Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,276 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sinaloa Не. Пакуль у рабоце, ёсць цяжкасці з выпраўленнем
@thee4 Ув адмiны, у мяне было пытанне не за бонусы разумееце а за іншае, за напісанне водгуку. Паглядзіце скрыншоты, там жа відаць усё.
А пытанне было – змяніліся ці ўмовы напісання водгуку, па аб’ёме 1500 знакаў і г.д… I другі хацелася б убачыць саму гэтую спасылку! Там быў быў указаны сайт для падліку знакаў, інклюзіўнасці тэксту,… Так як пасля абнаўлення сайта, не магу знайсцi тую размову. Спадзяюся дапаможаце, пліз.
чалавек адказвае на каментар іншага карыстальніка,а чамусьці згадвае мяне
@thee4 памятаю дакладна табе адказвала Наталля і кідала спасылку, але зараз перагледзеў пару старонак, сам не змог хз чаму знайсці яе паведамленне, магу адказаць па аб’ёме тэксту 1000 знакаў дастаткова, але я на жаль на мадэрацыі ўжо толькі заўтра апублікуюць маю паведамленне ды і сама Наталля адказвае табе.
некаторыя паведамленні не адкрываюцца пасля кліку на звонак
@pokerface Дзякуй, што адгукнуўся! Хацеў адпісацца пра БК МарафонБет, мне здаецца, ён незаслужана значыцца ў спісе назірання)…
Ужо як – то “устаканілася” , можна было рэдагаваць і пост не прападаў з веткі на прадмадэрацыю, але цяпер зноў пачалося(((
Увогуле зноў пачалося, выкідвае з сайта як перайдзеш як адчыніш іншае акно, даводзіцца зноў увайсці, з нядзелі так.
Аўтарызацыя на форуме на адной прыладзе, раней такога не было.
Быў аўтарызаваны на смартфоне, зайшоў з камп’ютара, патрабуе аўтарызацыі.
З са смартфона сесія скончылася. Даводзіцца зноў аўтарызавацца.
Ці будзе так заўсёды?
А зараз заўсёды аўтаматычны выхад 1-2 разы ў суткі будзе? Раней, калі не памыляюся, раз у месяц аўтаматычна выкідвала.
Плюс пры ўваходзе код бяспекі не адлюстроўваецца без Клуба Вясёлых і Знаходлівых. Як і чат з асабістай перапіскай без гэтага не працуе.
@robingood У мяне таксама частыя праблемы пры спробе зайсці на сайт праз “трубку”, а праз “камп” у асноўным працуе нармальна).
@thee4 так з тэлефона атрымліваюцца такія праблемы,але кампутара няма,я заўсёды з тэлефона заходжу,спадзяюся,што ў бліжэйшы час праблемы вырашацца.
Соры, ужо як-небудзь выказваў свае пытанні наконт блогаў, пры другім напісанні паста – ніякіх нарахаванняў не адбываецца. Гэта такая палітыка пасля абнаўлення ці як?
Вось пару апошніх спасылак:
/blogs/pervoy-stavkoy-poymal-strit-flesh/#comment-491865
/blogs/kak-200r-prevratilis-v-15000-za-5-stavok/#comment-491828
Гэта, канечне, здагадка, але напэўна, як з лайкамі, павінна прайсці нейкі час. Я часта так пішу: адзін напісаў, яшчэ раз, два дапісаў новымі і так, ніколі не аплачваецца! Даўно ўжо гэта.
@chagпрывітанне✌️а што – ёсць праблемы з аўтарызацыяй?
@thee4 Пасля абнаўлення нарахаванняў Coins няма за другі адказ у раздзеле FAQ, каментар у блогах або водгук на гульні і казіно. Нарахаванні толькі за першы адказ/камэнт/водгук.
пакуль што мінус у тым, што па некалькі разоў у дзень трэба нанова ўвайсці ў сістэму і памылка ўжо цэлы тыдзень не праходзіць.
@thee4 У гэтай тэме прадстаўлена абноўленая інфармацыя па напісанню водгукаў. Асобна спасылкі ў тэму публікаваць не трэба.
Праверыць тэкст і даведацца колькасць сымбаляў можна на сайце text.ru.
@daniil707 Вітаю! Магчыма, ён памыліўся. Прышліце, калі ласка, скрыншот паста і спасылку на яго.
@natakaya Дзякуй за спасылку і тлумачэнне.
…Ці азначае гэта, што няма абмежаванняў па водгуках аб анлайн-казіно, якія знаходзяцца ў спісе назірання?
Пасля абнаўлення паспрабаваў стварыць новы топік, але шрыфт тэксту апынуўся значна буйнейшы за агульнапрыняты на сайце. Да таго ж магчымасць самастойнага рэдагавання адсутнічае. Дапамажыце змяніць памер тэксту, пліз).
/forums/topic/v-videopokere-sorvan-dzhekpot-razmerom-1-2kk/
@thee4 Абмежаванняў няма, акрамя закрытых праектаў.
@thee4 Прывітанне! Калі ласка, нічога. Што датычыць “маріка” – згодзен з табой на 100%: ён адно з першых маіх казіно/БК, дзе быў зарэганы, не буду хлусіць – гадоў 8 дакладна, а можа і больш, і за ўвесь час гульні ў мяне ніколі не ўзнікала праблем. Адзін раз за ўсю гісторыю гульні патрабавалі верифікацыю і больш не турбуюць. Выплаты такія ж, як і раней з часоў ківі-кашалька, даволі аператыўныя – на піастрыкс выводзяць за 5-10 хвілін, таксама і на крыпту; праводзяцца частыя нядрэнныя прома-акцыі, таксама перыядычна шлюць бездепы ў выглядзе фрыспінаў або фрыбета.
Відавочна, самая частая праблема здараецца з наварэгамі, бо памятаю, многія пісалі, што пасадзілі іх на верифікацыю пасля карыстання акцыямі. Было нядаўна ў іх акцыя за мінідеп з крыпты – давалі пакет фрыспінаў 100 шт. і фрыбет, але многія прайшлі яе без асаблівых праблем; хутчэй за ўсё з гэтым і была звязаная верифікацыя, бо спачатку калі наварэгі – тым больш пры выкарыстанні прома-акцый. Хоць і я ёю скарыстаўся і таксама вывёў без праблем на піастрыкс за 5 хвілін, адсюль, відаць, і незаслужаная ацэнка.
Трэба праверыць іхныя скаргі і % вырашаных заяў, але зноў жа – гэта маё меркаванне: у мяне з імі не было і няма на дадзены момант праблем.
@natakaya І з ноўтбука, і з тэлефона дагэтуль адныя з самых актыўных і актуальных для мяне тэмаў – “Абмеркаванне бонус-кодаў і бонусаў у казіно”, а таксама “абмеркаванні і водгукі пра гульню ў джетон-казіно”: з галоўнай старонкі форума па апошнім паведамленні актыўныя не адкрываюцца – нават тэма не адкрываецца, а не проста, як раней, перасылала на першую старонку тэмы або на перадпапярэднюю.
Толькі праз пошук даводзіцца шукаць, і тады тэмы нормальна загружаюцца, і то з пачатковай, з першай старонкі.
Ці гэта толькі ў мяне так або ў многіх? Ці будзе рашэнне? Дзякуй!
@natakaya Яшчэ раз дзякую за тое, што мой водгук на МарафонБет прайшоў прамадэрацыю. Да таго ж і аператыўна апублікаваны, і заахвочванне парадавала “душу”)
@pokerface Раней гэта перадавалі ў работу, яшчэ ў працэсе выпраўлення