Вашы пакупкі на выйграныя грошы ў казіно
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
16 жніўня 2019 г.
ад
GoldKing
|
421 Адказ
|
16,888 Праглядаў
|
21 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@MrCardholder9, шчасціць жа камусьці)
Кухня за 300к
Рулёвая рэйка 45к
Аб’ектыў для фотыка 75к
@MrCardholder9 таксама хачу памяняць машыну з заносу, але пакуль не пашанцавала не падвезла.
А вось сапраўды такую рэч заўважыў, не шкадуеш грошай, казік дае і дае, хоць крыху падціснеш, усё, можна доўга не заходзіць :)) Як быццам рэальна працуе гэтая тэмка!
@brabrobrob ты разумееш як чалавек рызыкаваў блін 20 зялёных спін 2000р удар ,далёка не мой узровень 20 р удар))) жонку дакладна з заносу на Дубаі не адвезу )))
Я такога дарагога сабе нічога не купіў. Калі я хоць трохі выйграю: я іду і бяру сабе: 2 блокі цыгарэт, 5 пачак кавы, прадуктаў, таблетак у аптэцы (бо я хварэю) і так пастаянна, калі выйграю. Ааа..і адзін раз заплаціў за рамонт машыны 150 баксаў і купіў 40 літраў бензіну. Але ў мяне няма вялікіх грошай, я прыкладна гуляю па 10 або 20 рублёў за стаўку!
Цяпер лета і прыярытэты іншыя😏 Закрыць даўгі і на мора😎
@tarik198025 а што за таблеткі? 💊 ну-ка прасветлі:))) цікава:))🧐
А я аднойчы выйграла і дапамагла бабулі, суседцы аплаціць камуналку.
Ага, таму і доўгаў на 10 лямоў, хочаш хайроліць, прывыкай aхуець))
Асабіста ў мяне звычайна ўсе выйгрышы куды то выпараюцца. лёгка прыйшлі лёгка пайшлі як кажуць,ні якіх значных пакупак пакуль што няма. часам канечне выратоўваюць выйгрышы ,калі яны ў патрэбны час,але бабкі усё роўна выпараюцца куды то)))
Я купіў сабе ў сакавіку аўдыёфільскі ЦАП і актыўныя калонкі)
Потым я купіў сабе веласіпед двухпадвес Jamis.
І гэта ўсё з карыснага, набытага за 12 гадоў лудкі…
Усе выйгрышы на рамонт кватэры)
Усё ідзе на тэхніку і рамонт)Занесці бы што-небудзь добрае на машыну, было б не дрэнна.
Я вось у апошні час вырашыў актыўна купляць усё з заносаў! памяняў усю тэхніку дома + па дробязях бяру мэблю і г.д.. Хачу ноўт узяць яшчэ, але пакуль што жаба душыць, бо ноўты цяпер 90-100к +- сярэднія, хоць літаральна нядаўна можна сказаць ноўт укатаў) лепш бы ўзяў і па 2к далей депал і круціў па 10р, чым заліваць па-буйному)
@oopsant я да артыкула таксама стаў з кожнага выйгрышу нешта купляць, калі не атрымліваецца купіць у краме на працягу якога-небудзь дня мая жонка замаўляе на Озон усё, што трэба, і ёсць варыянт, што ўжо назад не сольеш, калі ў час не набыць нешта – то абавязкова палову з выйгрышу ўнесеш назад, так што згаджаюся: лепш абнавіць нешта ў доме, чым назад туды.
@StalinGulag хахаха ну ты кайфарык ) Я як то занёс 240к 30% вярнулася назад, астатняе таксама пакайфаваў)
@chupa521 таксама стараюся так рабіць ) каб назад грошы не заляцелі
@chupa521 галоўнае так заўсёды рабіць, а то спачатку радуешся, а потым засмучаешся
на выйграныя грошы купіў машыну , ваз 2110
@sharik02 відаць выйгрыш не вялікі быў)
@grin1986 глядзячы ў якім годзе! Я калі на пачатку нулявых дзесятку браў, важна ☝🏻 «новую», гэта тады была супер пакупка. Зразумела, можна ўзяць гнілую на калёсах, дзе корд бачны, яна капейкі каштавала як тады, так і зараз! Хоць на пачатку нулявых дзесятка забітая не магла быць старой, яны ж з колькі, здаецца, з 1995 года пачалі выпуск. Хоць, можна. Я бачыў прама ў салоне, пад капотам на швах іржу, не памятаю толькі, здаецца гэта была нейкая Чэры.
@gans2115 цікава так атрымалася
Шмат чаго купляў з заносаў, у асноўным шмоткі, тэхніку, розныя приколюхі для машыны.
Самая вялікая пакупка гэта кватэра, у 2018 годзе за 1.8кк
@faber Ну гэта ж не за адно?)
Я ў электроніку ўкладаюся ў асноўным, бо заўсёды хутка і лёгка скінуць.