Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,928 Адказаў
|
120,570 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта робат, відаць не наладжаны)
ТАк і знаў, што ПРОНИН гэта РОБАТ. ТАк і знаў!!!!111111
Штосьці не ставіць плюсы, хацеў напісаць Вам, Пронін – лічка не працуе, хацеў таксама напісаць знаёмым. Можа, я ў чымсьці правініўся ці гэта баг?
Усё нармальна касяк мой ачысціў кэш усё запрацавала як трэба
усё запрацавала, пасля таго як я гэтае паведамленне напісаў
Пустяк, вядома, але ўсё ж такі “ваШе” пішацца праз Ш, а не Щ. )))
тут слова “ваще “не займеннік а хутчэй прыслоўе))ну ващщщеее!!!!
паправіў))
Дэфолтны пераклад быў калечны))
блін… што з профілем ? :45: у краму не зайсці, профіль людзей паглядзець нельга, ПП не напісаць і г.д. :29:
Гэта пры ўваходзе ў краму…
Гэта пры праглядзе чужога профілю :50: :50:
куды ў мяне дзелася кнопка дыслайка ? ёсць толькі для павышэння рэйтынгу
у мяне таксама. я так разумею што адключылі ўсім.
Мінусы цяпер могуць ставіць толькі мадэратары
Куды-то знікла частка тыквы, мінуса. не атрымаў раніцай, здаецца яшчэ была а ў абед знікла
Упс! Штосьці не так!
TO_USER_FULL
Карысныя спасылкі
Вось такі вынік пастаянна пасля спробы актываваць купон у краме праз укладку «мае тавары» у маім профілі!!!!
аааа, блін!
LeNiN пісюк!
Заяўкі на купоны падаюць у асабістыя паведамленні Леніну, а ён нядобры чалавек, не чысціць асабістую скрыню – яна ў яго перапоўненая….
Прыкладна тыдзень-два раптам перасталі прыходзіць апавяшчэнні пра цытаванне маіх паведамленняў.
Хоць галачкі там, дзе трэба, стаяць. Толькі я хз, чаму іх зняць і зноў паставіць не атрымліваецца,
“прышпілены” намертво. Скрын прыкладаю.
Так значыць гэта не я “чайнік медны” пры пакупках купонаў у краме, а ўсё ж такі LeNiN пісьюк.
Не пісьюк, а пздюк ён пасля гэтага )))))
На працягу некалькіх дзён НЕ ПРАДСТАЎЛЯЕЦЦА МОЖЛІВАСЦІ карэктна выйсці з форуму (кеш, кукі і … камп’ютар пачышчаны і адразу пасля гэтага заходжу на форум , а калі спрабую выйсці то скрыншоты ніжэй) 🤐
А навошта табе выходзіць то?) для чаго?)
мульцік?
..Кампутаршчыкі жа кн “Выхад” прадугледзелі , вось і жму яе родную, раней жа працавала … А цяпер вось )
Не загружаюцца скрыншоты, на сайце няма магчымасці ацэньваць казі і не адлюстроўваюцца поінты.
Паведамленні пра цытаванне паведамленняў запрацавалі. Дзякуй.
З павагай)
Так, пра гэта ў курсе. Пакуль не зразумела, чаму перыядычна не чысцяцца сесійныя кукі пасля логаута…\
ух колькі траблаў і адразу ўсё разам….
Паспрабуй разлогінься і яшчэ раз аўтарызуйся… – мянялі сістэму рэгі / лагіну яшчэ пакуль тэстуем – лавім багі.
Заўважыў пару невялікіх косякаў:
1) У краме, дзе купоны казіношныя, некаторыя спасылкі з прабелам, з-за гэтага не пераходзіць карэктна на сайт (Плейфортуну памятаю дакладна, але і яшчэ трапляліся, праверце)
2) У юзэраў, дзе горад напісаны, наадварот няма прабелаў.
😮 А куды зніклі ўсе паведамленні з тэм, дзе я адпісаўся? Раней па 200 за дзень прыходзіла 😁 Цяпер ціша і спакой.