Вялікія выйгрышы
Пагаворым пра жыццё
|
6 лістапада 2019 г.
ад
Robingood
|
33 Адказу
|
1,721 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
алёша як звычайна не правільна выказаў свае думкі, ён меў на ўвазе свае сны, і вось калі ён прачынаецца ўвесь абтрушаны ад палюцый, ён кажа, што не трэба бегаць адразу лудзіць, бо можна ўсё вакол запэцкаць, неабходна спачатку падмыцца, а ўжо потым у прыматаў лудзіць)
Канешне можна выйграць з маленькага дэпазіту, але да яго колькі было іншых. Тут я б па-іншаму спытаў – хто выйграваў у новым казіно, дзе яшчэ не дэпаў або было пару дэпазітаў. Такіх у мяне не было з маленькіх дэпазітаў. Апошнія, дзе быў занос з 1к руб, гэта 100к з першага спіна ў адным з слотаў, але да гэтага я ў іншым слоце выйграў каля 6 тыс. Вечар скончыўся +160К або 180К, дакладна не памятаю – трэба скрыншыты глядзець. А так я і з 350₽ заносіў 30К у еверум, там, калі памятаеце, дэп быў амаль 9$, занёс спачатку 1400$, паставіў на вывад 1к, а з 400$ працягнуў і занёс больш за 10к$. Вывеў, вядома, не ўсё ))) гэта быў у маім гульнявым жыцці самы вялікі Х адносна дэпазіту 9$
Яшчэ можна паглядзець па бездэпах. Я адкруціў многія тысячы бездэпаў і з іх пры адбіванні паднімалася вышэй за тысячу долараў раза пяць-шэсць, тое бокам некалькі дзясятых працэнта ад агульнай колькасці. Яксьці з 20$ насыпала 10 000, разы два ці тры ў RTG зрываў джэкпот, і яшчэ некалькі разоў ад адной да двух тысяч наігрываў. Шкада, што ўсюды было абмежаванне на вывад менш за пару сотняў.
выграць можна хоць з аднаго рубля, яшчэ раз паўтару – трэба трапіць у патрэбны час і па патрэбнай стаўцы сыграць…….
выіграш – гэта як і прайгрыш, тэорыя верагоднасці…….
убіў не гуляць калі хто ззаду))) ахах Алешкін. не гуляць пасля сэксу 2 гадзіны?)))
а пасля сэксу тым больш а то ўзбудзішся і манітор праткнёш,а ён бабкі каштуе!!!!
ну гэта акрамя жарту калі шчыра,таму што на гульні патрэбныя свежыя сілы,а ты будзеш выціснуты як лімон, калі не заўважылі што лепшыя выйгрышы ідуць пасля сну,а гэта толькі таму што ты поўны свежых сіл!!!!!!!
Гэта забыць нават захочаш – не зможаш: з 9 бачэй нарубіць 1400, а потым яшчэ 10К. Вось скажы, ці перад гульнёй думаў пра выйгрыш ці можа граў для свайго задавальнення…
Калі гуляеш, асабліва не думаеш – дэпнуў і паляцеў, калі прайграў.. , а ёсць што яшчэ дэпнуць, дэпаш і калі везе – пакуль фортуна не дагоніш. Бывае, што і не дагоніш, часта блін, але колькі эмоцый.. 😁 Рады такога і гуляем..