Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,504 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Магу прапанаваць наступнае. Рэгні тут новы аккаунт. І я аб’яднаю стары з новым….
Ок, пазней зарэгіструю.
нічога не зразумеў…У цябе так апошнія паведамленні адлюстроўваюцца?
Аўтар @karmaaa, 03 Sep 2015 У: Казіно форум →Форум бездэпазітных казіно freespins
Аўтар @karmaaa, 03 Sep 2015 У: Казіно форум →Форум бездэпазітных казіно freespins
Аўтар @karmaaa, 03 Sep 2015 У: Казіно форум →Форум бездэпазітных казіно
як твой пост стаў ніжэй за мой? оО
Я яго змяняў )) таксама, дарэчы, баг…
Выходзіць так. Ладна, Пронін пагляне..
што тычыцца першага пытання ..часам так ..наступны раз паспрабую зрабіць скрыншот для нагляднасці)) давялося адрэдагаваць і выдаліць выявы..
не ўцяміў, у чым справа – сорры. Можаш хоць у некалькіх словах апісаць, што за трабла…..?(“
бывае такое ..што па некалькі паведамленняў адной тэмы віснуць падобным чынам))..мож гэта задумка такая
хз, можа Ajax марозіць. Буду мець на ўвазе – скажу погеру.
Адмін, ну вельмі Вас прашу, давайце разбярэмся з адпраўкай апавяшчэнняў у маім профілі. 🙂
Зранку стварыў сам для сябе асобны новы акк і паспрабую яго памучыць. Хз, што за жорты з гэтымі апавяшчэннямі. Там сапраўды сістэма простая як палка, а ў цябе – не працуе на некаторых акках…
Так напісалі, быццам у мяне тут 100500 аккаў. ))
Усё працуе ўжо ! ))) Дзякуйййй ! 🙂
Пакорна дзякую за дапамогу ў вырашэнні пытання!))
Мне на пошту паперлі апавяшчэнні тыпу «такой-то стварыў такую-то новую тэму» і агляд новых паведамленняў за дзень, а я, здаецца, нідзе на гэта не падпісваўся))) Як і дзе гэта выпраўіць?
На пошце гэта не працуе, спасылка паламаная!
Усё, знайшоў у наладах профілю > апавяшчэнні. Толькі галачкі там самі паставіліся, дзе я іх не прасіў. Не парадак)))
Зараз пагляджу, мабыць усталяваная падпіска па змаўчанні….
Папраўілі сёння спампоўку файлаў з файлавага архіва.
Цяпер усім вэлкам – загружаць любую ўсячыну.
Дарэчы, пра птушак. Файлавы архіў зроблены па тыпу банка. Заліваеш сайм файл нейкі тым самым папаўняючы архіў і за кожную загрузку гэтага файла якім-небудзь карыстальнікам атрымліваеш некалькі капеек – дробязь, але прыемна. 😏 Можна карыстацца.
Толькі перад тым, як нешта заліваць у архіў, правярайце, ці няма ўжо гэтага – ці не загружана гэта раней…
Зараз напішу пра гэта ў FAQ па поінтах.
пры пераходзе па спасылцы з ліста перанакіравання не адбываецца. у радку адрасу тупа стаіць слова “go”
гэта норма?
Я, дарэчы, пра гэта казаў )) такую праблему вырашаю перазагрузкай старонкі..іншы раз пару раз))
Прывядзі прыклад спасылкі паста, дзе заўважаў такое.
Я так разумею, што гэта пытанне пра апошнія паведамленні?
У гэтым блоку часам заліпляе тэма.. пакуль хз, у чым трабла….
я меў на ўвазе што калі прыходзіць ліст на электронку і я хачу перайсці на форум з ліста то адбываецца такая лажа