Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,280 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4 Дзякуй! Так, ужо звярталіся па гэтым пытанні. Яшчэ ў рабоце, адправіла запыт яшчэ раз.
@robingood Гэты момант зараз знаходзіцца ў працэсе дапрацоўкі. Пакуль што націсніце на звонак правай кнопкай мышы (ці на тэлефоне – доўгім тапам) і адкрыйце яго ў новым акне. Гэта датычыцца як паведамленняў, так і звоначка.
@natakaya зразумеў вас, дзякуй.Да гэтага нічога не працавала,але цяпер быццам працуе,выдаліць і «усё прачытана» працуюць.
@ewgen99 Перадала ў працу! Дзякуй за інфармацыю
@natakaya Ну ўсё, праверыў, цяпер парадак! Тэма “званочак” запрацавала ў поўным аб’ёме, вельмі зручна, дзякуечка адмінам.
Падкажыце, падаваў скаргу на казіно Вавада на мінулым тыдні. Скаргі зусім нідзе няма, нават там, дзе чакаецца рэакцыя мадэратара, што гэта, і ці трэба ствараць яе зноў?
@inkgra84 Вячаслаў зараз на бальнічным, таму разгляд скарг часова адбываецца з затрымкай і ў парадку чаргі.
Ваша скарга будзе праверана і апублікаваная ў бліжэйшы час.
Прыносім прабачэнні за прычыненыя нязручнасці.
“Дзіка” прабачаюся, спрабаваў задаць пытанне па сутнасці ў адпаведнай тэме, але пераход адбыўся “крывенька” і апублікаваўся ў тэме “Абмеркаванне бонус-кодаў і бонусаў казіно”.
Але, як зразумеў, адказаў ад адміністрав там наўрад ці дачакаюся, таму прадублюю сваё пытанне тут, соры.
“Соры, адміны, але пасля абнаўлення сайта не пісаў водгукі пра казіно, пытанне: ці змяніліся ўмовы? І як знайсці спасылку на сайт, дзе быў падлік знакаў напісанага тэксту, правапіс і ўсё такое? Дзякуй за канкрэтны адказ.”
У ўсіх такі прыкол, што па апавяшчэннях пры адказе адкрываецца новая старонка, асабліва на адказы ў жиддоне?
@vrodezdes Ёсць такая праблема і ўжо даволі даўно, спадзяюся адмiны пра яе ведаюць.
@goldking
Чытаў не раз тут, але дубляваць адно і тое ж не хацеў, Зайшоў у адказы – зноў новая старонка, даводзіцца заходзіць у тэму, шукаць адказ))
Не ведаю, баг ці не, за сёння ўжо 3 разы выкідвае з сайта і даводзіцца паўтараць аўтарызацыю, VPN не выкарыстоўваю))
Калі захожу на сайт аўтарызаваўся , далей як захожу з тэлефона просіць аўтарызацыю і так кожны раз , раней такога не было . Калі VPN ўключаў то так патрабавала занава ўвайсці а зараз відаць пасля абнаўлення форуму стала так
@oktan Сёння гэты баг з выкідам з акаўнта ў ўсіх выходзіць… Не адзінкавая праблема…Так што чакаем выпраўлення….
@bugulma83 так, у многіх заўважылася такая праблема. У прынцыпе не складае цяжкасці зайсці нанова і ўвесці капчу, думаю.
@sinaloa Пальцы анімеець перад сотнямі заходаў😂 У некаторых) Аблом жа)
Створаецца ўражанне, што гэта ў мяне аднаго: апавяшчэнні з’яўляюцца , у іншым выглядзе і на іх увогуле не націснуць, гэта значыць праз іх ніяк у тэму не зайсці. Я пісаў адміністратару, адказалі, займаемся і ўсё, гэта было вельмі даўно, ну дакладна тыдзень прайшоў! Кэш я чысціў, калі што.
І не зразумела, гэта такія змены ці нешта іншае….
Вось так сталі выглядаць гэтыя апавяшчэнні 🔔. Нічога на гэтым экранчыку не націскаецца, калі што.
@gans2115 у мяне таксама не працаваў, але ўжо 2 дні як усё робіць, націсні на актыўнасць, калі хочаш прачытаць апавяшчэнні, для выдалення ўсё знізу клікай усё прачытана, павінна працаваць.
@thee4 Абмеркаванне бонус‑кодаў і бонусаў у казіно
@gans2115 У мяне ўсё нармальна націскаецца і пераходзіць, можа ўжо проста паправілі, правер!
@goldking Так, на жаль, яшчэ не выправілі. Праблема даўно перададзена ў работу
@gans2115
Ната, а калі стары баг усё яшчэ не выпраўлены – ці гэта ўжо поўны канец? Можна да яго паступова прывыкаць?) Я пра той, што калі з апавяшчэння пераходзіш у тэмы і там пусто.
@robingood я спачатку думаў таксама, што за дурніца такая. Я не заходзіў толкам з-за гэтага на сайт. Але потым усё запрацавала. Ганс звычайна бліжэй да вечара ці ўначы тут затрымліваецца, так што зайдзе- прачытае)
@natakaya так, усё запрацавала. Яно па-пачатку ўвогуле нічога не націскалася.