Вось і ўсё....
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
6 снежня 2018 г.
ад
Malhablado
|
93 Адказу
|
4,595 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
прывітанне. твая справа – працягваць сваё існаванне і выхоўваць сям’ю. так што ідзі паглядзі тое, што я кінуў, і гуглі яго сайт, зараз я сам шукаю. ён, здаецца, у сацыяльных сетках і на мэйлы адказвае
Вось тут пачытай
http://www.vetom.group.dn.ua/simoncini.html
Слава. Пры ўсёй павазе. Не займайся рознай лухтой тыпу сода куёда. Я сур’ёзна зараз. Не бяры грэх на душу.
Ды я не займаюся я пацвярджаю словы Профіта да і водгукі ад людзей сапраўды розныя да і калі ўрачы адмовіліся то трэба чапляцца ўсімі рукамі і нагамі
Таварыш, Ленін, я гэта ўсё ўжо купіў,.. але дзякуй вождзю пралетарыяту ч, што ён з намі, сярод нас і нават часам унутры нас, як рэптылоід
я анунах)))
Рэптылоід у нас нябачок
Купіў =куріў
Тут згодзен.
З астатнім не. Ну, прабач.
Дзе ён? Гэты Ростоўскі зверху? ))
Захаваў. Праз год спадзяюся разам пасмяемся 🙂
ГАД )
Менавіта для гэтага і меркаванне – падтрымліваць яго ці не
але вось я, канеш, спяваць не змагу, бо падніму ўвесь дом, але вось песенька ад мяне
Malhablado Трымаюцца за паветра! А то прыйдзеш у мабюзале́й я табе там пісталётам надаю
Айдар, ты лічыш гэта смешным? У кантратацы, з якой пачалося наступленне на 2 Украінскім і 1 Беларускім франтах +(((
Пасмехнімся не з таго, што ты спяваў…. Ключавое праз год… Так зразумелей ? 🙂
Толькі вождзь і трымае ў тонусе )) я да Профіка паеду, няхай мой прах над Вялікай Сібірой матушкай развеюць
Ага, толькі ён ужо амаль датчанін
Вождзь даў табе ўстаноўку трымацца, а ты як сапраўдны паклоннік вождзя павінен выканаць гэту задачу і трымацца
У мяне, дарэчы, была суседка – божая кульбаба, старэнькая, і ёй паставілі рак і далі 3 месяцы, і вось дзе-небудзь на выходзе трэцяга вечарам ужо ўсё, яна пры смерці. дачка яе плача, мая мамка прыйшла да іх (медык), выклікалі лекараў, тыя паглядзелі ну кажуць тыпа ўсё рыхтуйцеся да раніцы не дацягне тыпа і ўсё. ну а раніцай дачка яе прачынаецца ад звону на кухні, выходзіць, а бабулька боршч варыць і прычым як бы нічога не было – у шоку былі ўсе. яна пасля гэтага пражыла яшчэ 8 або 9 гадоў
Значыць не было там ніякага раку…
ага, яны адначасова з маёй бабуляй захварэлі, і гэта ўжо была сур’ёзная стадыя – я ж гэта кажу, чалавек ужо пры смерці ляжаў
Ну гэта па-нашаму. Жывыя будзем – не памрэм, разам усіх перажывем. Справа па борце стаяць па раскладзе )
Хаця я згодны з Айдарам
ты давай лячышся я прыеду праверу
А можа і хаваць (( Краснодар бліжэй Масквы…а я ўжо на малой радзіме апошні ўдых зраблю…..