Атрымай 2$ за свой водгук пра казіно або гульнявы аўтамат
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
6 June 2014
ад
IvanPronin
|
2,258 Адказаў
|
197,643 Прагляду
|
37 Рэакцый
Апублікавана: 15 April 2025 #2251
Вы на стрэлочку жоўтенькую націскайце пад паведамленнем, тым, на якое адказваеце або з якім хочаце весці дыялог. А то незразумела, каго вы пытаецеся!
Апублікавана: 15 April 2025 #2252
Ніхто яшчэ нічога не атрымаў, толькі за старыя! У Вас наўрад ці яны былі, улічваючы што ўсяго тры публікацыі.
Апублікавана: 15 April 2025 #2253
Мне не спадабалася казіно, трэба быць уважлівым, калі будзеш карыстацца іх акцыямі, даюць амаль нічога, а потым сур’ёзна абразаюць з выйгрышу, пакінуўшы толькі крошкі
Апублікавана: 15 April 2025 #2254
Вы пра што? Пра якое казіно?
Апублікавана: 15 April 2025 #2255
Я зразумеў, пра што вы, пакуль вучымся карыстацца новым/абноўленым сайтам, канечне, гэта не казіно, гэта сметніца, з падводнымі камянямі для неуважлівых ці лянівых, хто не любіць чытаць правілы і ўмовы.
Прывітанне!
Усе, хто пакінуў водгукі пра казіно і гульні ў перыяд з 07.04 з 18:30 па сённяшні дзень і не атрымаў за іх нарахавання, калі ласка, пашліце спасылкі на гэтыя водгукі мне ў асабістыя паведамленні.
>>> Увага: прымаюцца спасылкі толькі ў ЛС.
***Добрыя навіны***
З сённяшняга дня нарахаванні працуюць аўтаматычна – і так будзе і далей.
Па ўсіх пытаннях, звязаных з водгукамі, звяртайцеся ў падтрымку або пішыце ў адпаведных тэмах:
• Чаму ваш водгук або адказ не публікуецца? Адказ унутры!
• Пастаў пытанне тут, калі не ведаеш, дзе спытаць
Тэму закрываем, бо яна больш неактуальная.
Анонс
Праграма “Водгукі за коінс” пашырана на раздзел ПЗ (софт).
Цяпер водгукі на ПЗ удзельнічаюць у праграме на тых жа ўмовах, што і казіно і гульні:
100% прэмадэрацыя і адзіная сістэма нарахаванняў.
За 1000 сімвалаў – 10 коінаў + 200 дадатковых × множнік ранга.