Ліміты на паведамленні прыбраў.
Хацелі нешта праверыць – ні фіга не атрымалася – фтопку!
дзякуй, а яшчэ ліміт на тыкву ёсць? вось хачу я, блін, ставіць і ўсё тут…
а не магу((( штодзень мучаюся з гэтым
цяпер у прыват паспрабую ўставіць (а лепш некалькі падрад, бо некаторыя ў мяне праходзілі, некаторыя не)
увогуле так. На тыкву ліміты рабіліся, але толькі таму, што тыква прама ўплывае на колькасць паінтаў. Гэта значыць. Мінусуючы – змяншаеш паінты ў аўтара паведамлення. Ставячы плюс, дадаеш.
Пагляджу зараз, што з гэтым можна зрабіць.
ааааа!
дзякуй велізарнае!!!)))))
заплюсую ўсіх да смерці 😁 😁 😁
жартую)) плюсую толькі тое, што лічу сапраўды значным..верней, самым значным))
інакш рэальна плюсавала б і плюсавала.
проста з мінулага форуму для мяне гэта звыклая справа..і я заўсёды была не скупая на плюсы.
гучыць прыкладна так..
калі мне сапраўды падабаецца, – я абавязкова вас лайкну 😁
так што мяне варта пабаяцца ^^
і прабачце за флуд, але сапраўды прыемна, што прыбралі ліміт. вельмі мяшаў.
))))))))))
а ты не спрабаваў пачысціць скрыню асабістых паведамленняў?…. там увогуле-то ліміт на 15 месаг стаіць))) Сервер жа не гумовы, каб усім як Яша ці Гугл даваць скрыню на 2 Гіга))))
Калі прыходзіць ліст аб паведамленні з форуму, то пры спробе перайсці па спасылках, прысланых у лісце, усе яны перанакіроўваюцца на адрас тыпу http://go/
у такіх выпадках я не замарочваўся,таксама само са мной адбываецца,проста капіруй з ліста і ўстаўляй у браўзэр,і ўсё працуе)
пісалі ўжо неаднойчы))
пакуль нічога не вырашылася, як я разумею 🙂 па другой спасылцы ў мяне быў поўны агляд са скрыншотам))
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
хм, просто сітуацыю з /go/ я сам асабіста бачыў, калі пастуюць спасылкі ў чаце.
У мэйлax ёсць касяк са спасылкамі на асабістыя паведамленні – пра гэта дакладна вядома. Калі прыходзяць апавяшчэнні пра ЛС.
я паведамленні адправіць не магу))
хаця магу, але яны выходзяць пустыя…у прыватных
пісала-пісала..а аказваецца, што пустыя))
“закодаваныя”…ыыы
пасля пераўваходу дала напісаць 1 раз па-англійску і ўсё…далей ніяк
Марго, а я думаю, што за нябачныя паведамленні ))
омг, што з маім аккам не так?))) 🤐
вы на мяне проклу павесіли, так?)) 😁
ці ў тэме пра водгукі таксама ліміт на паведамленні стаіць? 😮
🔗
кароче, не дало мне напісаць нармальна..па скрыну відаць, што пісала…
а калі ў пашыраную форму пайшла – усё сцерлася і вылезла такое: