Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,237 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
%20. Напрыклад,мой файл.jpgператворыцца ўмой%20файл.jpg. Напрыклад) г.зн. замест прабела сістэма падстаўляе сімвалы. У дадзеным выпадку %20@natakaya
Якраз усе папярэднія паведамленні і дадаюцца: адказаў адзін раз – адказ захаваўся, потым адказаў зноў і папярэдні вышэй з’яўляецца, і так па нарастаючай.
Выправілі! Усё павінна працаваць карэктна.
А мне не налічваюцца коіны за зносіны і запаўненне профілю – гэта баг? і налічаць, калі папраўяць?
@lisen0k6 Вітаю! За актыўнасць вам налічваюцца коіны.
Інфармацыю па профілі перадала адказнаму, чакайце налічэння.
Вельмі часта ў апошні час, дакладней за апошнія двое сутак стала выкідваць з аккаунта. Учора 2-3 разы, і сёння ўжо 3 разы. Цікава, чаму так. Да гэтага ўвогуле рэдка. Па сутнасці невялікая праблема. Дзякуй вам, што вырашылі пытанне з багамі, я вельмі задаволены. 😊
У мяне новае пытанне. Я націскаю на апошнія пасты і трапляю ў пачатак пастоў, а не ў канец як было некалькі дзён таму. Але можа проста я браўзэр змяніў. У мяне Опера GX, а я заходзіў жа пазавчора з Google Ghrome-адкрывалася апошняя старонка паста!)
![]()
Медыя ад удзельніка@amernmes не, забей. Гэта таксама даўні баг, які яшчэ не вырашылі.
@amernmes у мяне ўсё нармальна адкрываецца, значыць справа не ў працы сайта, а сапраўды што-то ў цябе. Поспехаў, бро✌️🍀🌈
@amernmes Калі заходзіць праз меню ў “Апошнія допісы”, пераход вядзе на старыя паведамленні, усё правільна. Дзякуй за інфармацыю, перадала ў працу.
@sinaloa Выправілі праблему: калі з хатняй старонкі пераходзіць на апошнюю старонку, цяпер працуе карэктна.
@amernmes Выпраўлена
Дзіка прашу прабачэння, хацелася б зразумець, што гэта значыць?
Паглядзеў свой адказ, на пытанне форумчаніна
/faq/pokupka-kupona-drugomu-cheloveku-vozmozhno-li/#comment-479637
так там толькі лайкі, нават дызлайкаў няма!
@thee4 Вітаю! Разбіраюся
@thee4
Гэта не памылка і не баг сістэмы.
Удзельнік спачатку паставіў дызлайк і за яго было спісана коінаў. Пазней рэакцыя была змененая на лайк, але сістэма ўлічвае толькі першае дзеянне аднаго карыстальніка. Пераразлік коінаў пры змене рэакцыі не праводзіцца.
Напісаў агляд на Игрософт і быў здзіўлены “шчодрасцю” з якой падзяка была нарахавана, як за звычайны пост). Гэта такі баг ці… Зараней дзякую адмінам за адказ
@thee4 Добры дзень! Гэта не баг. Раней у раздзеле ПЗ нарахаванняў за водгукі не было, таму вам нарахавалі як за звычайны пост. Сёння перагледзелі гэты момант і пашырылі праграму на гэты раздзел. Цяпер нарахаванні за водгукі працуюць так жа, як для казіно і гульняў.
Умовы – в гэтым пасте
Мяне не налічылі паінты за водгук пра казіно bitz. Гэта памылка, ці спісалі адразу за нешта?
@hgsdtv наколькі ведаю, іх там правяраюць уручную і зацвярджаюць/не зацвярджаюць раз на тыдзень або нават раз на два тыдні…
@babay29 мне прыйшло на пошту, што адобрылі і апублікавалі водгук. І заўсёды пойнты адразу налічваліся. А зараз нешта не налічыліся
@hgsdtv
Добры дзень!
Вы ўжо раней публікавалі водгук пра гэтае казіно. За паўторны водгук, а таксама за адказы ў раздзеле FAQ або каментарыі налічэнне не прадугледжана.
@babay29 Водгукі правяраюцца кожны дзень, акрамя выхадных.
@natakaya дзякуй, зразумела. А дзе можна паглядзець спісам, пра якія казіно я пісала водгукі. Ці гэта трэба вылучаць і глядзець у гісторыі.
можа, гэта ёсць у асабістым кабінеце, а я не ведаю
@hgsdtv
У меню вашага профілю выберыце раздзел “Кантэнт” → “Водгукі і каментары”.