсці з рашкі! slavexe
эээ не не, .. ніякіх абмежаванняў на рэгу або аўтарызацыю з Расіі не ставілася.
Разумею, што магу здацца смешным, але ўжо даволі доўгі час гэта кідаецца мне ў вочы. Калі ласка, таварыш Пронин, устаўце літару Д у слове ‘дзён’, для вас гэта ўсяго толькі імгненне.)))
Усё нармальна з Расіі, спакойна заходзіць на сайт😏
Чаму не ўстаўляюцца жэпегі з “лайтшот”, вось такі, напрыклад – http://prntscr.com/ga7ism ? Крайне нязручна, даводзіцца спампоўваць на камп, а потым заліваць на форум.
І ўсё ж такі было б неплоха з нагоды лагіна на форум пачыніць. Як бы несправядліва, у паловы працуе, у паловы няма…
паправіў. дзякуй
яно і не будзе так устаўляцца, бо гэта НЕ выява, а спасылка на старонку. Лінк, які ты паказваеш – гэта паўнавартасная html-старонка.
Адкуль ты ўзяў, што яно дзе-небудзь так устаўляецца? Калі б url быў такога фармату:
http://funkyimg.com/i/2wwX1.jpgто – так. Працавала б. Вось табе прыклад з гэтай спасылкай:
але тое, што ТЫ ўстаўляеш – гэта зусім не жыпег. Далёка не жыпег…./
у дадзены момант логіка налічэння ў модуля простая: калі дата бягучай аўтарызацыі не прыпадае на той самы дзень, што і дата апошняй актыўнасці, тады адбываецца даданне ў пойнты.
так, варыянт па сутнасці не вельмі. У сувязі з тым, што карыстальнік можа і без аўтарызацыі ўвайсці на сайт (то бок не перарываючы папярэднюю сесію) і яго “дата апошняй актыўнасці” будзе занесена ў бд бягучай датай. І тады спрацоўванне нарахавання фактычна не мае ўмоў. Таму што не выконваецца if -> then
Пагляджу, што можна з гэтым прыдумаць. У ідэале для гэтага патрэбен зусім іншы механізм… Трэба яго перапісаць…/
можа прикольных смайлікаў дадасі? ну там паслаць каго-небудзь ці паказаць пісюна😏