Вось і ўсё....
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
6 снежня 2018 г.
ад
Malhablado
|
93 Адказу
|
4,592 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Развітаюся з вамі, хлопцы, не ў жарт. Прыйшлі аналізы, зразумеў, што за бяда. Пайшоў пытаць Эскулапа, доўга не здаваўся. Вынік: 5-6 месяцаў…. Я, канечне, яшчэ вам надакучу за гэты час))) хаця мне зусім не смешна… Жонка плача. Дачка не адрозніваецца, нават інстытут прагулвае…. а я з вамі развітацца. Шмат трэба зрабіць. Занесці (мара ідыёта) не атрымалася. Можа і да лепшага…
Рак? ці цыроз ? хаця пафіг, трымайся, бра, у мяне быў распад печані таксама 2-3 месяцы казалі, сама прайшло ( галоўнае не падаць духам і не здавацца
А. Ну так…. Хто хоча парой словаў перакінуцца – пішыце ў ПП – кіну тэл
Прывітанне Сібір! ) Рачок. Стадыя 3. На жаль не рассосецца…. Я даўно не п’ю, так што ад цырозу б не сдох )
Фоткі б знайсці яшчэ прыстойныя, каб вам на памяць..
толькі не смейся, раней так лячыліся – горш дакладна не будзе, паспрабуй, чым чорт не жартаваў, тут сэнс у тым, што ў пухліны павышаная кіслотнасць, а цукар – каталізатар, дапамагае содзе пранікнуць у пашкоджаныя клеткі, для росту якіх неабходная глюкоза, навуковае супольнасць кажа, што гэта шарлатанства, ну тут фармагіганты больш рэгулятары, мільярды на раку зарабляюць
3 часткі арганічнага кляновага сіропу з 1 часткай харчовай соды, змяшаць на вельмі нізкай тэмпературы на працягу 5-10 хвілін і прымаць па 3 ч.л. у дзень на працягу 1-2 месяцаў
і гэта, выздараўлівай
Друган, нельга здавацца …па спецыялізаваных бальніцах пабегай! Толькі не губляй час! Калі трэба, напішы мне ў лічку канкрэтны дыягназ, я паспрабую даведацца, дзе ў Маскве можна лячыцца/лягчы на аперацыю ў бліжэйшы час і, так бы мовіць, бясплатна!
У любым выпадку нельга здавацца…
Мы з табой!
У клініцы Мешалкінай добра аперуюць, цётка там раней была загадчыцай хірургічнага аддзялення, памёрла, шкада(
Бра правільна кажа, трэба спрабаваць усё! І галоўнае верыць, што ўсё атрымаецца! Вера – моцная сіла! І памятай, думкі матэрыяльныя, таму не думай пра дрэннае…так, складана, але бывала ўсё, бывалі цуды!
І вось яшчэ што…. пры лячэнні такіх спраў мала каму дапамаглі мільёны, вылечыліся пераважна тыя, хто не здаваўся і верыў, што ўсё атрымаецца!
Рэбзя, дзякуй вам! Усё паспрабую. Можа і праўда зажывуць болячкі (пішу, а ў самога слёз вядро …вось толькі маіх дам яны абмінуць… я ж салдат..). Мне ўжо на душы цёпла, што вы ёсць. А ў Маскве гэта я сам вхож у розныя дзверы, пацаны.
Папрацаваў у міністэрствах розных
Мне б з усімі паразмаўляць… З Жэнькай, Айдарам, Славкай….
А з вамі рэбзя увогуле крута !
Ты гэта самае. Давай-ка не распускай нюні. Тым больш салдат ! Тут трэба думаць пра варыянты. А яны заўсёды ёсць.
І Майк, сябра, правільную рэч сказаў. Хто не здаўся. Ну мы ж рускія мужыкі… Здавацца ў геномах не запісана…
Так дакладна таварыш капітан другога рангу!
А ты яшчэ і на флоце служыў ? ))
Так дакладна
БЧ3 КБ102
ЛС прачытай калі ласка.
@malhablado Ёсць купа рэальных прыкладаў, калі перажывалі тэрміны на многія гады. Не ўпадай у адчай ні ў якім разе, усё павінна быць норм. @malhablado@malhablado
Ты вось кароч не адчайвайся, у родных памерлі ад рака – ведаю, што гэта такое. Ілюха вось правільна піша. За соду яго, кароч, шарлатанам называюць, але ён прывёў рэальныя прыклады, што людзей вылечыў. Вось, кароч, я табе спецыяльна яго відос знайшоў
Блін, пра Серого забыў…. мая віна…. як тут можна прымацаваць аўдыязапіс?
http://prntscr.com/lrcguf
Думаю толькі так.
Кстати под видосом первый коммент чела
Дарагія мае сябры, напішу, што ведаю. Жыву ў маленькім гарадку ў Малдове. Мой знаёмы хворы на рак 1,5 года (рак тоўстай кішкі, было вельмі дрэнна, нават на хіміятэрапію не пайшлі). Яго брат жыве ў Італіі і працуе лекарам і вельмі добра ведае Симончини. Симончини напісаў (я не ведаю дэталей) яму схему прыёму содавага раствору. Ведаю, што робяць яе ў аптэцы па заказе і ўводзяць 3-2 разы на дзень праз катэтар. Учора спытала родных пра яго стан, і яны сказалі аб паляпшэнні стану. Я не ведаю, як будзе далей. Але, родныя мае, не губляйце цярпенне, змагайцеся да апошняга; калі што даведаюся, напішу.
Славка, прывітанне, родны!!! Дык я тое што, таварыш вождзь, мая справа маленькая… не пакінуць лайно пасля сябе…