Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,928 Адказаў
|
120,901 Прагляд
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
1-е і адзінае, што магу прапанаваць – ачысціць кукі. Таму што з імі, чорта іх, было шмат траблаў(((
Што за нафіг…ставлю лайк а мяне мінусуюць як быццам я ставлю дызлайк-?!!((
Відавочна ты ставіш і дизлайк. За дыз таксама даецца мінус. Альбо табе ставяць Диз.
Я праверыў… лайкі стаяць!
Я паставіў табе лайк і пайшоў глядзець. Мне дало +1
![]()
Не ведаю, з чым гэта звязана…але пасля таго, як ты мяне плюсануў усё стала на свае месцы. Я цябе таксама плюсануў і мяне плюсанула. А вось да гэтага моманту ў мяне было 10 мінусоў за лайкі.
гэта звязана з тым, што я нешта тэставаў літаральна кароткі час)))
А ты аказаўся заўважлівы))
Ну зараз я ўвогуле заўважыў, што не залічваецца.
Але пытанне ў іншым!
Напрыклад, за размешчаны пост налічваюцца 3 поінты, а за яго выдаленне 5 поінтаў. Але што самае цікавае, за пост мне не былі налічаны паінты, а за яго выдаленне я атрымаў мінус 5 поінтаў)
Там проста не адлюстроўваецца – гэта было ў тэме Выигрышные скриншоты, ды яшчэ і ад мадэратара Love2you за нармальную абмеркаванне атрымаў мінус у тыкву, але гэта яго рашэнне, нейкае неадэкватнае ў яго стаўленне да мяне.
Я ўсіх люблю.
У тэме са скрыншотамі з заносамі толькі скрыншоты заносаў. У нас ёсць асобная тэма з абмеркаваннем заносаў.
Увогуле гэта тэма для абмеркавання багоў, а па ўсіх іншых пытаннях існуе ПП.
У мяне пастаянна выходзіць таблічка, што не можа знайсці месцазнаходжанне! Сяджу з zenmate праз Германію! Ставіў туды Расію і Германію і нічога
А ты паспрабуй туды проста горад уводзіць)
Спісаць больш робіцца для выдаленых пастоў. Такое – нейкае пакаранне за флуд))
А не залічылі паінты таму, што накапленне ідзе за 50 і больш чыстых сімвалаў (без цытаваў, імагаў і іншага паўтарэння).
Што да Love2you – асобная гісторыя)))
Фармат “Краіна, Горад”:
Прыклад: Расія, Краснодар
Зразумеў! Дзякуй.
Таксама за ўваход на форум не налічваецца, за ўваход на сайт нармальна налічваецца.
Прывітанне! Зараз правяраю
Добры дзень, я так разумею, праблема яшчэ не вырашана(
Я не ведаю, як у цябе. У мяне ўсё налічваецца.
Так, не працуе ніяк нічога. Не ведаю, што тут калоць. Вось імпартны латест – зайшоў, усё таблічка – ты, бедолага, зайшоў, вось табе 20 цэнтаў.)
Не прымайце, калі ласка, за поберуху, ну калі ўжо заявілі тэму, то ўжо рабіце.
У мяне няма, напрыклад.
Напрыклад.
Магчыма, ў мяне рукі-крабы, і нешта не так раблю, за штодзённы лагін на форуме, што робіце?
Ну невядома, як ён увогуле працуе. Пару-тройку разоў залічваўся. ХЗ што там Пронін калдуе, зрабіў бы ўваход за 20 цэнтаў і ўсё…
Ой, сёння дзіўная справа, але пайшлі нарахаванні. Так, што я проста ў недаўменні і зусім незразумела як гэта ідзе!