Вялікія выйгрышы
Пагаворым пра жыццё
|
6 лістапада 2019 г.
ад
Robingood
|
33 Адказу
|
1,720 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывет!
Хацелася спытаць у каго былі заносы з маленькіх дэпав? Напрыклад з 500 руб ці 1000 руб?
У мяне была, але не вялікі – з дэпазіту 700 руб паднялася і вывела 12k
Хачу падняць ну хаця б 40k і паехаць да сяброў у іншы горад адпачыць і г.д.
Падымаюся, напрыклад, з маленькіх сум, ведаю што далей калі прайграю няма грошай, таму вывожу адразу, баюся гуляць на вялікіх стаўках 100 руб або 150 руб за спін)) як думаеце, трэба рызыкаваць ці правільна раблю што вывожу? Хоць пасля выводу дэпазю ў іншае казіно – такая ж схема: выйграю – вывожу, прайграю – ну і прайграю.
Ідзі на завод 😎
У мяне не было, праўда я дэпаю для слотаў рэдка. Каб занесці, гэта трэба дэпіць і гуляць па прынцыпе альбо занос, альбо прайгрыш, бо часта заносы здараюцца, калі грошай застаецца на некалькі ставак, а я таксама падвоюся, патроюся і на вывад.
У інтэрнэт-казіно я не раблю буйных дэпазітаў, прыкладна так сама як і ты. Адпаведна не роблю вялікіх ставак, бо трэба маленькі дэп разагнаць, а калі разагнаеш да 12 косароў, то і шкада іх зноў спускаць. Калі былі наземныя гульнявыя ўстановы, то бывала зарплату прасаджваў часта, рэдка але паднімалі норм – да 50 косароў. Ёсць гульцы асаблівай катэгорыі – буйныя гульцы казіно (хайролер). Звычайна іх стаўкі не маюць выразных межаў і яны вельмі вялікія. Вялікія грошы зарабляюць, адсюль і адпаведныя заробкі. Я многіх бачыў такіх і знаёмы з многімі, ведаў аднаго Азера, які ўвесь свой бізнес у казіно пакінуў. Дарэчы, ёсць і тут на форуме такія, многія не афішуюцца і правільна робяць, грошы любяць цішыню. На форуме ёсць мой зямляк, паспяховы бізнесмен і фартовы гулец. Калі палічыць патрэбным, то адкажа табе – як ён гэта робіць. Рома, прабач мяне, але я не ўтрымаўся і выдаў цябе :). Ён мне не сказаў, але я думаю нарадзіўся ён у кашулі. Усім жадаю буйных выйгрышаў. Дарэчы, калі падумаеш гуляць па-вялікаму, то прачытай правілы казіно, там у некаторых абмежаванні па стаўках, калі перабой, то і выйгрыш спішуць. Поспехаў у гульні.
Калі казаць пра слоты, то пару разоў было, што з пяцьхаткі паднімалася звыш 10К… Але гуляў па стаўках не больш за 25 за спін, па больш буйных некалькі разоў спрабаваў – не шанцавала…
PS. Ды і ўвогуле такой мэты з пяцьхаткі ўзляцець да 40К ніколі не ставіў, па-мойму гэта ўтопія… Як толькі пачынаеш думаць пра тое, што выйграеш – стапудова будзе зліў.
Я сам так рэдка, канечне, раблю, але тут трэба па гульні глядзець, закрыць вочы і лупіць па 100-300 рублёў з балікам 5к – гэта адчайна і глупа, а вось калі слот гуляе, стаўкай можна і нават хутчэй трэба гуляць, але калі страшнавата, то наўрад ці дажмеш
усё магчыма… нядаўна зрабіў дэпазіт 50 еўра і пачаў купляць бонускі па 8 еўра, каля 15-20-й пашчасціла і вывёў 700.. так што гэта ўдача тут не ўгадаеш)))
Выводзіў 100к з дэпа 500 р. І вось сёння з дэпа 500 р., якраз 40к падняў)
Віншую
распішы тэхналогію як ты падняў з 500 рублёў 40К…чыста цікава…
Ды якая тут тэхналогія, проста пашанцавала) У тэме “выгрышныя скрыншоты” ужо выклаў.
З 500 ізі да 10к падняцца, калі слоты гуляюць, а так максімум з 1к да 60к падняўся. Калі па дробязях гоняеш, то, як правіла, 10-15к – гэта максімум на вывад, захочаш больш – зліў забяспечаны. У мяне так, у іншых можа і па-іншаму!
Дзякуй, Ром) вось толькі ў гэтым месяцы (з 1-га) ужо дэпазітаў на 44к, з іх я, канечне, таксама выводзіў, але ў плюс выйшаў толькі зараз.
Месяцы 3-4 таму, вечар пачынаўся з 90р у кішэні) з іх дзе 5-7 к вывёў, вывёў, депнул 1000 у іншае казіно, 100к падняў)
Тут трэба ставіць пытанне шырэй. Удакладняць, у плюсе ці мінусе тыя, хто заносіць. Круты занос з маленькага дэпа можа выпадаць на аднаго з некалькіх тысяч гульцоў і, каб павялічыць верагоднасць стаць гэтым адным, трэба дэпіць і дэпіць. Я, гляджу відэа заносаў стрymераў, дык там буйны занос часцей за ўсё проста вяртае прайгранае да гэтага. І многія, хто заносіць з дробязяў, таксама спачатку надэпаюць прыстойна, а потым занос‑вертанне.
Я думаю, няма тэхналогій, проста шчасце. Галоўнае знайсці слот, які прысыпле нармальна, і калі не шкада, то можна рызыкаваць па-вялікім. Дарэчы, патрэбна яшчэ чуйка, каб знайсці слот з высокай аддачай. Усё залежыць ад шчасця гульца. Ёсць такія людзі, якім шчасціць, шмат такіх ведаю. Ёсць у мяне таварыш, якому часта шчасціць, чачэнскую вайну прайшоў, пахавальная вестка дахаты прыходзіла, але ён дагэтуль жывы. Узімку сядзім з ім на рыбнай лоўлі, побач праёмы, ён дастае вялікую, а я дробязь. Вось чаму кажу, што такія людзі нараджаюцца ў кашулі, з нараджэння адразу з зашытай і ім часта шчасціць. А што датычыцца ў анлайн-казіно, то мне чамусці не вельмі фарт уезьдзіць, на маленькіх стаўках быццам сыпле, як павышаю стаўку – так і спускаю. Таму і не рызыкую, 1000 рублёў дэпазіту – калі разгоню да 10 касароў, то абавязкова зніму, іначай ведаю, што будзе зліў. Больш нам усім заносаў і ўдалай гульні.
Проста ўдача. У мяне з бэздэп спінаў было 30 цэнтаў, на абум граў і пёрла жудасна, вывёў 100 еўра, пашанцавала, слоў няма.
Развітая «чуйка» гэта, бадай, самае галоўнае, а яшчэ трэба ведаць месца і час, калі пара гуляць…
PS. Мне здаецца, што, каб «пачуць чуйку», мітусню трэба пакінуць дзе-небудзь далёка, ды і гуляць не кожны дзень!
Я і так дэпаю па дробязі,не хочацца спускаць усю зарплату на казіноху,быў вопыт зліву па гэтаму і пытаюся як або ў кагосьці было)хаця па каментах даведаўся, дзе трэба рызыкнуць, а дзе не.
Ну так табе ж, як я разумею, праца не дазваляе арганізаваць паездку да сяброў.. Значыць ідзі на іншы завод. 😎 Або на другі. Тут на першую змену, а там на другую 😁
Па сабе ведаю, на ўсё будзе хапаць, калі не лудзіць) быццам учора депнуў 500-1к – зліў, сёння так, заўтра, праз пару дзён, тыдзень таму, тыдзень пазней, груба кажучы, быццам па дробязях-па дробязях, а потым падумаеш – за месяц то зліта не мала, а на гэтыя грошы мог дазволіць сабе тое, тое і тое, так і жывём, лудзікі куды)
шмат было заносаў з маленькіх дэпазітаў нават з 10 рублёў пачынаючы з афлайн аўтаматаў і заканчваючы онлайн-казіно.
з пяці рублёў я лавіў на слупах 8888 якія мне насыпаў як цяпер успомню 500 манет па пяць рублёў.
потым з дзесяці рублёў у жабках па рублю лавіў усе фры якія давалі 10к рублёў
ў онлайне казіно з 300 рублёў паднімала за ноч 20к гуляў чыста ў абезьянкі па 9 ліній x 1 тады я памятаю за ноч адкрыў 12 праходаў якія ўгадаў і чатыры якія не ўгадаў.
на 500 рублёў яшчэ памятаю паставіў экспрэс з кф 195 у выніку які зайшоў на 95к.
па вопыце гульні я скажу толькі адно – трэба трапіць у патрэбны час і ў патрэбным месцы і тады выйгрыш забяспечаны.
падняцца вельмі складана ў казіно бо азарт можа цябе разыграць і нават калі лям выйграеш, то захочаш больш і ў выніку ўсё зліеш, трэба ўмець спыняцца і мець свой кантроль……..
У мяне 20 правілаў, па якіх я гуляю, і дзякуючы ім маю свой кантроль, калі будзеш прытрымлівацца гэтых правілаў, то ты можаш быць у плюсе заўсёды!
1 правіла ; трэба памятаць што казіно – гэта не месца для зарабку!
2. не гуляць у доўг, на апошнія і на скрадзеныя грошы!
3. для гульні ўсё павінна быць чотка выпраўлена – кампутар, інтэрнэт, мышка.
4. гуляць на тых сайтах, якія правераныя і заўсёды аддаюць любы выйгрыш.
5. імкніцеся падчас гульні, каб ніхто не перашкаджаў і ззаду цябе ніхто не сядзеў.
6. стварыць добрую ауру, уключыць расслабляючую музыку або зрабіць цішыню.
7. п’яным не гуляць або накурэным у хлам)
8. зрабіце так, каб было зручна ўсё і камфортна.
9. быць псіхічна ўраўнаважаным і не быць агрэсіўным.
10. адразу пасля сэксу лепш не гуляць каля двух гадзін – можаш усё прафукать.
11. упэўніся, што ў цябе няма тэмпературы, не балiць галава і не млоснасць.
12. не быць галодным – гуляць трэба толькі сытым і каб вада была заўсёды пад рукой.
13. не гуляць з вялікім запасам грошай. ведаючы аб запасе вы заўсёды будзеце гатовы рызыкнуць!
14. не гуляць у скрыпты і ў падробленыя казінашкі тыпу пуканы!
15. гуляць трэба там, дзе гуляе шмат народа.
16. падчас гульні лепш не трываць у туалет!
17. упэўніся, што не смярдзіць у цябе ад носкаў або трусоў! непрыемны пах можа цябе забіць!
18. упэўніся, што не смярдзіць ад твайго суседа!
19. верыць у перамогу бо без веры ў яе не сэнсу гуляць!
20. май хоць які-небудзь талерман, з дапамогай якога ты будзеш мець фарт!!!!!!!
Усім удачы і фарту!!!!!!!!!!!!
гэта нейкія больш асабістыя прыкметы, чым правілы, якія для ўсіх могуць быць рознымі 🙂
не-не, гэта правілы, якіх я стараюся прытрымлівацца, і, зыходзячы з усіх сітуацый, калі хоць адно правіла парушыш – счытай, усё прапала!
А што толку, з таго што ты агучыў гэтыя прыдуманыя табою 20 правілаў, большасць пунктаў з якіх для цябе апрыёры невыполнімныя. Ну вось, напрыклад :
10.сразу после секса лучше не играть часа два можешь всё профукать.
10.сразу после секса лучше не играть часа два можешь всё профукать.
І гэтак далей 😁